Danish
English
Danish


Lej en bus i København. Beregn pris her.

Sådan virker Busbooking.

Busleje i København.

Hvad end du har brug for busleje i København eller til og fra hovedstaden, er du kommet det helt rette sted hen. Her hos 3bustilbud.dk er vi nemlig specialister i busleje i København og resten af Danmark.

Når du har brug for busleje, gør vi alt benarbejdet for dig og indhenter de absolut bedste tilbud til lige netop dit behov. Hvad end du har brug for buskørsel til polterabend, studieturen eller til dit bryllup, kan vi således finde den rette løsning til dig. Det sparer dig for mange timers arbejde med selv at kontakte forskellige busselskaber.

Sådan beregnes prisen på en turistbus i København med plads op til 54 personer.

Har i brug for en bus til at transportere jer fra København, så er vi det rette valg, hvis du skal have de skarpeste priser på busleje i hovedstadsområdet. Vi har gode pålidelige samarbejdspartnere i København området, der kan sørge for en god og sikker busrejse. Ved at sammenligne vores samarbejdspartneres priser i København på turistbusser, er vi kommet frem til en gennemsnitspris på 928 kr. I timen for dig som kunde. Vi har nedenunder valgt at give nogle eksempler på forskellige typer af ture fra København, sådan at du som kunde kan få et indblik i hvordan en pris på en tur kan se ud.

København

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.

Busleje gjort nemt og billigt.

Hos 3bustilbud.dk har vi et ønske om at gøre det så nemt og billigt som muligt for dig at leje den helt rette bus. Vi samarbejder med cirka 40 busselskaber fordelt over hele landet, og dermed kan du vide dig sikker på, at du får de allerbedste tilbud, når du vælger at leje din bus gennem os. Du får ovenikøbet dine tilbud i løbet af blot 48 timer, så du hurtigt kan vælge den rette form for busleje i København.

Så snart du har indtastet dine krav og behov i formularen her på siden, går vi i gang med at finde den rette løsning til dig. Strækker din bustur sig over maksimalt ti timer – inklusiv bussens returkørsel – vil du sågar få dine tilbud øjeblikkeligt.

Derfor skal du leje din bus her hos os

 • Vi klarer benarbejdet for dig, så du blot skal vælge det bedste tilbud.

 • Du får den absolut billigste busleje, da vi har mange forskellige samarbejdspartnere.

 • Turen bliver skræddersyet til lige netop dine behov.

Sådan fungerer det, når du skal leje bus i København.

Vi mener, det skal være ligetil for dig at finde transport enten i eller til og fra København, og derfor gør vi den tunge del af arbejdet for dig. Når du har brug for busleje i mere end ti timer, kan du således nemt og hurtigt indhente 3 individuelle tilbud her hos os. Det er naturligvis ganske uforpligtende, så du binder dig ikke til noget, blot fordi du indhenter tilbud.

Når du vil have 3 gode tilbud på busleje i København, skal du vælge dato, antal passagerer og andre helt lavpraktiske ting. Derudover kan du her angive, om du har nogle særlige ønsker til, hvilken bustype vi skal finde. Det kan for eksempel være, I gerne vil have en mere luksuriøs bus, hvorved jeres tur bliver noget helt særligt.

Få tilbud på din busleje med det samme.

Hvis du og dit selskab har brug for at leje en bus i maksimalt ti timer, kan du få tilbud på din busleje med det samme. Inden for de ti timer skal bussen kunne nå retur til sit udgangspunkt – enten med eller uden jer som passagerer.

Har du for eksempel brug for at leje en bus til sightseeing i København eller til at køre en skoleklasse fra et sted i Jylland til København, kan du således finde prisen på din busleje øjeblikkeligt. Det samme gælder, hvis der for eksempel er brug for at leje en bus til at køre jer rundt i løbet af dagen til en polterabend eller en firmaudflugt.

Vil du finde prisen på din busleje med det samme, skal du blot benytte vores prisberegner.

Sådan fungerer vores prisberegner

 • Du indtaster informationer om din tur såsom afhentningssted og destination samt antal passagerer.

 • Du vælger imellem mulighederne partybus, standardbus, budgetbus og VIP-bus.

 • Du angiver eventuelle via-punkter på din rejse.

 • Du bliver præsenteret for tilbud på din busleje.

 • Du vælger et bustilbud.

 • Du indtaster dine kontaktinformationer og eventuelle bemærkninger til din busleje.

 • Du betaler din bustur.

 • Du bliver afhentet på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

Vi skræddersyr løsningen til dig.

Vores fornemmeste opgave er at finde den helt rette type busleje i København til dig. Derfor skræddersyr vi også altid løsningen til den enkelte, så det bliver helt perfekt. Vi imødekommer mange forskellige ønsker, behov og krav, for vi ved, at der kan være stor forskel på, hvad der er brug for i forhold til busleje i København. Eksempelvis har man som regel nogle andre behov og ønsker, hvis man skal bruge bussen som transport til ens bryllup, end hvis den skal bruges til ens polterabend.

Udover at du kan have ønsker til bustypen og standarden i bussen, kan du naturligvis også have nogle ønsker i forhold til stop og pauser undervejs. Skal I til eller fra København og har brug for at stoppe undervejs for at samle nogle personer op, sørger vi naturligvis for, at det kan lade sig gøre. Det samme gælder, hvis I skal køre rundt i København og gerne vil stoppe forskellige steder for at besøge turistattraktioner eller nyde en god frokost. Skriv det blot i kommentarfeltet, så finder vi en løsning til dig.

Lad os vide, hvis vi fx skal:

 • Sørge for drikkevarer i bussen.

 • Stoppe undervejs for at samle nogen op.

 • Holde pause et særligt sted.

 • Planlægge sightseeing i København.

Vi tilpasser turen til netop dine og jeres ønsker, så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du har særlige krav eller behov. Vores mål er at give dig den bedste bustur overhovedet, så stil endelig krav.

Book din bus i København her hos os

Kort sagt kan vi klare alt inden for busleje i København, og vi sørger altid for, at du får den helt rette løsning til den rette pris. Skal I eksempelvis på skoleudflugt til hovedstaden? Så lej en bus med chauffør i København, og gør det nemt og bekvemt for jer selv. Intet krav eller behov er for store, og hvad end du har af ønsker, gør vi vores allerbedste for at imødekomme disse. Har du nogle spørgsmål til busleje i København, må du ikke tøve med at kontakte os.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |