Travle perioder.

Danish
English
Danish


Travle perioder

Der er altid masser af glade kunder, der benytter vores service til at indhente gode tilbud på busture. Det er vi naturligvis meget glade for, for vi ønsker at give så mange som muligt en god bustur til en god pris. Den høje efterspørgsel på vores service betyder imidlertid også, at vi i nogle perioder har meget travlt.

I de travle perioder kan der derfor forekomme længere svartid på de uforpligtende tilbud, som vi indhenter manuelt. Bruger du prisberegneren på en tur, der samlet set varer under ti timer, vil du fortsat kunne få en pris øjeblikkeligt. Er der tale om længere ture – for eksempel til udlandet – må du dog regne med, at der kan være lidt længere svartid end de 48 timer, særligt i de travle perioder.

Vi beklager naturligvis meget den længere svartid, men vi ønsker ikke at gå på kompromis med vores gode service. Derfor tager vi os tiden til at indhente de rette tilbud frem for at sende dig tilbud, som ikke er gode nok. Det giver bedst mening, synes vi, og det synes du forhåbentlig også.

Bestil din busrejse i god tid

Der er rigtig mange, der lejer busser gennem os til at køre på skiferie. Derfor har vi også travlt omkring skiferiesæsonen. Det vil sige fra uge fem og frem til uge ti. Har du brug for at leje en bus til at køre på skiferie, gør du derfor klogt i at være ude i god tid og ellers væbne dig med tålmodighed, mens vi indhenter de bedste tilbud til dig.

Generelt er det en god idé at bestille din bustur så tidligt som muligt. Det gør det som regel billigere. Det og mere til kan du læse mere om på vores side med gode råd til busleje. Her får du en række konkrete råd til, hvordan du planlægger den bedste og billigste bustur.

Udover vi har meget travlt i skiferieperioden, er der generelt også mange busture, der løber af stablen fra september til starten af december. I disse måneder kan der ligeledes være længere svartid end de 48 timer, som vi ellers altid holder os til.

3 uforpligtende tilbud

Ved du allerede nu, at du skal afsted på bustur i efteråret eller omkring vinterferien, hvor mange tager på skiferie i bus? Så indhent dine 3 uforpligtende tilbud allerede nu, og sørg for at få bestilt turen i god tid.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |