Danish
English
Danish


Stop ved grænsebutikker.

Loading...
Loading...
Sådan virker Busbooking.

Stop ved Fleggaard.

Går busturen over den dansk-tyske grænse, kan der være god mening i at stoppe ved grænsebutikkerne. Det er en hyggelig måde at starte turen på, og så kan alle få provianteret til resten af turen, som måske går længere væk end som så. Man kan nemlig tage på bustur til mange steder i udlandet.

Skal I være væk i længere tid, kan der desuden spares en del penge ved at købe snolder, diverse madvarer og drikkevarer i grænsebutikkerne frem for ved destinationen. Dermed er der også et økonomisk aspekt i det.

Gør turen billigere med grænsehandel.

For at det ikke skal være løgn, er besparelsen på diverse indkøb faktisk ikke den eneste økonomiske fordel, der er ved at stoppe ved grænsebutikkerne. Faktisk kan din bustur nemlig blive billigere ved at gøre det. Det skyldes, at busselskaberne får provision, når de holder ind ved diverse grænsebutikker, og det kan være med til at bringe din samlede pris ned. Vil du hurtigt finde prisen på en bustur, kan du benytte dig af vores prisberegner her.

Vil du gerne have din bustur til den absolut bedste pris, kan det altså godt betale sig at holde pause ved grænsen. På den måde kan I spare nogle penge på busturen og samtidig gøre nogle gode køb.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil