Danish
English
Danish


Privat buskørsel. Beregn din pris her..

Sådan virker Busbooking.

Privat buskørsel

Hos 3bustilbud.dk har vi en mission om at gøre det nemt at leje en bus. Uanset om man skal leje en bus som virksomhed, institution eller privatperson, skal det være en smal sag. Derfor tilbyder vi at hjælpe med at indhente bustilbud. Vi gør det endda ganske gratis, og det vil sige, at du får de samme priser på privat buskørsel gennem os, som du ville få, hvis du gik direkte til busselskaberne.

Vi samarbejder med en lang række busselskaber i hele landet, som kan tilbyde privat buskørsel. Derfor er vi også sikre på, at vi kan finde den helt rette løsning for dig. Uanset hvilke behov og krav du har til din private buskørsel, kan vi skræddersy en busløsning, som er helt ideel.

De mange muligheder for privat buskørsel

Der kan være mange forskellige grunde til, at man har brug for at leje en bus. Man kan eksempelvis have brug for privat buskørsel i forbindelse med koncerter eller bryllupper. Det kan også være, I er en stor familie, der skal på ferie i udlandet sammen, og som derfor har brug for at leje en (mini)bus til privat buskørsel.

Vi kan altid finde den rette bus til jer, uanset hvad. Du kan leje busser til privat buskørsel i alle størrelser gennem os, og vi tilbyder mange forskellige typer busser. Du kan for eksempel leje en partybus, en VIP-bus og en turistbus til privat buskørsel gennem os.

Har du nogle særlige ønsker og krav til din busleje, må du endelig give os besked. Vi går gerne langt for at planlægge den perfekte bustur for lige netop jer. Har I eksempelvis et ønske om at stoppe på halvvejen for at spise frokost eller samle nogle passagerer op, så klarer vi naturligvis det. Oplys blot jeres krav og ønsker, når du udfylder formularen her på siden.

Find den rette løsning gennem os

Har du brug for privat buskørsel i op til ti timer? Så kan du ved hjælp af vores prisberegner finde prisen på din busleje med det samme. Det skal dog nævnes, at bussen skal kunne nå tilbage til sit udgangspunkt på de ti timer – med eller uden jer som passagerer.

Kan den ikke det, vil vi i stedet manuelt indhente tilbud på privat buskørsel. Så modtager du 3 uforpligtende tilbud i din indbakke inden for blot 48 timer. Vælger du at takke ja til et af tilbuddene, sørger vi for at få aftalen på plads med det pågældende busselskab.

Ved at overlade buslejen til os sparer du dig selv for en masse tid og besvær. Samtidig kan du sandsynligvis også spare en stor sum penge, og dermed bliver den private buskørsel også billig. Vi vil dog ikke blot bidrage til en billig busleje, men også til god bustur. Derfor går vi aldrig på kompromis med vores høje serviceniveau.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |