Danish
English
Danish


Opnå den bedste pris på din bustur.

Sådan virker Busbooking.

Opnå den bedste pris og service .

Hos 3bustilbud.dk er målet enkelt: Vi vil gerne give dig en virkelig god bustur til en virkelig god pris. Samtidig har vi et ønske om at gøre det ganske nemt for dig at bestille din bustur, hvad end den går til grænsebutikkerne, eller I skal på firmatur til udlandet eller på udflugt til et spændende sted i Danmark.

Vi sparer dig ganske enkelt for besværet ved at indhente tilbud fra forskellige busselskaber, så du hurtigt kan danne dig et overblik over de forskellige priser. På den måde har vi gjort det nemt for dig at finde den allerbedste pris på din bustur. Brug blot vores prisberegner til at få tilbud på din specifikke bustur.

En god tur til en god pris.

Det er naturligvis at foretrække at få busturen til en god pris. Samtidig skal man selvfølgelig ikke sænke serviceniveauet. For at sikre dig en god bustur, hvor servicen er i top, samarbejder vi udelukkende med kompetente og dygtige busselskaber. Vi har omkring 40 forskellige busselskaber at trække på, og de passer alle sammen til vores høje serviceniveau. Vi vil nemlig gerne levere god service til en god pris.

At vi har så mange forskellige samarbejdspartnere, er naturligvis også noget af det, der er med til at sikre, at du altid får et godt tilbud hos os. I stedet for du skal tjekke priser hos forskellige selskaber, kan vi nemlig hurtigt indhente tilbud fra de selskaber, vi finder relevante for dig, og som vi ved er konkurrencedygtige rent prismæssigt.

En bustur tilpasset dig og dine behov.

Når du indhenter tilbud på en bustur hos os, kigger vi altid på den konkrete forespørgsel. Ud fra dette indhenter vi tilbud hos de selskaber, som vi mener kan levere det, du efterspørger. Uanset hvilke ønsker og krav du har til din bustur, kan vi altså finde et busselskab, som kan løfte opgaven.

Vi skærer altså ikke alle busture over én kam, for vi ved, at behov og ønsker kan være vidt forskellige fra tur til tur. Derfor kigger vi altid på hver eneste forespørgsel, hvorefter vi indhenter tilbud til dig. Dermed får du kun tilbud fra selskaber, som matcher dine ønsker, og som kan give dig den absolut bedste bustur.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |