Danish
English
Danish


Odense Australsk Fodbold BGIF på tur til Hamborg.

Vi havde i weekenden æren af at køre Odense Australsk Fodbold BGIF til Hamborg på en forenings hygge tur. Vi tog derfor fat i nogle en af vores gode samarbejdspartnere på Fyn, der sørgede for at stille en fornem bus til rådighed, sådan at de glade folk fra Odense Australsk Fodbold BGIF kunne komme sikkert og komfortabelt til Hamborg. Humøret var som det kan ses på billedet højt, og der var god stemning i bussen både frem og tilbage!

Vi har efter turen valgt at støtte Odense Australsk Fodbold BGIF med et sponsorat, hvor vi sørger for at booke alt busleje for dem året ud. Vi er rigtig glade for at være en del af klubben, og dermed også støtte Australsk fodbold's udvikling herhjemme i Danmark.

Står i som forening og egentlig syntes at jeres nuværende aftaler på busser er for dyre, eller i føler måske i ikke får nok ud af jeres nuværende aftaler? Så kontakt os endelig her hos 3.bustilbud.dk. Vi kan guide og rådgive jeres forening, sådan at vi i fællesskab kan lave en aftale der passer lige efter jeres behov og økonomi. Vi sidder klar til at hjælpe jer! 

Måske det kunne ende ud i et sponsorat, ligesom det gjorde ved Odense Australsk Fodbold BGIF?

Læs mere om forenings busleje her

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil