Danish
English
Danish


Lej en luksusbus. Beregn priser her.

Sådan virker Busbooking.

Leje af luksusbusser

Formålet med 3bustilbud.dk er at gøre det nemt og ligetil at leje en bus. Uanset hvilken slags bus der er tale om, og hvad formålet med busturen er, kan vi være behjælpelige med at finde den rette løsning. Derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med leje af luksusbusser.

Vi samarbejder med en lang række forskellige busselskaber over hele landet, og heriblandt er der naturligvis flere, der tilbyder leje af luksusbusser. Har du brug for en bus til eksempelvis bryllupskørsel, eller vil du gerne forkæle dine ansatte på årets firmatur, kan du med fordel vælge at kigge på luksusbusser.

Lej en luksusbus – nemt og hurtigt

Det skal være nemt at leje en bus – også en luksusbus. Derfor kan du her på siden benytte dig af vores prisberegner og få prisen på din busleje med det samme. Du kan tilmed betale øjeblikkeligt, og dermed bliver det en smal sag at leje en luksusbus. Denne fremgangsmåde kan du bruge, hvis din bustur samlet set strækker sig over maksimalt ti timer. Det vil sige, at bussen skal kunne nå tilbage til sit udgangspunkt inden for de ti timer også.

Tilbud for dig

Strækker turen sig over mere end ti timer, vil vi manuelt indhente tilbud for dig. Så modtager du tilbud på din leje af luksusbus inden for to døgn. Tilbuddene er naturligvis uforpligtende, så du kan frit vælge, om du vil tage imod et af dem eller ej. Accepterer du et tilbud, sørger vi for at arrangere alt det praktiske med busselskabet.

Luksusbusser til ethvert behov

Vi skræddersyr altid busløsningerne til de enkelte. Det vil sige, at hvis du har nogle særlige krav, ønsker eller behov, skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse. Det kan for eksempel være, du gerne vil have, at der er champagne på køl i luksusbussen, allerede når I bliver hentet.

Det kan også være, du har et ønske om at stoppe et bestemt sted på ruten for at spise en god middag. Hvad end du måtte have af ønsker til turen, skal vi nok gøre vores ypperste for at få hele turen til at leve op til dine forventninger til perfektion. Når du sender din forespørgsel på leje af luksusbus afsted, skal du blot lade os vide, hvilke tanker du har gjort dig. På den måde finder vi nemmest frem til den helt rigtige løsning.

Når du lejer luksusbusser igennem os, er det både nemt og hurtigt klaret, og tilmed kan du vide dig sikker på, at du får både en god pris og en god tur. Vi går efter at gøre turen så billig som muligt for jer, men naturligvis uden at gå på kompromis med det høje serviceniveau.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |