Danish
English
Danish


Lej en bus til Tyskland. Beregn pris her. .

Loading...
Loading...
Sådan virker Busbooking.

Leje af bus til Tyskland

Hos 3bustilbud.dk er vi specialister i busleje, og vi kan derfor naturligvis også være behjælpelige med at klare buslejen til Tyskland. Uanset hvor mange I er, hvad formålet med turen er, og hvilke ønsker I har til busturen, kan vi helt sikkert finde en god løsning til jer.

En af de helt store fordele ved at leje en bus til at køre til Tyskland i er, at I på denne måde kan nyde turen fra ende til anden. Allerede i bussen kan I nyde hinandens gode selskab, alt imens den erfarne chauffør sørger for at få jer godt frem til destinationen. Vi samarbejder naturligvis kun med busselskaber, hvis chauffører er kompetente og pålidelige, og som vi stoler på kan være med til at give jer en helt fantastisk tur.

Ved at leje en bus til Tyskland behøver I ikke at bekymre jer om at finde vej, om parkering eller om at holde frokost- og tissepauser på vejen. På den måde kommer I hurtigere frem, og det bliver en mere behagelig tur for alle.

Derfor skal I leje en bus med chauffør

 • I behøver ikke at bekymre jer om parkering.

 • Chaufføren sørger for at finde vej, så I ikke skal tænke på vejvisning.

 • I kan blot læne jer tilbage og nyde turen, imens chaufføren får jer sikkert frem.

 • Den gode tur starter allerede undervejs til jeres destination.

Sådan beregnes prisen på en turistbus med plads op til 54 personer.

Ligegyldigt hvilke behov i end måtte have, når det kommer til jeres bustur til Tyskland, så er vi klar til at levere den bedste mulige løsning for jer. Vores mål er altid at vores kunder er tilfredse med servicen og de tilbud vi kan levere på de forskellige busture. For at give dig som kunde et indblik i priserne på leje af en turistbus, har vi valgt at sammenligne vores samarbejdspartners priser på disse. Her er vi kommet frem til en gennemsnitspris på 853 kr. i timen for at leje en turistbus. Herunder kan du få det fulde overblik over priserne i forskellige dele af landet. Vi giver desuden også et bud på hvad en weekendtur eller en dagstur kunne koste i forskellige steder i landet.

Generelt i hele Danmark

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.

Jylland og Fyn.

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.

Sjælland og Falster.

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.

Har i ikke behov for en turistbus, men kan nøjes med en minibus, så kan vi også sagtens klare dette for jer i forbindelse med jeres tur til Tyskland. Se mere om vores priser på minibusser her. Hvis behovet er større end en turistbus eller minibus, så kan vi også arrangere dette for jer. Se mere om vores priser på dobbeltdækkerbusser her.

Busudlejning til Tyskland gjort nemt.

Det skal være nemt at leje en bus. Det er den grundlæggende tanke hos 3bustilbud.dk. Derfor kan du hurtigt indhente tilbud på busleje til Tyskland her på siden. Strækker turen sig over maksimalt ti timer, kan du sågar få din pris med det samme ved hjælp af vores prisberegner. Denne mulighed kan du altså bruge, hvis der er tale om oneway, og bussen kan nå tilbage til sit udgangspunkt i Danmark inden for de ti timer, eller hvis I for eksempel bare skal på en hurtig handletur ved grænsen. Læs om busudlejning i København

Sådan benytter du dig af vores prisberegner

 • Du indtaster diverse informationer om din tur – herunder afhentningssted, destination og antal passagerer.

 • Du vælger bustype under ”Busstandard”.

 • Du angiver eventuelle via-punkter, hvis der er sådanne.

 • Du bliver præsenteret for forskellige tilbud på din busleje fra vores samarbejdspartnere.

 • Du vælger det bustilbud, der passer dig og dit selskab bedst.

 • Du indtaster dine kontaktinformationer og angiver eventuelle særlige bemærkninger.

 • Du bekræfter din booking og betaler for busturen.

 • Du og dit selskab bliver afhentet – god tur!

Dine tilbud på leje af bus til Tyskland.

Strækker turen sig over mere end ti timer, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Så vil du have dine tilbud på leje af bus til Tyskland i din e-mailindbakke inden for blot 48 timer. Lejer I en bus til Tyskland til at køre jer både frem og tilbage på en længerevarende tur, kan I tilmed benytte jer af bussen under selve opholdet. Dermed er I fri for at bekymre jer om offentlig transport, og I kan for eksempel også bruge jeres egen bus til at tage på sightseeing i. Læs om busbooking.

Sådan fungerer det, når vi indhenter tilbud for dig

 • Du udfylder vores formular ligesom ved kortere ture.

 • Vi kontakter de relevante busselskaber og indhenter tilbud.

 • Du modtager inden for 48 timer 3 uforpligtende tilbud pr. mail.

 • Forhåbentlig takker du ja til et af tilbuddene.

 • Vi får detaljerne på plads med busselskabet.

 • I bliver afhentet.

Billig leje af bus til Tyskland

Er I en større gruppe mennesker, der skal afsted sammen, kan det godt betale sig at kigge på mulighederne for at leje en bus til Tyskland. Det behøver nemlig ikke at være dyrt at leje en bus, og faktisk kan du vide dig sikker på, at du får nogle rigtig gode priser, når du indhenter dine tilbud gennem os. Du betaler nemlig ikke for vores service, og derfor får du de helt samme tilbud gennem os, som du ville få, hvis du gik direkte til busselskaberne. Du sparer blot dig selv for alt besværet.

Er I under 20 personer, kan I nøjes med at leje en minibus til Tyskland. Ellers kan vi naturligvis også sørge for lejen af både almindelige busser og dobbeltdækkere. Uanset hvor stor en gruppe I skal afsted, kan vi altså hjælpe jer med at leje jeres bus til Tyskland.


Vi skræddersyr din tur til dig

Der kan være mange forskellige grunde til, at man har brug for at leje en bus til Tyskland. Det kan naturligvis være, I skal på ferie et sted i det skønne land, men det kan også være, at I skal videre fra eksempelvis Hamborg. Det er ofte muligt at finde billige flybilletter til spændende destinationer fra Hamborg Lufthavn, og så kan vi altså også stå for transport til og fra lufthavnen.

Ligeledes er der mange store koncerter i eksempelvis Hamborg og Berlin, og er det netop en musikalsk oplevelse, der trækker jer til Tyskland, kan du også leje koncertbusser gennem os. Hvad end formålet med turen til Tyskland er, sørger vi for at skræddersy løsningen til jer, så det bliver helt perfekt.

Vi går gerne langt for at sikre os, at din bustur lever op til alle dine forventninger. Faktisk skal den allerhelst overgå dem. Derfor må du endelig heller ikke holde dig tilbage, hvis du har nogle særlige krav eller ønsker til din bustur. Vi gør hellere end gerne noget særligt ud af buslejen, så skal vi for eksempel stoppe undervejs på turen eller sørge for, at der er kolde drikkevarer til jer i bussen, skal du blot give os besked.

Lad os vide, hvis vi skal:

 • sørge for forplejning af den ene eller anden art.

 • stoppe et særligt sted for eksempelvis at spise.

 • samle en del af selskabet op undervejs på ruten.

 • planlægge sightseeing på jeres tur.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil