Danish
English
Danish


Lej en bus til Tivoli Friheden.

Sådan virker Busbooking.

Lej en bus til Tivoli Friheden

Skal I en større gruppe mennesker til Tivoli Friheden? Så skal I overveje at leje en bus til formålet. Det er som regel væsentligt billigere at køre samlet i bus, end det ville være, hvis I skulle køre i bil til forlystelsesparken. Dertil kommer, at det er langt mere miljøvenligt at leje en bus frem for at køre i flere biler, så der er indtil flere gode grunde til at vælge denne løsning.

Hos 3bustilbud.dk samarbejder vi med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Disse kan hver især tilbyde forskellige former for busleje, og hvad end der er brug for en minibus eller en dobbeltdækker, kan du derfor leje en bus igennem os.

Generelt gælder det, at jo flere I er sammen om at leje en bus, des billigere bliver det. Det skyldes, at chaufførens løn altid er medregnet i de tilbud, vi indhenter. Lønningsomkostningerne er de samme, uanset om chaufføren skal køre en minibus, en almindelig bus eller en dobbeltdækker, og derfor bliver buslejen pr. person billigere, hvis I er flere. Har I mulighed for at samle en større gruppe mennesker til buslejen, er det altså en fordel for jer rent økonomisk.

Find prisen på din busleje med vores prisberegner

Hos 3bustilbud.dk vil vi gerne kunne tilbyde dig billig busleje, og vi vil samtidig gerne gøre det nemt og overskueligt for dig at finde den helt perfekte busløsning. Derfor har vi udviklet en prisberegner, som i løbet af blot et ganske kort øjeblik kan give dig prisen på din busleje.

For at du kan benytte dig af vores prisberegner, skal bussen kunne køre til Tivoli Friheden og nå tilbage til sit udgangspunkt inden for ti timer – med eller uden jer som passagerer. Hvad end I skal one way, eller I skal have en dagstur i Tivoli Friheden, må bussen altså maksimalt være i gang i ti timer.

Når du har indtastet dine rejsedetaljer, vil vores prisberegner viser dig priserne på den type busleje, du har efterspurgt, inden for ganske kort tid. Vi indhenter automatisk tilbud fra de af vores samarbejdspartnere, der kan imødekomme dine ønsker, behov og krav, hvorefter du kan vælge at booke en af busserne. Du kan betale med det samme, så du blot skal læne dig tilbage og vente på, at dagen for din bustur til Tivoli Friheden oprinder.

Strækker din bustur sig over mere end ti timer? Frygt ej, vi kan fortsat skaffe dig bustilbud i en fart. I stedet for at det sker automatisk, gennemgår vi personligt din henvendelse, hvorefter vi kontakter de busselskaber, som, vi mener, kan levere dét, du efterspørger. Inden for 48 timer vil du på mail modtage tre helt uforpligtende tilbud på leje af bus til Tivoli Friheden.

Skræddersy din bustur til Tivoli Friheden

Din bustur til Tivoli Friheden skal naturligvis være helt perfekt, og det går vi gerne den ekstra mil for at sikre os, at den bliver. Uanset hvilke ønsker, behov eller krav du måtte have til din leje af bus til Tivoli Friheden, går vi derfor også gerne den ekstra mil for at imødekomme disse.

Vil I eksempelvis gerne have, at der er kaffe i bussen, eller at vi stopper på halvvejen for at samle en del af selskabet op? Så finder vi naturligvis ud af dét. Skal I til Fed Fredag i forlystelsesparken, kan vi også sørge for, at der står kolde øl eller andre drikkevarer klar til jer i bussen. Til dette formål er det helt oplagt at leje en partybus, så I kan fortsætte festlighederne i bussen, når Tivoli Friheden lukker, og I enten skal køres hjem eller videre til en festlig aften i Århus’ natteliv.

Kort sagt kan vi klare lidt af hvert, så lad os det endelig vide, hvis du har nogle særlige ønsker til din busleje. Disse kan du angive som en kommentar, når du udfylder informationerne omkring din bustur. Vi går langt for at sikre os, at din bustur ikke blot bliver en praktisk foranstaltning, men en generelt god og gennemført oplevelse. Derfor skal du endelig også blot stille krav til os – det gør vi også selv.

Busleje gjort nemt, enkelt og billigt

Hos 3bustilbud.dk vil vi gerne kunne tilbyde dig busleje, der er noget ud over det sædvanlige. Vi holder altid et højt serviceniveau, og vi samarbejder naturligvis udelukkende med pålidelige og kompetente busselskaber, som ligesom os har nogle høje standarder. Samtidig vil vi dog også gerne kunne tilbyde dig billig busleje, for vi ser ingen grund til, at du skal betale mere end højst nødvendigt for at leje en bus til Tivoli Friheden.

Vores tætte samarbejde med de forskellige busselskaber gør, at vi har en helt unik fordel i forhold til at indhente gode tilbud på din busleje. Samtidig tager vi ikke noget for vores service, og det betyder altså, at du betaler det samme, hvis du lejer din bus igennem os, som du ville gøre, hvis du kontaktede busselskaberne direkte. Vi klarer ganske enkelt alt bøvlet og besværet for dig – helt kvit og frit.

Særligt hvis ikke du er vant til at leje busser, kan det virke som lidt af en jungle at finde rundt i de mange muligheder. Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at navigere i denne jungle, og det er netop dét, der er hele grundtanken bag 3bustilbud.dk. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at finde den helt perfekte busløsning, og samtidig vil vi kunne tilbyde dig busleje til lave priser.

Læs om Busleje uden chauffør

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |