Danish
English
Danish


Lej en bus på Sjælland. Beregn din pris her. .

Loading...
Loading...
Sådan virker Busbooking.

Leje af bus med chauffør på Sjælland

Har du brug for buskørsel på eller til og fra Sjælland? Så kan vi helt sikkert være behjælpelige med at planlægge turen. Her hos 3bustilbud.dk er vi nemlig specialiserede i at indhente gode tilbud på gode busture. Vi samarbejder med en lang række forskellige busselskaber i hele landet – også på Sjælland. Det gør det muligt for os at indhente rigtig gode tilbud på leje af bus med chauffør på Sjælland.

Når du bestiller en bustur gennem os, er det altid med en chauffør tilknyttet. Det betyder, at du blot kan læne dig tilbage og nyde turen og dit selskab. De busselskaber, som vi samarbejder med, er naturligvis altid nøje udvalgte. Dermed kan du vide dig sikker på, at chaufføren er både pålidelig, kompetent og sikkerhedsorienteret. Vil du have en rolig, behagelig og komfortabel tur? Så lej en bus med chauffør til Sjællandsturen.

Læs om Bustur til Flensborg

Derfor skal du leje en bus med chauffør på Sjælland

 • Du og dit selskab slipper for at forholde jer til rutevejledninger og parkering.

 • I kan alle sammen læne jer tilbage og nyde turen til, fra eller på Sjælland.

 • Chaufføren sørger for, at I kommer sikkert og godt frem til jeres destination.

Leje af bus på Sjælland gjort nemt og hurtigt.

Målet for os er at gøre det nemt og ligetil for dig at leje en bus på Sjælland. Hvad end der er tale om leje af bus til 20 personer på Sjælland, eller der er tale om en større firmaudflugt, kan vi være behjælpelige. Alt lige fra leje af minibus på Sjælland til leje af dobbeltdækkere kan vi hjælpe med. Vi klarer ganske enkelt det hårde benarbejde for dig, så du kan bruge din tid på at planlægge resten af turen.

Er du interesseret i leje af bus med chauffør på Sjælland, kan du blot udfylde formularen her på siden, og så skal vi nok sørge for at indhente tilbud for dig. Det er en nem og hurtig måde at leje en bus på, og det er netop formålet med 3bustilbud.dk. Så er du selv fri for at skulle ringe til forskellige busselskaber for at indhente dine tilbud.

Læs om Busture

3 gode grunde til, at du skal leje bus på Sjælland igennem os

 • Du får de samme lave priser hos os, som du ville få direkte hos busselskaberne.

 • Vi går gerne langt for at skræddersy en bustur, der til perfektion matcher dine ønsker.

 • Ved at overlade buslejen til os sparer du dig selv for en masse tid, besvær og penge.

Lej en bus på Sjælland gennem os.

Skal I på tur til København eller et andet sted på Sjælland, kan I med fordel bestille busturen gennem os. Vi skræddersyr løsningen, så den kommer til at passe perfekt til dine behov og ønsker, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores service.

Vi ønsker at skaffe dig en billig bustur, men samtidig ønsker vi også, at den skal være så god som overhovedet muligt. Derfor må du endelig heller ikke holde dig tilbage, hvis du har særlige præferencer eller krav til din busleje på Sjælland. Når du udfylder din forespørgsel, skal du blot skrive særlige ønsker som en kommentar. Så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme disse.

Vi skræddersyr turen og kan blandt andet sørge for:

 • at samle folk op undervejs på turen

 • at der er mad og kolde drikkevarer i bussen

 • at der bliver tænkt sightseeing ind i programmet

 • at vi gør holdt de steder, I ønsker.

Busleje på Sjælland – find prisen på 1 minut.

Hvis din tur med bus på, fra eller til Sjælland samlet set strækker sig over maksimalt 10 timer, kan du finde prisen på buslejen på blot et minut med vores prisberegner. På de 10 timer skal bussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt – med eller uden jer som passagerer.

For at finde en øjeblikkelig pris på din busleje på Sjælland skal du blot udfylde formularen her på siden. Her skal du angive blandt andet afhentningssted, antal passagerer og eventuelle via-punkter på turen. Derudover skal du vælge imellem bustyperne budgetbus, VIP-bus, standardbus og partybus.

Strækker din tur sig over mere end 10 timer, skal du fortsat udfylde formularen/prisberegneren. Så gælder det blot, at vi indhenter tilbud på din busleje på Sjælland manuelt, hvorefter vi sender dig de tre bedste tilbud på mail inden for 48 timer. De er naturligvis helt uforpligtende. Vælger du at takke ja til et af dem, sørger vi for at få aftalen på plads med busselskabet, så du ikke skal gøre mere.

Leje af bus på Sjælland – så nemt finder du din pris

 • Indtast informationer omkring din tur i prisberegneren/formularen.

 • Bliv præsenteret for tilbud på kortere ture med det samme, eller modtag inden for 48 timer 3 uforpligtende tilbud på en længerevarende busleje på Sjælland.

 • Vælg det tilbud på leje af bus med chauffør på Sjælland, som passer dig bedst.

 • Bekræft, og betal din busleje.

 • Læn dig tilbage, og vent på at blive afhentet – god tur!

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil