Danish
English
Danish


Priser på leje af bus.

Loading...
Loading...
Sådan virker Busbooking.

Priser leje af bus

Hos 3bustilbud.dk er vi i stand til at skaffe dig en god pris på din busleje – uanset formålet med turen, hvor mange passagerer der skal med, og hvor turen går hen. Vi kan kort sagt stå for at planlægge busture af enhver art, og du kan tilmed være sikker på, at du får din busleje til den absolut bedste pris, når du bestiller gennem os.

Grunden til vi kan sikre gode priser, er, at vi samarbejder med en lang liste af busselskaber i hele landet. Det vil sige, at vi nemt kan indhente tilbud fra mange forskellige selskaber, så du får den absolut bedste pris på din tur.

Nu forestiller du dig måske, at du betaler i dyre domme for vores service, men det er heldigvis ikke tilfældet. Faktisk betaler du ingenting for, at vi gør arbejdet for dig, for du får den samme pris gennem os, som du ville få, hvis du gik direkte til busselskabet. Vi sparer dig blot for besværet med selv at skulle kontakte busselskaberne og finde hoved og hale i de mange forskellige tilbud.

Læs om Busselskaber på Sjælland

Sådan beregnes din pris

Der er mange faktorer, der spiller ind i forhold til buslejens pris. Derfor er det heller ikke muligt at komme med et entydigt svar på, hvad det koster at leje en bus med chauffør. Busselskaberne beregner deres priser på forskellige måder, og desuden er hver enkelt bustur en sag for sig selv.

Hos mange selskaber gælder det, at de beregner prisen med udgangspunkt i turens længde. Det kan således være, at de har en algoritme, der regner prisen ud fra det antal kilometer, som I skal køre. Der er også nogle selskaber, der beregner prisen ud fra, hvor lang tid turen kommer til at tage. Skal I køres direkte, vil man altså kigge på, hvor lang tid selve strækningen tager at tilbagelægge. Skal der gøres nogle stop på vejen, eller skal I køres retur efter nogle timer, vil det blive medregnet i den samlede tid.

Læs om Busudlejning til 20 personer

Polterabend eller et bryllup

Udover tid og antal kilometer spiller det naturligvis også en rolle, hvilken bus I ønsker at leje. Har I ikke strenge krav til selve bussen, finder vi den absolut billigste løsning til jer. Har I derimod et ønske om eksempelvis at blive kørt i en luksusbus – det kunne være i forbindelse med en polterabend eller et bryllup – bliver prisen naturligvis højere.

Skal der køres om natten, vil der desuden typisk være et tillæg. Derudover må der selvfølgelig medregnes udgifter til eksempelvis broafgift eller færgeoverfart, hvis det er aktuelt.

Der er altså mange forskellige ting, der spiller ind, når din pris skal beregnes. Du kan dog altid være sikker på, at du får en rigtig god pris, når du vælger at indhente tilbud hos os. Vil du sikre dig, at du får den allerbedste pris på din busleje, kan du med fordel tjekke denne liste med gode råd til, hvordan du planlægger den helt perfekte bustur til den bedste pris.

Jo flere, desto bedre

Vil du gerne leje en bus med chauffør til en god pris? Så gælder det altid, at det bliver billigere, jo flere I er. Det skyldes, at chaufførens løn er den samme, uafhængigt af om vedkommende skal køre en minibus, en almindelig bus eller en dobbeltdækker. Det vil sige, at det blot er driftsudgifterne, der kan variere lidt alt efter bustype, men det er som regel ikke nok til at påvirke prisen synderligt.

Dermed er det fornuftigt at samle så mange mennesker som muligt, hvis I gerne vil have en god pris på leje af bus. Jo flere I er, desto lavere bliver prisen pr. person. Når du indhenter tilbud på busleje gennem os, er prisen altid beregnet ud fra, at der er en chauffør med. Det vil sige, at I blot kan læne jer tilbage og nyde turen, mens chaufføren får jer sikkert frem til jeres destination.

Eksempler på priser på busleje med chauffør

Nedenfor kan du se nogle eksempler på priser for leje af bus med chauffør.

Aarhus – Billund Lufthavn (tur-retur)

En gruppe på 24 personer havde brug for transport fra Aarhus til Billund Lufthavn og skulle desuden køres retur en uge senere. Vi sendte forespørgslen ud til vores samarbejdspartnere, og kunden modtog sine 3 uforpligtende tilbud. Herefter valgte de at takke ja til en pris på 5.937,50 kr. inkl. moms.

Der er generelt mange, der lejer (mini)busser til at køre til og fra lufthavnen. Læs mere om det her.

Roskilde – Rødby (tur-retur)

150 mennesker skulle køres tur-retur til Rødby fra Roskilde. De skulle på introtur, og der blev allerede ved henvendelsen gjort opmærksom på, at det skulle være tilladt at drikke alkohol i bussen, og at der desuden skulle være et toilet for at undgå en masse stop undervejs.

Vi sendte forespørgslen til de selskaber, der kunne varetage denne type opgave. Kunden takkede efterfølgende ja til et tilbud på 26.500 kr. inkl. moms.

København – Bakken (tur-retur)

En gruppe på 19 personer skulle en tur på Bakken og havde brug for transport til og fra København. Når man er under 20 personer, kan man nøjes med at leje en minibus, og vi sendte derfor forespørgslen ud til de selskaber, der tilbyder leje af minibusser.

Kunden endte med at betale 3.000 kr. inkl. moms for turen.

Lad os indhente din gode pris på busleje

Vil du gerne have en god pris på en god bustur? Så lad os stå for at indhente dine tilbud. Vi kan give dig den samme pris, som hvis du kontaktede busselskaberne selv. Ved at overlade benarbejdet til os sparer du imidlertid dig selv for en hel del tid og besvær.

Vi har mange års erfaring med netop busleje, og vi går aldrig på kompromis med den gode service. Du får derfor busleje til lave priser, og samtidig kan du vide dig helt sikker på, at turen kommer til at leve helt og holdent op til dine forventninger.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil