Danish
English
Danish


Lej en bus til Polen.

Sådan virker Busbooking.

Lej en bus til Polen

Skal I en større gruppe mennesker til Polen sammen? Så kan det bestemt godt betale sig at overveje at leje en bus til formålet. Det er som regel langt billigere at køre samlet i bus, end det vil være at køre hver for sig i bil eller eksempelvis flyve. Derudover er det naturligvis en meget miljøvenlig løsning at køre i bus til Polen, og der er således flere grunde til at vælge at leje en bus.

Her hos 3bustilbud.dk har vi specialiseret os i busleje både i ind- og udland. Vi kan derfor også være behjælpelige med at få styr på din busleje, når turen skal gå til Polen.

Vi har et tæt samarbejde med en lang række busselskaber over hele Danmark, og det giver os en fordel i forhold til at kunne indhente gode tilbud på busleje for dig. Vores gennemgribende kendskab til de busselskaber, vi samarbejder med, gør desuden, at vi ved, lige akkurat hvilke selskaber der kan tilbyde netop det, du søger, til den bedste pris.

Vi samarbejder naturligvis udelukkende med kompetente og pålidelige busselskaber. Vi sætter selv en dyd i at kunne tilbyde god service, og derfor indgår vi også kun samarbejde med busselskaber, som ligeledes prioriterer den gode service højt.

Få tre uforpligtende tilbud på din tur

Vi har et mål om at gøre det nemmere og mere lige til for dig at leje en bus til Polen. Hvis ikke du er vant til at leje busser, kan det virke uoverskueligt at skulle navigere i de mange forskellige muligheder. Netop derfor er det heldigt, at du blot kan overlade det til os.

Når du sender din forespørgsel på busleje afsted, går vi straks i gang med at kigge på de rejseinformationer, du har indtastet. Herefter kontakter vi de af vores samarbejdspartnere, vi finder relevante i det specifikke tilfælde, og som, vi tror på, kan give dig den bedste pris.

Inden for 48 timer vil du modtage tre uforpligtende tilbud på din busleje på mail. Vil du acceptere et af disse tilbud, skal du blot give os besked om det, så kontakter vi busselskabet og får de praktiske detaljer på plads. Du skal altså nærmest ingenting gøre selv, hvis du vælger at leje din bus igennem os. Når først du har sendt din forespørgsel afsted, kan du faktisk læne dig tilbage og vente på, at vi gør arbejdet for dig. Så kan du i stedet bruge tiden på at planlægge selve opholdet i Polen.

Studietur, polterabend eller ferie?

Der er mange, der vælger at leje en bus, når der er studietur på programmet. Skal I en hel klasse eller et helt hold til Polen, er det en både billig og bekvem løsning at køre i bus dertil. Når I kører i bus til jeres destination, kan I desuden allerede på vejen til Polen skrue op for hyggen og nyde hinandens selskab.

Ud over at der er en del, der tager på studietur til Polen, er det også populært at holde en længerevarende polterabend i Polen. Til dette formål kan du ligeledes med fordel leje en bus. Er I under 20 mennesker, der skal afsted, kan I sagtens være i en minibus, og ellers kan vi også tilbyde udlejning af større busser. En minibus er desuden relevant, hvis du skal på ferie i Polen med familie og venner.

Uanset turens formål og den valgte bustype har I jeres bus til rådighed under opholdet. Det gør det nemt for jer at komme omkring og eksempelvis at tage på sightseeing. Med jeres egen bus til rådighed behøver I ikke at lade jer begrænse af offentlig transport, og I har fuldkommen frie tøjle til at tilrettelægge jeres tur. Dét er en enorm fordel i forhold til at få det maksimale ud af jeres ophold.

God pris og god service – hele vejen igennem

Hos 3bustilbud.dk vil vi gerne kunne tilbyde dig billig busleje. Samtidig har vi meget fokus på den gode og personlige service, og vi går aldrig på kompromis på dette punkt. Vores fornemste opgave er at sikre, at I får den absolut bedste bustur til Polen, og vi går gerne langt for at sikre, at dette er tilfældet.

Har I nogle særlige ønsker eller krav til busturen, skal I derfor endelig heller ikke holde jer tilbage. Lad os det blot vide, når du udfylder formularen her på siden, så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at skræddersy en busløsning, som er lige i skabet.

Skal vi eksempelvis samle passagerer op flere forskellige steder på ruten, eller vil du gerne have, at vi sørger for kaffe i bussen? Så klarer vi dét. Vi kan også arrangere, at der bliver lagt et stop ind ved grænsebutikkerne i Tyskland, så I kan proviantere. At handle ved den tyske grænse kan faktisk være med til at bringe jeres samlede rejseomkostninger ned, så det bør I bestemt overveje at gøre. Dét kan du læse mere om leje af bus og grænsehandel her.

Hos 3bustilbud.dk får du en skræddersyet busløsning, så I kan få den absolut bedste og mest gennemførte tur til Polen. Samtidig får du billig busleje, og du skal nærmest ikke gøre noget for det selv. Kort sagt er der kun gode grunde til at leje din bus til Polen igennem 3bustilbud.dk.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |