Danish
English
Danish


Lej en bus i Odense. Beregn din pris her.

Lej en bus i Odense.

Formålet med 3bustilbud.dk er at gøre det nemt og ligetil for dig at leje en bus. Vi går gerne den ekstra mil for at imødekomme dine behov, præferencer og ønsker, og vi kan tilmed skaffe dig din busleje til en rigtig god pris. Vi kan naturligvis tilbyde busudlejning i Odense og omegn, så kontakt os endelig for at få 3 uforpligtende tilbud.

Vi samarbejder med en lang række busselskaber i hele landet. Derfor har vi selvfølgelig også samarbejdspartnere, der kan varetage busture i og omkring Odense. Faktisk kan vi dække hele Danmark – også udenlandsture varetager vi, så det er udelukkende din fantasi, der sætter grænserne.

Derfor skal du leje din bus igennem os

 • Vi tilbyder dig billig busleje i Odense.

 • Vi klarer alt det praktiske for dig.

 • Du kan skræddersy din bustur, som du ønsker.

 • Prisen er altid inklusiv alt – også chaufførens løn.


Sådan beregnes prisen på en turistbus i Odense med plads op til 57 personer.

Vi går altid efter at levere den bedste løsning til vores kunder, sådan at i får en sikker og komfortabel kørsel fra start til slut. Har i brug for at leje en turistbus til eller fra Odense, så kan vi altid hjælpe jer uanset jeres behov. Vi har valgt at sammenligne vores samarbejdspartneres priser i Odense, og vi er kommet frem til en gennemsnitspris på 843 kr. I timen for dig som kunde. Forskellige typer af ture, kunne for eksempel se sådan her ud for dig som kunde.

Odense

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.

Lej en bus i Odense – nemt og enkelt.

Har du brug for at leje en bus til at køre i eller til og fra Odense? Så kan du trygt overlade det til os. Vi har mange års erfaring med busudlejning, og vi har, som nævnt, en stor mængde samarbejdspartnere at trække på. Det betyder, at du kan få din busleje i Odense til en god pris ved at indhente dine tilbud igennem os.
Fremfor du selv skal kontakte diverse busselskaber og efterfølgende sortere i dine tilbud, klarer vi arbejdet for dig. Vi indhenter således 3 ganske uforpligtende tilbud til dig, og derefter skal du blot vælge, hvilket tilbud du vil takke ja til. Og om du vil takke ja overhovedet, for som sagt er du ikke bundet op på noget, blot fordi du har fået 3 tilbud tilsendt.
Ved at lade os indhente tilbud på leje af bus med chauffør i Odense sparer du ganske enkelt dig selv for en hel del tid og besvær – og ofte også penge. Du får nemlig den samme pris gennem os, som hvis du selv kontaktede busselskaberne.

Sådan foregår det, når vi indhenter tilbud for dig

 1. Du udfylder formularen/ prisberegneren.

 2. Vi indhenter tilbud for dig hos vores samarbejdspartnere.

 3. Vi sender dig 3 uforpligtende tilbud på mail.

 4. Du takker (forhåbentlig) ja til et af tilbuddene.

 5. Du bekræfter og betaler din busleje.

 6. Du bliver afhentet – god tur!


Busudlejning til ethvert behov.

Uanset hvor turen skal gå hen, hvor mange I er, og hvilke behov I har, kan vi hjælpe jer med at planlægge busturen. Skal I eksempelvis på familietur til Odense Zoo, er det typisk tilstrækkeligt at leje en minibus. Er I derimod tre skoleklasser, der skal på besøg i Den Fynske Landsby, er der sandsynligvis brug for en dobbeltdækker.

Skal der holdes bryllup eller et andet større arrangement på Egeskov Slot, kan vi sørge for, at bussen bliver af den mere luksuriøse slags. Vi kan kort sagt planlægge turen, så den til punkt og prikke kommer til at leve op til alle jeres forventninger til jeres bustur i Odense.

Få tilbud på din busleje i Odense med det samme.

Hvis din bustur strækker sig over maksimalt ti timer, kan du få prisen på din busleje øjeblikkeligt her på siden. På de ti timer skal bussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt enten med eller uden jer som passagerer.

For at få en pris på din busleje med det samme, skal du blot benytte dig af prisberegneren. Når du udfylder de forskellige felter i denne, vil du få vist forskellige busser, der sandsynligvis vil give mening for dig at leje. Ud for hver af disse vil du kunne se prisen, og dermed bliver det nemt for dig at vælge den bus, der giver bedst mening i forhold til dine behov og dit budget.

Sådan fungerer prisberegner:

 • Du indtaster informationer om din tur såsom afhentningssted og destination samt antal passagerer.

 • Du vælger imellem mulighederne partybus, standardbus, budgetbus og VIP-bus.

 • Du angiver eventuelle via-punkter på din rejse.

 • Du bliver præsenteret for tilbud på din busleje.

 • Du vælger et bustilbud.

 • Du indtaster dine kontaktinformationer og eventuelle bemærkninger til din busleje.

 • Du betaler din bustur.

 • Du bliver afhentet på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

Vi skræddersyr altid din bustur til dig.

Hos 3bustilbud.dk går vi gerne langt for at sikre, at din bustur bliver helt perfekt. Derfor skræddersyr vi også altid turen efter dine behov og ønsker. Når du udfylder formularen her på siden, skal du blot være specifik og fortælle os, hvilke krav du har. På den måde bliver det nemmere for os at indhente tilbud fra de busselskaber, der kan varetage lige præcis din type opgave. Dermed bliver din busleje i Odense eller omegn helt perfekt og tilmed billig.

Vi kan blandt andet sørge for:

 • Kolde drikkevarer i bussen.

 • Morgenmad eller frokost i bussen.

 • Stop undervejs på ruten, som det passer jer.

 • Sightseeing på vejen til eller fra jeres destination.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |