Lej en Minibus. Beregn din pris her.

Loading...
Loading...
Danish
English
Danish


Sådan virker Busbooking.

Vælg den rette bus
til din rejse.

Minibus
minibus

Her på portalen kan du finde minibusser, som oftest benyttes til alt fra lufthavnstransfers og anden virksomhedskørsel til polterabend.

Pladser

14-20

Typiske faciliteter
 • Aircondition
 • AUX-stik
 • WiFi
 • Salg af øl/vand
 • Salg af kaffe/the
 • Borde i bussen
VIP-minibus
minibus

I vores VIP-minibusser er der ofte kælet for detaljerne. Hvilket gør dem specielt egnede til virksomhedskørsel eller andre lejligheder, der kræver lidt ekstra.

Pladser

9-20

Typiske faciliteter
 • Aircondition
 • AUX-stik
 • WiFi
 • Salg af øl/vand
 • Salg af kaffe/the
 • Borde i bussen
Turistbus
minibus

Her på portalen kan du finde turistbusser i mange forskellige størrelser. Disse benyttes ofte til firmaevents, sportsarrangementer, koncerter og diverse kørsel for institutioner.

Pladser

27-56

Typiske faciliteter
 • Aircondition
 • AUX-stik
 • WiFi
 • Salg af øl/vand
 • Salg af kaffe/the
 • Borde i bussen
VIP-turistbus
minibus

I vores VIP-turistbusser er der ofte kælet for detaljerne. Hvilket gør dem specielt egnede til virksomhedskørsel eller andre lejligheder, der kræver lidt ekstra.

Pladser

27-45

Typiske faciliteter
 • Aircondition
 • AUX-stik
 • WiFi
 • Salg af øl/vand
 • Salg af kaffe/the
 • Borde i bussen
Dobbeltdækker
minibus

Her på portalen kan du finde dobbeltdækkerbusser i mange forskellige størrelser. Disse benyttes ofte til firmaarrangementer, skiture eller andre udlandsture.

Pladser

66-89

Typiske faciliteter
 • Aircondition
 • AUX-stik
 • WiFi
 • Salg af øl/vand
 • Salg af kaffe/the
 • Borde i bussen
Partybus
minibus

Her på portalen udlejer vi ikke partybusser. Et billigere alternativ er at vælge en VIP-minibus eller en VIP-turistbus.

Pladser

25-80

Typiske faciliteter
 • Aircondition
 • AUX-stik
 • WiFi
 • Salg af øl/vand
 • Salg af kaffe/the
 • Borde i bussen

Leje af minibus.

Her hos 3bustilbud.dk har vi specialiseret os i busudlejning. Vores fornemmeste opgave er således at gøre det nemt og ligetil for dig at få gode tilbud på dine busture. Uanset hvilke behov, ønsker og krav der måtte være til busturen, kan vi være behjælpelige med at finde frem til den helt rette løsning.

Er I mellem ni og tyve personer, der har brug for en transportløsning, vil det som regel være fornuftigt at kigge på mulighederne for at leje en minibus. Det er ganske enkelt en billig måde at klare en transportudfordring på. Leje af minibus til ni personer er imidlertid typisk grænsen for, hvornår det kan betale sig at vælge denne løsning. Er I færre end ni personer, vil det nemlig ofte blive for dyrt pr. person, hvis man sammenligner med, hvad man ville skulle betale for offentlig transport.

Derfor ser vi tit, at grupper på under ni personer springer fra, når de modtager deres tilbud. Der er imidlertid nogle fordele ved at leje en minibus, som man selvfølgelig ikke får med offentlig transport. Du skal derfor naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os, selvom jeres gruppe er på mindre end ni personer. Du skal blot være opmærksom på, at prisen sandsynligvis bliver højere, end hvis I valgte offentligt transport. Er du villig til at betale det mere, får I til gengæld en bustur, som er tilpasset jeres specifikke ønsker.

Lej en minibus med chauffør

En af de store fordele ved at leje en minibus frem for eksempelvis at køre selv er naturligvis, at man blot kan læne sig tilbage og nyde turen og hinandens selskab. En af de rutinerede chauffører fra det pågældende busselskab vil således sørge for, at I kommer sikkert frem til jeres destination, og I kan sætte jer godt til rette og slappe af. Vi har naturligvis undersøgt de busselskaber, vi samarbejder med, og derfor kan du også forvente et højt serviceniveau, når du bestiller din bustur hos os.

Desuden er det en fordel at leje en minibus i forhold til at samle gruppen. Forestiller man sig, at I kører i fem forskellige biler i stedet for at leje en minibus, er der stor risiko for, at der er et par stykker, der farer vild på vejen – eller I ikke når destinationen på samme tid. Det undgår I ved at leje en minibus, og desuden kan I på den måde også hygge jer sammen under selve køreturen.

Læs om Busudlejning i Esbjerg

Læs om busselskaber i københavn

Lej en minibus billigt og hurtigt.

Her hos 3bustilbud.dk kan vi være med til at sikre dig en billig bustur – og det vil vi hellere end gerne. En af grundene til, at vi kan gøre det, er, at vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber. Det giver os mulighed for at indhente rigtig gode tilbud på busture. Vil du leje en minibus billigt, er du dermed kommet det helt rette sted hen.

Når du indsender din forespørgsel på din bustur, vil vi indhente tilbud hos de busselskaber, vi finder relevante i forhold til din specifikke situation. Er der tale om en kortere bustur, som inklusiv returkørslen af minibussen strækker sig over ti timer eller derunder, vil du kunne få tilbuddene på din bustur med det samme. Det er derfor en virkelig hurtig måde at leje en minibus på.

Straks pris eller tre uforpligtende bustilbud

Når du indsender din forespørgsel, vil du altså øjeblikket få en pris på kortere ture. Strækker din tur sig derimod over længere tid – eksempelvis fordi den går til udlandet – vil vi manuelt indhente tilbud til dig. Du vil derfor inden for 48 timer modtage 3 uforpligtende bustilbud på lige netop din tur.

Ved at indhente bustilbud hos os sparer du dig selv for en hel del besvær, end hvis du selv skulle kontakte diverse busselskaber for at få dine tilbud. Hos en stor del af busselskaberne skal man personligt ringe til dem for at få et tilbud. Vil man gerne have flere forskellige tilbud at vælge imellem, kan det selvsagt komme til at tage lang tid at indhente tilbuddene. Det slipper du for at bekymre dig om ved at overlade kontakten til busselskaberne til os. Det er altså ganske enkelt en rigtig nem måde at få tilbud på busture på, og er du interesseret i at leje en minibus, kan du derfor med fordel indhente dine tilbud her.


Leje af minibus til ethvert behov.

Uanset hvilke ønsker, behov og krav du har til din bustur, gør vi alt, hvad vi kan for at imødekomme disse. Det betyder også, at vi gerne står for at planlægge busturen, uanset hvor den går hen, hvor mange I er, og hvilke særlige ønsker I har.

Det kan eksempelvis være, I er en større gruppe, der skal I sommerhus sammen. Så kan det give god mening at leje en minibus til eksempelvis 15 personer. Det kan også være, I skal på firmaudflugt til Berlin. Så kan det ligeledes give mening at leje en minibus. Måske skal familien blot på sommerferieudflugt i Danmark, og her er det også en nem løsning at leje en minibus. Uanset hvorfor I skal afsted, hvor længe I skal være afsted, og hvor I skal hen, skal vi nok sørge for at planlægge en bustur, der lever op til jeres forventninger.

Har du nogle spørgsmål til leje af minibus – eller andre typer af busudlejning – må du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne besvare alle dine spørgsmål, så vi ved, at vi finder den helt perfekte minibus til dig. Vores ønske er at få jer bedst og billigst muligt fra A til B, og vi går gerne den ekstra mil for at sikre os, at turen bliver helt perfekt.

Gode råd til leje af minibus.

Ved at leje en minibus her på Busbooking, får du den bedste løsning og rådgivning i forbindelse med din busrejse. Har du nogle spørgsmål, du gerne vil have svaret på, inden du skal i gang med at planlægge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Ellers har vi her tre gode råd, du kan anvende, når du skal leje en minibus:

Vær specifik i dine rejsedetaljer

Når du skal leje en minibus her på siden, er det vigtigt, at du er specifik iht. dine rejsedetaljer. Særligt er det vigtigt, at du er konkret med hensyn til afhentnings- og afsætningsadresse, antal passagerer samt tidspunkt og dato - inden du bestiller din busrejse.

1

Undersøg faciliteter i bussen

Når man lejer en minibus, skal man være opmærksom på, at bussen ofte har færre faciliteter, end en større turistbus har. Eksempelvis har en minibus ofte ikke toiletfaciliteter. Find info om bussens faciliteter under de enkelte busser i step 2.

2

Planlæg din busrejse i god tid

Desto tidligere du planlægger og booker din busrejse, desto flere valgmuligheder har du. Og du er derfor i højere grad sikker på at kunne få den allerbedste løsning. Derfor anbefaler vi, at du planlægger din busrejse så tidligt som muligt.

3

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

 • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

 • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

 • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Ofte stillede spørgsmål.

Ved minibus-leje er der ofte begrænset plads til bagage - eksempelvis en rygsæk eller mindre taske per person. Dog er det vigtigt at pointere, at der også ofte er mulighed for at tilkøbe fx en trailer til ekstra opbevaring.

Nej. I langt de fleste tilfælde er der ikke toiletfaciliteter i en minibus. Planlæg derfor tissepause undervejs, hvis turen er en længere strækning. Eller undersøg mulighederne ved leje af en større minibus eller turistbus.

Prisen på busleje af en minibus afhænger af flere parametre. Oftest beregnes prisen på busleje ud fra en timepris, en kilometpris eller en kombination af dem begge. Hertil kommer eventuelle tillæg såsom weekend- og nattillæg. Den gennemsnitlige timepris for busleje af en minibus hos Busboooking er ca. 700 kr. DOG er det relevant at bemærke, at flere busselskaber har en minimumspris på al kørsel uanset varighed og længde.

Som udgangspunkt vil du altid leje en minibus med chauffør. Hos Busbooking arbejder vi IKKE med udlejning af minibusser uden chauffør. Dog kan vi henvise til dygtige og pålidelige samarbejdspartnere i særligt Aarhus og på Sjælland, hvis du ønsker at leje en bus uden chauffør.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil