Danish
English
Danish


Lej en bus med chauffør. Beregn pris her.

Sådan virker Busbooking.

Lej en bus med chauffør

Når du indhenter tilbud hos 3bustilbud.dk, er der altid medregnet løn til en chauffør i priserne. Det betyder, at I blot kan læne jer tilbage og nyde turen og hinandens selskab. Så skal den kompetente buschauffør nok sørge for at få jer sikkert frem til jeres destination. På den måde er I desuden fri for at bekymre jer om at skulle finde vej eller at skulle parkere, og det kan især være en fordel, hvis I skal køre til udlandet eller skal køre rundt i diverse storbyer.

Samtlige af de busselskaber, vi samarbejder med, har kompetente og erfarne chauffører ansat. Derfor kan du være ganske sikker på, at du får en god tur, når du vælger at leje din bus igennem os. Ved netop ikke at leje en bus uden chauffør, bliver turen en fornøjelse fra ende til anden. Tilmed kan I spare tid på denne måde, da I dermed ikke behøver at holde pauser på vejen. Skal I ud på en længere tur, gør det en reel forskel, i forhold til hvornår I når frem til jeres destination.

Derfor bør du ikke at leje en bus uden chauffør

Når du lejer en bus uden chauffør, er du selv ansvarlig for at afhente bussen hos det pågældende busselskab. Det undgår du, når du lejer en bus med chauffør. Så bliver I nemlig samlet op på et aftalt sted på et aftalt tidspunkt. Det er ganske nemt og lige til for jer, og det er bestemt en fordel ved ikke at leje en bus uden chauffør.

Lejer du en bus uden chauffør, vil du desuden som regel skulle betale et stort depositum til busselskabet. Det undgår du ved at leje en bus med chauffør. Derudover skal der naturligvis betales selvrisiko, hvis du skader en bus, du har lejet uden chauffør, og det kan altså hurtigt løbe op, hvis først uheldet er ude. Der er dermed flere økonomiske fordele i at undgå at leje en bus uden chauffør og dermed blive fri for bekymringerne.

Læs om Busudlejning i Esbjerg

Find hurtigt din pris på busleje her

Her hos 3bustilbud.dk samarbejder vi med en lang række forskellige busselskaber fordelt over hele landet. Derfor er vi også i stand til at give jer en virkelig god pris på jeres busleje – også selvom den ikke er uden chauffør. Vi indhenter således tilbud for jer, og i disse priser er lønnen til en chauffør inkluderet. Det vil sige, at der ikke er nogen uforudsete udgifter, der pludselig bliver lagt oveni. Det kan der være, hvis I vælger at leje en bus uden chauffør, og I så kommer til at skade den lejede bus.

Skal I bruge jeres bus i maksimalt ti timer, kan I tilmed få prisen på jeres busleje med det samme ved at benytte vores prisberegner her på siden. Det er ganske nemt og hurtigt, og I kan endda betale med det samme.

Læs om Busselskaber i midtjylland

3 uforpligtende tilbud

Strækker turen sig over mere end ti timer, indhenter vi tilbuddene for jer manuelt. Så får I jeres tre uforpligtende tilbud på mail inden for 48 timer. Derefter kan I frit vælge, om I vil takke ja til et af dem eller ej. Vælger I at acceptere et af tilbuddene, sørger vi for at aftale alt det praktiske med busselskabet, så I blot kan gøre jer klar til turen og vente på at blive afhentet.

leje en bus med chauffør

At leje en bus med chauffør behøver ikke at koste specielt meget mere, end busudlejning uden chauffør gør. Når I lader os indhente tilbud for jer, får I nemlig de helt samme priser, som hvis I gik direkte til busselskabet, og I sparer dermed blot jer selv for besværet med at skulle kontakte en masse forskellige selskaber. Samtidig kan I spare mange penge, fordi vi kontakter lige nøjagtigt de selskaber vi ved kan give den bedste pris på det, I søger. Vil du vide mere om, hvordan du gør buslejen billig, så læs vores gode råd her.

Busleje gjort nemt og enkelt

Hos 3bustilbud.dk er målet, at det skal være nemt og enkelt at leje en bus. Vi går aldrig på kompromis med den gode, personlige service. Samtidig har vi dog også et mål om at gøre det billigt for dig at leje en bus – også selvom det ikke er busleje uden chauffør. Derfor betaler du os heller ikke for vores service, for som vi allerede har været inde på, får du de samme priser hos os som ved bestilling direkte hos busselskabet.

Vi mener ganske enkelt, at I får en langt bedre bustur ved at have en chauffør med, og derfor beskæftiger vi os heller ikke med busudlejning uden chauffør. Vi vil gerne sikre os, at alle vores glade kunder får den helt perfekte tur, og det tror vi i højere grad på, at man gør ved at have en chauffør med. Så kan man nemlig blot læne sig tilbage og nyde køreturen, og man slipper for en masse bekymringer både i forhold til trafik, parkering og økonomiske forhold.

Tilmed har vi gjort os den erfaring efter mange år i branchen, at det kun sjældent er specielt meget, man sparer ved at leje en bus uden chauffør. I hvert fald mener vi ikke, at det er nok til at veje op for det faktum, at man selv hænger på ansvaret for bussen, og at man desuden ikke blot kan nyde turen fra ende til anden. Derfor anbefaler vi ikke at leje en bus uden chauffør. Vil du gerne gøre buslejen billigere, kan du til gengæld gøre det på andre måder. For eksempel gælder det, at jo flere I er, des billigere bliver buslejen. Desuden kan I vælge busstandard ud fra, hvor meget I vil spendere på jeres busleje.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |