Danish
English
Danish


Lej en bus til Legoland.

Sådan virker Busbooking.

Lej en bus til Legoland

Er I en større gruppe mennesker, der skal en tur til Legoland? Så kan det bestemt godt betale sig at overveje at leje en bus til formålet. Det er typisk en langt mere økonomisk løsning, end hvis I skulle køre i bil til Billund, og samtidig er det naturligvis mere miljøvenligt at køre samlet i bus. Der er altså flere gode grunde til at vælge at leje en bus. Har du brug for at leje en bus til Legoland, er du kommet det helt rette sted hen. Her hos 3bustilbud.dk er vi nemlig specialister i busleje, og vi kan derfor naturligvis også være behjælpelige med at finde frem til den helt perfekte busleje for netop dig.

Vi kan tilbyde busleje for grupper af alle størrelser, da du kan leje både minibusser, almindelige busser og ligefrem dobbeltdækkere igennem 3bustilbud.dk. Uanset hvor mange I skal afsted, kan du således leje en bus igennem os, som er helt perfekt.

Hos 3bustilbud.dk samarbejder vi med cirka 40 forskellige busselskaber fordelt over hele landet, og disse har hver især deres muligheder og spidskompetencer. Vi har et gennemgående kendskab til alle vores mange samarbejdspartnere, og derfor kan vi også nemt tilbyde dig busleje hos netop de selskaber, som, vi vurderer, giver mening for dig. Uanset hvad du har af ønsker og krav til din busleje, kan vi derfor helt sikkert også finde frem til en løsning, som er helt perfekt.

Indhent prisen på din tur til Legoland med det samme

Hos 3bustilbud.dk har vi et ønske om at gøre det nemmere og enklere for dig at leje en bus. Derfor har vi udviklet vores helt egen prisberegner, som i løbet af et ganske kort øjeblik kan udregne prisen på din busleje for dig. Du får vist tilbuddene på din busleje som en overskuelig liste, hvorefter du blot skal vælge, hvilket tilbud du finder mest passende.

For at du skal kunne benytte dig af vores prisberegner, må din samlede bustur maksimalt strække sig over ti timer. På denne tid skal bussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt. Skal I eksempelvis en skoleklasse afsted på dagstur til Legoland, vil du med stor sandsynlighed kunne få en pris på din busleje med det samme, hvorefter du kan bestille og betale online.

Er der tale om en længerevarende bustur – for eksempel, fordi I skal overnatte i Legoland – kan du ikke benytte prisberegneren. Det samme gælder eksempelvis, hvis I er over 80-90 mennesker, der skal afsted sammen.

Læs om Indkøbsture og busudlejning

Heldigvis kan du fortsat få tilbud på din busleje ganske hurtigt. I stedet for at udregne prisen automatisk, indhenter vi blot tilbud for dig manuelt. Vi gennemgår således dine ønsker til din busleje, hvorefter vi personligt kontakter de busselskaber, vi finder relevante. Inden for 48 timer vil du modtage tre helt uforpligtende tilbud på mail. Vil du takke ja til et af tilbuddene, skal du blot give os besked, og så sørger vi for at få alt det praktiske på plads med busselskabet.

Skræddersy din bustur til Legoland

Vil du gerne have, at vi sørger for kaffe ombord i bussen, eller skal vi samle passagerer op flere forskellige steder på vejen? Uanset hvilke særlige ønsker, behov og krav du måtte have til din busleje, går vi gerne den ekstra mil for at skræddersy en løsning, som passer dig helt perfekt.

Når du indtaster dine reservationsoplysninger, skal du blot angive særlige ønsker som en kommentar, så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse. På den måde er vi sikre på, at vi får skræddersyet en busløsning, som til perfektion lever op til dine forventninger.

Hvorfor leje bus til Legoland igennem 3bustilbud.dk?

Der er mange gode grunde til, at du bør leje din bus til Legoland igennem 3bustilbud.dk. For det første er det virkelig nemt og lige til at leje en bus igennem os. Vi klarer alt det praktiske for dig, så du blot skal læne dig tilbage og vente på at blive samlet op på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

For det andet er det billigt at leje en bus igennem os, fordi vi har et tæt samarbejde med en lang række forskellige busselskaber. Det giver os en unik fordel i forhold til at indhente gode tilbud på dine busture, og du betaler end ikke noget for at benytte dig af vores service.

Sidst, men ikke mindst, får du busleje, der er noget ud over det sædvanlige, når du booker din bus igennem 3bustilbud.dk. For os er busleje ikke blot en praktisk foranstaltning, og vi ønsker at kunne tilbyde busleje, der er noget ganske særligt. Vi holder altid et højt serviceniveau, og det samme gælder for de busselskaber, vi samarbejder med. Dertil kommer, at vi skræddersyr busturen, så den bliver lige efter dit hoved.

Hos 3bustilbud.dk gør vi det nemmere, hurtigere og billigere at leje bus til Legoland. Vi gør altid vores ypperste for at imødekomme dine ønsker, og vi går aldrig på kompromis med den gode service.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |