Danish
English
Danish


Lej en bus til Lalandia Billund.

Sådan virker Busbooking.

Lej en bus til Lalandia i Billund eller Rødby

Skal du og familien eller en større vennegruppe til Lalandia sammen? Så er det værd at overveje at leje en bus til formålet. Det er langt mere miljøvenligt at køre samlet i bus, end det er at køre hver for sig i bil. Derudover er det som regel en fordel rent økonomisk at gå sammen om busleje frem for at skulle køre i flere biler, og der er således flere gode grunde til at vælge at leje en bus til Lalandia.

Når du finder din pris på busleje her på 3bustilbud.dk, er chaufførens løn altid medregnet i prisen. Denne er den samme, uanset om vedkommende skal køre en minibus, en almindelig bus eller en dobbeltdækker. Derfor bliver transportudgifterne pr. person også lavere, jo flere I er. Kan I samle en større flok mennesker, er det altså klart en fordel.

Her hos 3bustilbud.dk er vi specialister i busleje, og vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber fordelt over hele landet. Det vil sige, at vi kan klare langt det meste inden for busleje, og uanset din turs karakter kan vi derfor også være behjælpelige, når du skal leje en bus til Lalandia.

prisen på din one way-tur med det samme

Skal I blot køres one way til Lalandia, kan du få prisen på din busrejse med det samme her på siden. Vi har nemlig udviklet en helt særlig prisberegner, som i løbet af blot et øjeblik beregner prisen på din tur. Når priserne fra de forskellige busselskaber er beregnet, kan du vælge at booke og betale for en af turene. Så kan du ellers blot læne dig tilbage og begynde at glæde dig til din tur til Lalandia.

Når du bruger prisberegneren, skal du indtaste praktiske informationer omkring din tur. Det gælder eksempelvis afhentningsadresse og -tidspunkt samt antal passagerer i bussen. Ud fra dette vil tilbuddene fra vores samarbejdspartnere blive beregnet.

Skal I på en dagstur til Lalandia og vil derfor gerne køres både til og fra, er der fortsat chance for, at vi kan beregne din pris automatisk. Det gælder blot, at bussen skal kunne nå tilbage til sit udgangspunkt inden for maksimalt ti timer. Er der ikke alt for lang transporttid til Lalandia, og skal I blot afsted en enkelt dag til eksempelvis en fødselsdag eller til blå mandag, kan du altså sandsynligvis fortsat bruge vores prisberegner.

Læs om Busudlejning i Nordjylland her

Modtag tre manuelt indhentede tilbud på din bustur

Strækker din dagstur sig samlet set over mere end ti timer, eller ønsker I eksempelvis at blive kørt til Lalandia én dag og blive hentet en anden? Så kan du desværre ikke benytte dig af vores automatiske tidsberegner. Heldigvis kan du naturligvis fortsat få tilbud på din busleje igennem 3bustilbud.dk. I tilfælde hvor prisberegneren ikke kan benyttes, kigger vi nemlig personligt på din henvendelse, hvorefter vi manuelt indhenter bustilbud for dig. Inden for 48 timer vil du modtage tre tilbud på din busleje på mail, og de er naturligvis fuldkommen uforpligtende.

Uanset om I skal være afsted en enkelt dag, eller I skal på en længerevarende badeferie i Lalandia i Billund eller Rødby, kan du finde tilbud på din busleje igennem 3bustilbud.dk. Vores tætte samarbejde med vores partnere gør, at vi har en unik mulighed for at indhente særligt gode tilbud for dig, og derfor kan du også få buslejen billigt igennem os. Samtidig sparer du naturligvis dig selv for en hel del tid og besvær ved at overlade buslejen til os.

Start den gode oplevelse allerede i bussen

Det er både en økonomisk fordel og en miljømæssig fordel at vælge at leje en bus til at køre jer til Lalandia i Billund eller Rødby. Ydermere har det også den helt store fordel, at I på denne måde kan starte jeres gode Lalandia-oplevelse allerede i bussen. Når I lejer en bus, behøver I nemlig ikke at bekymre jer om hverken trafik eller parkering, men kan derimod blot læne jer tilbage og vente på, at I når frem til jeres destination.

Står den eksempelvis på børnefødselsdag eller firmaarrangement i Lalandia, kan I således allerede på vejen dertil hygge jer og nyde hinandens selskab. En dag eller et ophold i Lalandia skal gerne være en helt igennem god oplevelse, og med hyggelig fællestransport dertil bliver helhedsoplevelsen helt sikkert endnu bedre.

Skræddersy din busleje til Lalandia

Hos 3bustilbud.dk går vi gerne langt for at sikre os, at din bustur til Lalandia bliver lige i øjet. Vi ønsker ikke blot, at buslejen skal være en praktisk foranstaltning, men derimod, at busturen medvirker positivt til den samlede oplevelse. Derfor skal du bestemt heller ikke være bange for at stille krav til os.

Uanset hvilke specifikke behov eller ønsker du måtte have til din bustur, skal du således blot lade os det vide. Når du sender din forespørgsel på busleje afsted, kan du sende dine særlige ønsker med som en kommentar, og så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse.

Er der eksempelvis brug for, at vi stopper på halvvejen for at samle en del af selskabet op, eller vil du gerne have, at vi sørger for, at der er kolde drikkevarer i bussen? Hvad end der får netop din bustur til at blive helt perfekt, går vi altid den ekstra mil for at skræddersy busrejsen efter netop dit hoved.

Hos 3bustilbud.dk vil vi gerne kunne tilbyde dig billig busleje. Samtidig ønsker vi at opretholde et højt serviceniveau. Busleje igennem os skal ikke blot være nemt og billigt, men skal også gerne være en god oplevelse på alle andre parametre. Du får altså god busleje og god service til en god pris igennem 3bustilbud.dk.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |