Danish
English
Danish


Lej en bus i Kolding. Beregn din pris her.

Loading...
Loading...
Sådan virker Busbooking.

Lej en bus i Kolding på ingen tid med 3bustilbud

Her hos 3bustilbud.dk er vi specialister i busleje. Har du brug for at leje en bus til Kolding, kan vi derfor naturligvis også klare dén. Vi tilbyder leje af mange forskellige typer busser, så du kan helt sikkert finde en bustype gennem os, som giver mening for dig og dit selskab.

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber over hele landet, og vi har et dybdegående kendskab til dem alle sammen. Det betyder, at uanset hvilke krav og ønsker du måtte have til din busleje i Kolding, så kan vi finde frem til den perfekte løsning for dig. Vi ved ganske enkelt, hvor de forskellige busselskaber brillerer, og hvilke selskaber der kan tilbyde dig dét, du søger, til den absolut bedste pris.

Det gælder naturligvis for samtlige af vores samarbejdspartnere, at sikkerheden er en topprioritet for dem. Vi ønsker udelukkende at kunne tilbyde fuldkommen sikker og tryg busleje i Kolding, og derfor samarbejder vi også kun med busselskaber, hvor vi ved, at sikkerheden er i top. Skal du leje en bus i Kolding, kan du altså ganske roligt gøre det igennem 3bustilbud.dk.

Den bedste busleje til den bedste pris.

Vores tætte samarbejde med de mange forskellige busselskaber gør, at vi kan tilbyde dig virkelig billig busleje i Kolding. Tilmed tager vi ikke noget for vores service, og dét er naturligvis yderligere med til at gøre det billigt for dig at leje en bus.

Vi ser ingen grund til, at du skal betale mere end højest nødvendigt for at leje en bus, og derfor betaler du også det samme for at leje en bus gennem os, som du ville gøre, hvis du gik direkte til busselskabet. Du sparer altså ganske enkelt dig selv for alt besværet ved at overlade det praktiske til os.

Ud over at du sparer en masse tid og besvær ved at leje en bus gennem 3bustilbud.dk, kan du også spare rigtig mange penge på denne måde. At skulle leje en bus på egen hånd kan virke som lidt af en opgave, og det kan være svært at gennemskue de mange forskellige muligheder. Når du benytter dig af vores prisberegner, får du dine bustilbud stillet overskueligt op, så du nemt kan vælge den bedste og billigste tur – ganske enkelt.

Derfor skal du leje din bus i Kolding gennem os.

 • Du sparer dig selv for besværet med at skulle kontakte forskellige busselskaber.

 • Du sparer typisk mange penge på buslejen i Kolding.

 • Vi skræddersyr buslejen i Kolding til netop dig og dit selskab.

 • Vi tilbyder leje af bus med chauffør i Kolding, så I blot kan læne jer tilbage og nyde turen.

Find prisen på din busleje i Kolding med vores prisberegner.

Her hos 3bustilbud.dk har vi udviklet vores helt egen prisberegner, som har til formål at gøre det endnu nemmere og hurtigere for dig at finde den helt rette busleje. Når du benytter dig af vores prisberegner, skal du blot indtaste informationerne omkring din bustur, hvorefter du vil få vist priserne på turen fra de relevante busselskaber. Ønsker du at bestille en af busserne, kan du betale din tur med det samme, og så kan du ellers gå i gang med at planlægge din bustur til Kolding. Vi sørger for at få styr på alt det praktiske med busselskabet.

Du kan benytte prisberegneren på ture, der strækker sig over maksimalt 10 timer. På denne tid skal bussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt. Har I brug for at leje bus til Kolding til en dagstur, kan du altså med stor sandsynlighed se prisen på din busleje med det samme.

Sådan benytter du vores prisberegner.

 • Du indtaster informationer omkring din bustur – herunder afhentningssted og antal passagerer.

 • Du vælger imellem busstandarderne budgetbus, standardbus, VIP-bus og partybus.

 • Du indtaster via-punkter på ruten, hvis der er sådanne.

 • Du får vist forskellige tilbud på din busleje i Kolding.

 • Du vælger det tilbud, der giver bedst mening for dig og dit selskab.

 • Du indtaster dine kontaktoplysninger samt eventuelle bemærkninger til busleje i Kolding.

 • Du betaler for din bustur.

 • Du og dit selskab bliver afhentet.

Vi indhenter manuelt tilbud på længerevarende busleje i Kolding.

Strækker din bustur sig over mere end 10 timer, eller er I for eksempel mere end 80-90 mennesker, der skal afsted, kan vi desværre ikke vise dig en pris øjeblikkeligt. Så vil vi i stedet manuelt gennemgå ønskerne til din bustur, hvorefter vi vil indhente tilbud fra de busselskaber, som, vi mener, kan levere netop det, du søger. Inden for 48 timer vil du modtage tre ganske uforpligtende tilbud på mail.

Du betaler ikke noget for vores service, og du får de samme priser hos os, som du ville få, hvis du gik direkte til busselskaberne. Du sparer altså ganske enkelt dig selv for en masse besvær ved at overlade din busleje til os.

Sådan foregår det, når vi indhenter tilbud.

 • Du udfylder formularen/prisberegneren.

 • Vi indhenter tilbud for dig hos de samarbejdspartnere, vi finder relevante.

 • Du modtager tre uforpligtende tilbud på busleje i Kolding på mail.

 • Du takker forhåbentlig ja til et af de tre bustilbud.

 • Turen bekræftes og betales.

 • I bliver afhentet – god tur!

Lej en bus i Kolding gennem os, og få skræddersyet din tur.

Uanset hvorfor du måtte have brug for at leje en bus i Kolding, kan vi være behjælpelige. Uanset selskabets størrelse og turens formål kan vi finde frem til en løsning, som er helt perfekt, og som matcher alle dine ønsker. Vi ønsker altid at holde et højt serviceniveau, og vi går gerne langt for at skræddersy en bustur til eller fra Kolding, som lever op til både dine og vores egne høje forventninger. Din bustur skal være lige i skabet, og det bliver den, når du bestiller din bus igennem os.

Har du nogle særlige ønsker til din bustur, skal du derfor endelig også blot lade os vide det. Ønsker I eksempelvis at stoppe på halvvejen for at spise frokost? Er der brug for, at vi samler passagerer op på flere forskellige adresser, eller vil I gerne køres rundt på sightseeing? Hvad end der måtte gøre netop jeres bustur til Kolding helt perfekt, klarer vi den.

Når du bestiller din bus her på siden, skal du blot angive særlige ønsker, behov eller krav som en kommentar, og så skal vi nok gøre vores ypperste for at få hele turen til at gå op i en højere enhed. Vi ønsker nemlig ikke blot at tilbyde dig billig busleje, men samtidig at tilbyde dig busleje, som er noget ud over det sædvanlige.

Vi tilbyder blandt andet at:

 • sørge for mad på turen

 • sikre, at der er kolde drikkevarer i bussen

 • planlægge sightseeing

 • stoppe forskellige steder undervejs på turen.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil