Danish
English
Danish


Lej en bus i Horsens. Beregn din pris her.

Loading...
Loading...

Busleje i Horsens gjort nemt, billigt og hurtigt.

Skal du en tur til Horsens? Har du brug for at leje en bus til formålet? Så er du landet det helt rigtige sted. Her hos 3bustilbud.dk er vi nemlig specialister i netop busleje, og derfor kan vi helt sikkert også finde frem til en god løsning for dig.

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber fordelt over hele landet. De har hver især deres spidskompetencer, og vores gennemgående kendskab til alle vores samarbejdspartnere gør, at vi nemt og hurtigt kan finde frem til de busselskaber, som tilbyder lige netop dét, du efterspørger.

Frem for at du selv skal navigere i alle dine mange forskellige muligheder, klarer vi det praktiske for dig. Så skal du blot forholde dig til, hvilket busselskab du synes, der kan tilbyde dig den bedste tur til den bedste pris.

Derfor skal du leje din bus i Horsens igennem os.

 • Du får den samme pris hos os, som du får hos busselskaberne.

 • Du sparer dig selv for en masse besvær med at indhente tilbud.

 • Du sparer penge, fordi du får tilbud fra mange forskellige busselskaber.

 • Vi tilbyder leje af bus med chauffør i Horsens, så du og dit selskab blot skal nyde turen.

 • Vi går gerne en ekstra mil for at skræddersy en bustur, der er helt perfekt for jer.

Sikkerheden er en topprioritet for os.

Vi ønsker udelukkende at kunne tilbyde vores mange glade kunder sikker og tryg busleje, og derfor forsikrer vi os også altid om, at sikkerheden er en topprioritet hos de busselskaber, vi samarbejder med. Hvad enten du selv skal afsted, eller du skal sende dit barn afsted på tur, skal du være helt tryg ved situationen. Det kan du roligt være, når du vælger busleje i Horsens igennem 3bustilbud.

Vi sætter en dyd i at holde et højt serviceniveau, og det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere har det på samme måde. Derfor kan du også forvente at blive mødt af en imødekommende og venlig buschauffør, som gør sit ypperste for at give jer en god tur, når du lejer din bus i Horsens igennem os.

Få din pris på busleje med det samme med vores prisberegner.

Hos 3bustilbud.dk ser vi ingen grund til, at det skal være besværligt at leje en bus. Derfor har vi udviklet vores helt egen prisberegner, som i løbet af ingen tid kan udregne prisen på din busleje. Så kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder og se, hvad der giver mening for dig og dit selskab.

Du kan benytte vores prisberegner på busture til Horsens, der strækker sig over maksimalt 10 timer. På denne tid skal bussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt. Kan den dét, vil du få vist en liste med priser fra de forskellige busselskaber, der kan imødekomme dine ønsker. Vil du booke en af busserne, kan du betale med det samme, og så skal du faktisk blot vente på, at bussen kommer og henter jer på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

Sådan benytter du vores smarte prisberegner

 • Du indtaster oplysninger såsom antal passagerer, destination og afhentningstidspunkt.

 • Du vælger imellem busstandarderne: budgetbus, standardbus, VIP-bus og partybus.

 • Du indtaster via-punkter, hvis der er sådanne på ruten.

 • Du bliver præsenteret for forskellige tilbud på din busleje i Horsens.

 • Du vælger det tilbud, der giver bedst mening for dig.

 • Du tilføjer eventuelle bemærkninger til din tur og udfylder dine kontaktoplysninger.

 • Du betaler for din lejebus i Horsens.

 • Du og dit selskab bliver afhentet.

Vi indhenter manuelt tilbud på længere busture.

I visse tilfælde er det ikke muligt at udregne prisen på din leje af bus til Horsens automatisk. Det gælder eksempelvis, hvis busturen strækker sig over mere end 10 timer, eller hvis I skal en gruppe på over 80-90 mennesker afsted. Heldigvis kan du naturligvis fortsat indhente tilbud på din busleje i Horsens igennem 3bustilbud.dk.

I stedet for at få en automatisk pris vil vi personligt gennemgå dine busønsker, hvorefter vi manuelt indhenter tilbud fra de selskaber, vi finder relevante i det specifikke tilfælde. Inden for 48 timer vil du modtage tre helt uforpligtende tilbud på busleje på mail. Uanset din turs karakter kan vi altså sikre dig god busleje til en god pris.

Sådan foregår det, når vi indhenter tilbud for dig:

 • Du udfylder formularen her på siden.

 • Vi indhenter tilbud for dig hos vores samarbejdspartnere.

 • Du modtager tre uforpligtende tilbud på busleje i Horsens pr. mail.

 • Du accepterer (forhåbentlig) et af tilbuddene.

 • Du bekræfter og booker din busleje i Horsens.

 • I bliver afhentet på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

Skræddersyet busleje i Horsens.

Har du nogle særlige ønsker, behov eller krav til din busleje i Horsens? Så må du endelig ikke tøve med at lade os vide det. Vi ønsker at tilbyde busleje, som er noget ud over det sædvanlige, og derfor går vi også gerne den ekstra mil for at sikre os, at alt ved din busleje er lige i skabet.

Er der eksempelvis brug for, at bussen stopper halvvejs til Horsens for at samle de sidste passagerer op? Så klarer vi den. Vil I gerne have kaffe ombord på bussen, eller vil du gerne have, at vi står for frokosten? Hvad end der måtte være af ønsker til busturen, gør vi alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse.

Når du bestiller din bus her på siden, skal du blot angive særlige ønsker som en kommentar. Vi skal nok gøre vores ypperste for at sikre os, at buslejen lever op til alle dine høje forventninger og ønsker. Skulle der imod forventningen være noget, vi ikke kan klare, skal vi naturligvis nok kontakte dig, så vi alligevel i fællesskab kan finde frem til en god løsning.

Vi kan blandt andet tilbyde:

 • at sørge for kolde drikkevarer i bussen.

 • at stå for maden i bussen.

 • at planlægge sightseeing på ruten.

 • at stoppe undervejs på turen, som det passer jer.

Den bedste tur til den bedste pris

Hos 3bustilbud.dk vil vi gerne kunne tilbyde dig gennemført busleje. Vi vil gerne være med til at sørge for, at du får en bustur, der er lige efter dit hoved, og vi ønsker altid at holde et højt serviceniveau. For os er busleje ikke blot en praktisk foranstaltning, og vi vil derfor gerne sikre os, at alt ved din busleje i Horsens lever op til både dine og vores egne høje forventninger.

Selvom vi gerne vil tilbyde virkelig god busleje, ser vi samtidig ikke nogen grund til, at du skal betale mere end højst nødvendigt for det. Derfor tager vi heller ikke noget for vores service, og det vil altså sige, at du får den samme pris igennem os, som du ville få, hvis du kontaktede busselskaberne direkte. Du kan således ganske gratis drage nytte af den enorme viden og erfaring, vi har på området.

Ud over at vi har mange års erfaring med busleje, gør vores gennemgribende kendskab til vores samarbejdspartnere også, at vi ved, hvilke selskaber der kan tilbyde dig billig busleje, som matcher dine ønsker og behov. Vi ved, hvor de forskellige selskaber brillerer, og derfor bliver du også kun præsenteret for tilbud, der faktisk giver mening for dig, når du søger busleje her på siden. Du skal altså ikke forholde dig til en masse busselskaber, som i virkeligheden slet ikke tilbyder dét, du er på udkig efter, og dét gør buslejen væsentligt mere overskuelig.

Hos 3bustilbud gør vi buslejen i Horsens:

 • nem

 • overskuelig

 • billig.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil