Danish
English
Danish


Lej en bus til firmaarrangement. Beregn din pris her..

Lej en bus til firmaarrangementet igennem 3bustilbud.dk.

Skal firmaet på udflugt? Så kan det være en fornuftig idé at overveje at leje en bus til formålet. Det er både nemt og bekvemt at køre samlet i bus til (og fra) jeres destination, og desuden er det en langt mere miljøvenlig løsning, end det er at køre i mange forskellige biler. Dertil kommer, at det som regel er mere økonomisk at køre samlet i bus, og at det desuden – afhængigt at firmaets størrelse – kan være svært at mobilisere nok biler til at køre samtlige ansatte.

Udover de praktiske og økonomiske aspekter i det, har det at køre i bus til firmaarrangementet også den fordel, at I på denne måde får mulighed for at hygge jer sammen allerede på vej til jeres destination. Ved at hele afdelingen eller firmaet kører samlet, bliver der mulighed for at udnytte transporttiden til hyggesnak eller til at få drøftet arbejdsrelaterede emner. Har I langt til jeres destination, er det en enorm fordel, at I får udnyttet transporttiden på en god måde. På den måde bliver transporttiden ikke spildtid, men derimod tid, der går til enten at forbedre det sociale eller at få gennemarbejdet nogle emner angående selve arbejdet. Der er således mange gode grunde til at leje en bus til firmaarrangementet.

Derfor skal du leje en bus til firmaarrangementet

 • Busleje er en nem og billig transportløsning.

 • Det er langt mere miljøvenligt at køre samlet i bus end i mange biler.

 • Når I kører i bus, kan I starte hyggen allerede undervejs til jeres destination.

 • Med busleje til firmaarrangementet bliver transporttiden ikke til spildtid.

Hos 3bustilbud.dk vil vi gerne gøre buslejen let og ligetil for dig .

Her hos 3bustilbud.dk har vi specialiseret os i busleje, og vi har mange års erfaring på området. Derfor kan vi helt sikkert også være behjælpelige, hvis du har brug for at leje en bus til firmaarrangementet. Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber fordelt over hele landet, og det betyder, at vi kan imødekomme langt de fleste ønsker og behov, når du skal leje en bus til firmaarrangementet.

Samtlige af vores samarbejdspartnere er naturligvis pålidelige og kompetente busselskaber, som vi tror på kan yde den gode service, vi selv vægter meget højt. Samtidig er sikkerheden naturligvis en topprioritet for alle vores samarbejdspartnere, for vi nægter at gå på kompromis på dette punkt. Du kan således ganske roligt leje en bus til firmaarrangementet igennem 3bustilbud.dk velvidende, at du får god og professionel service, samt at sikkerheden er i top.

Gode grunde til at leje bus til firmaarrangementet igennem 3bustilbud.dk

 • Vi har mange års erfaring med busleje.

 • Du får skræddersyet busleje tilpasset dine behov, krav og ønsker.

 • Vi samarbejder med mange forskellige firmaer over hele landet.

 • Du får buslejen til en god pris igennem os.

 • Vi klarer alt besværet for dig, så du kan fokusere på at planlægge din bustur.

Lej bus til firmaarrangement – find prisen med det samme.

Har du brug for at leje en bus i maksimalt 10 timer, kan du benytte dig af vores automatiske prisberegner. Inden for de 10 timer skal bussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt – med eller uden jer som passagerer. Som regel kan en bustur afvikles inden for 10 timer, hvis der er tale om en dagstur. Skal firmaet for eksempel køres til og fra et foredrag eller kursus, vil det som regel være muligt at beregne prisen på turen øjeblikkeligt. Det samme gælder, hvis I skal på firmaudflugt til for eksempel Aalborg fra Aarhus eller en anden midtjysk by.

I prisberegneren skal du indtaste en række forskellige informationer omkring din bustur. Det gælder for eksempel afhentningssted og -tidspunkt samt antal passagerer, der skal med. Ud fra de forskellige indtastede informationer vil prisberegneren kunne give dig tilbud fra de af vores samarbejdspartnere, som kan levere dét, du er på udkig efter. På den måde finder du nemt den rette lejebus til firmaarrangementet.

Du vil få vist dine forskellige busmuligheder på ganske overskuelig vis, hvorefter du blot skal tage stilling til, hvilket af tilbuddene der bedst matcher dine ønsker og behov. Herefter kan du booke og betale din busleje med det samme, så alt det praktiske er på plads. Alternativt kan du også vælge at få tilsendt en faktura eller at betale med dit firmas EAN-nummer, hvis dét passer dig bedre.

Således benytter du dig af vores prisberegner:

 • Du indtaster informationer om din tur i prisberegneren. Det gælder eksempelvis antal passagerer, afhentningssted og -dato.

 • Du vælger imellem vores forskellige bustyper under ”Busstandard”. Du kan her vælge imellem partybus, VIP-bus, standardbus og budgetbus.

 • Har du særlige via-punkter i tankerne, angives disse.

 • Du får vist forskellige tilbud på din tur fra vores samarbejdspartnere.

 • Du vælger det bustilbud, der på bedste vis matcher dine ønsker og behov.

 • Du indtaster kontaktinformationer samt særlige bemærkninger, hvis du har sådanne.

 • Du betaler for din busleje og gennemfører din booking.

 • Du og dit selskab bliver afhentet af bussen på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

 • God tur!

Få tre uforpligtende tilbud, hvis du søger længerevarende leje af bus til firmaarrangementet.

Kan hele dit firmas bustur ikke afvikles inden for 10 timer, kan du desværre ikke benytte dig af vores prisberegner. Det gælder eksempelvis i tilfælde, hvor der er overnatning inkluderet i arrangementet, eller hvor I har lang vej til jeres destination og derfor ikke kan nå retur inden for de 10 timer, bussen må være i gang i.

Heldigvis kan du naturligvis fortsat ganske hurtigt få prisen på din busleje igennem 3bustilbud.dk. Når der er tale om længerevarende ture, indhenter vi nemlig blot tilbud for dig manuelt, i stedet for at prisberegneren udregner dem for dig. Når du sender din forespørgsel afsted, kontakter vi således de busselskaber, vi finder relevante i forhold til dine ønsker og det konkrete arrangement.

Inden for 48 timer vil du på mail modtage tre uforpligtende tilbud på din busleje. Vil du takke ja til et af disse, skal du blot lade os det vide, og så sørger vi for at få alle de praktiske detaljer på plads med busselskabet. Du skal altså knap nok røre en finger selv, og når først du har udfyldt formularen her på siden, står vi for resten.

Sådan indhenter vi tilbud for dig manuelt:

 • Du udfylder vores formular akkurat ligesom ved kortere ture. Angiv bl.a. antal passagerer, destination og afrejsetidspunkt.

 • Vi indhenter tilbud på din leje af bus til firmaarrangementet hos de af vores samarbejdspartnere, vi finder relevante.

 • Du modtager 3 uforpligtende tilbud på busleje pr. mail.

 • Du takker (forhåbentlig) ja til et af tilbuddene og bekræfter din booking.

 • Vi sørger for at få aftalen på plads med busselskabet, så du ikke skal gøre mere.

 • I bliver afhentet – god tur!

Spar dig selv for en masse tid og besvær ved at overlade buslejen til os

For at få den billigste leje af bus til firmaarrangementet vil det som regel være nødvendigt at kontakte en lang række forskellige busselskaber. Det kan selvsagt komme til at tage noget tid.

Når du indhenter tilbud på leje af bus til firmaarrangementet igennem os, sparer du altså dig selv for en masse tid og besvær. Frem for at du skal kontakte diverse busselskaber ét efter ét, klarer vi det for dig, så du blot skal forholde dig til de forskellige tilbud, vi indhenter. Fordi vi har et tæt samarbejde med vores partnere og har mange års erfaring med busleje, kan vi skaffe gode priser på leje af busser, og du sparer derfor også gode penge ved at leje igennem os. Vi tager ikke noget for vores service, og det betyder, at du betaler det samme hos os, som du ville gøre, hvis du gik direkte til busselskaberne selv. Kort sagt er der altså ikke andet end gode grunde til at leje bus til firmaarrangementet igennem os.

Vi kan være behjælpelige med leje af disse bustyper:

Skræddersy din bustur ned til mindste detalje

Hos 3bustilbud.dk kan du billigt leje en bus til firmaarrangementet. Vi vil imidlertid ikke blot kunne tilbyde dig billig busleje, men også virkelig god busleje. Vi vægter den personlige service meget højt, og vi går gerne den ekstra mil for at sikre os, at din bustur bliver helt perfekt. Netop derfor skal du bestemt heller ikke være bange for at stille krav til os – det gør vi også selv.

Har du nogle særlige ønsker eller krav til din busleje, skal du blot angive det, når du udfylder formularen her på siden. Det kunne eksempelvis være, hvis du gerne vil have, at vi sørger for kaffe eller andre drikkevarer i bussen. Måske er der behov for, at vi samler passagerer op flere forskellige steder på ruten, eller måske har I et ønske om at blive kørt rundt på lidt sightseeing i løbet af busturen. Uanset hvad der måtte gøre busturen helt perfekt, skal vi nok gøre vores ypperste for at imødekomme jeres ønsker.

Når du lejer en bus til firmaarrangementet igennem 3bustilbud.dk, får du gennemført busleje, som er tilpasset efter netop jeres arrangement og behov. Samtidig får du buslejen til en god pris, og du sparer dig selv for en masse bøvl og besvær.

Lad os det vide, hvis vi skal sørge for:

 • mad i bussen

 • sightseeing på ruten

 • at samle folk op undervejs til destinationen

 • at gøre holdt et særligt sted på turen

 • at der er kolde drikkevarer i bussen.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |