Danish
English
Danish


Lej en bus til festival.

Sådan virker Busbooking.

Busleje til festival

Det er altid et problem at komme til og fra festival. Man har typisk meget oppakning, og derfor er det noget værre bøvl at skulle med offentlig transport. Samtidig er det træls at køre selv, for så skal man slæbe sin oppakning fra bilen og ind på campingområdet, og parkeringspladserne er sjældent tæt på indgangene.

Er man så heldig at kunne få nogen til at køre sig, er det selvfølgelig en mulighed, men skal I en større gruppe afsted, vil det som regel være svært at skaffe det antal biler, der skal bruges. Så er det i stedet værd at overveje at leje en bus. Udfylder du formularen her på siden, hjælper vi dig med at indhente dine tilbud.

Læs om Busudlejning i Ålborg

Gode grunde til at leje en bus til festival

Der er mange gode grunde til at leje en bus, når I skal på festival. For det første er det nemt og bekvemt. Bussen kan samle jer op på et valgfrit opsamlingssted og kører jer derefter så tæt på indgangen som muligt. Det betyder, at I ikke skal slæbe jeres habengut alt for langt.

Ved at leje en bus til festival kan festen desuden starte allerede på turen. Er det eksempelvis en bus fra Jylland til Roskilde Festival, I har brug for, er der mulighed for at få nogle sjove og gode timer allerede på vejen. Vi kan indhente tilbud på mange forskellige bustyper, og derfor kan vi naturligvis også finde en bus til jer, hvor I gerne må drikke alkohol og spille høj musik.

Ved at leje en bus til at køre jer både til og fra festivalen er I desuden fri for, at en fra gruppen skal holde sig ædru i op mod 24 timer for at kunne køre hjem. Tilmed kan I sove i bussen på vej hjem, allerede når I bliver samlet op på festivalen efter en masse sjov og koncerter.

Bus til Roskilde Festival

Der kommer glade gæster til Roskilde Festival fra nær og fjern, og derfor kan offentlig transport også godt være lidt kaotisk i disse dage. Vil du være fri for at bøvle med overfyldte busser og tog, er det derfor en god idé at leje en bus til Roskilde Festival.

Er I mange, der skal afsted – eksempelvis en hel skoleklasse – er det tilmed typisk en billigere løsning, end hvis alle skulle planlægge transport hver for sig. Når I indhenter tilbud her hos 3bustilbud.dk, kan vi nemlig indsamle tilbud fra mange forskellige busselskaber. Dermed får I den absolut bedste pris, og I er ovenikøbet fri for besværet med selv at skulle kontakte de forskellige selskaber.

Generelt gælder det, at jo flere I er, desto billigere bliver det at leje en bus til festivalkørsel. Det skyldes, at lønnen til chaufføren er den samme, uafhængigt af om vedkommende skal køre en minibus, en almindelig bus eller en dobbeltdækker. Se flere tips til, hvordan I gør busturen så billig og god som muligt her.

Læs om Busselskaber i Østjylland

Læs om Busudlejning i Århus

Lej din bus til festival her

Har I brug for at leje en bus til Roskilde Festival eller til en anden festival? Så lad blot os om at gøre benarbejdet for jer. Når I udfylder formularen her på siden, går vi i gang med at indhente tilbud hos de selskaber, vi finder relevante. Derefter får I 3 helt uforpligtende tilbud, som I kan vælge at takke ja eller nej til.

Det er en nem og hurtig måde at klare buslejen på, og skal I mange afsted på festival sammen, er det typisk den billigste transportløsning.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |