Danish
English
Danish


Lej en bus til dit næste event..

Lej en bus til events

Her hos 3bustilbud.dk er vi specialister i busleje. Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber fordelt over hele landet, og vi kan derfor også klare langt det meste inden for busleje. Uanset hvilken type event, du har brug for at leje en bus til, er du således landet det helt rette sted.

Vores tætte samarbejde med vores partnere gør, at vi kan indhente nogle særligt gode tilbud på din busleje. Samtidig gør det også, at vi ved lige nøjagtig, hvilke busselskaber vi skal gå til i forskellige situationer. I stedet for at du skal forsøge at navigere i junglen af forskellige muligheder, kan du altså spare dig selv for en hel del tid og besvær ved at overlade det praktiske til os. Samtidig kan du spare dig selv for en masse penge, og der er dermed ikke andet end fordele ved denne løsning.

Lej en bus til dagsturen

Skal du på en dagstur til eksempelvis en af de danske forlystelsesparker såsom Tivoli i København, BonBon-Land eller Tivoli Friheden? Så kan du leje en bus til formålet igennem 3bustilbud.dk. Vi kan diske op med busser til selskaber i alle størrelser, så hvad end der er brug for en minibus eller en dobbeltdækker, kan vi klare den.

I stedet for at du selv skal kontakte diverse busselskaber ét efter ét, klarer vi dette for dig, så du blot skal forholde dig til de forskellige tilbud, du får. Det gør det langt nemmere og mere overskueligt at leje en bus til en dagstur.

Læs om Busudlejning til Hamborg

En partybus til polterabend

Skal der holdes polterabend, kan det være relevant at leje en bus, som kan køre jer rundt til jeres forskellige aktiviteter. Skal der rigtig gå fest og farver i den, kan du med fordel overveje at leje en partybus til sådan et event.

En partybus er – som navnet også antyder – en bus, der er indrettet til at feste i. Partybusserne kan være indrettet på forskellige måder, men der er som regel bar, højtalere og bløde sofaer i dem. I disse er det tilladt at drikke alkohol, og de kan i særdeleshed være med til at løfte en polterabend til et helt nyt niveau.

Læs om busselskaber på fyn

Busture til udlandet

Går busturen til udlandet, kan vi naturligvis også hjælpe med buslejen. Skal firmaet eksempelvis til konference i Tyskland, eller skal I en større flok venner på ferie sammen, er det en oplagt idé at leje en bus til formålet.

Ved at leje en bus frem for at køre selv, kan I allerede på turen til jeres destination hygge jer og nyde hinandens selskab. I behøver ikke at bekymre jer om hverken trafik eller parkering, men kan derimod blot læne jer tilbage og vente på, at I når jeres destination.

Det gælder desuden, at det er en langt mere miljøvenlig løsning at køre samlet i bus, end det er at køre hver for sig i bil. Når det samtidig typisk er en økonomisk fordel at leje en bus, er der efterhånden ikke andet end gode grunde til at booke bus igennem 3bustilbud.dk, hvis I skal en større gruppe mennesker til udlandet.

Find prisen på din busleje med det samme

I tilfælde hvor hele busturen afvikles inden for ti timer, kan du benytte dig af vores automatiske prisberegner. På de ti timer skal bussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt, hvilket den som regel kan, hvis der er tale om en dagstur.

I prisberegneren skal du indtaste praktiske informationer såsom afhentningsadresse og -tidspunkt samt antal passagerer. Ud fra dette beregnes prisen på din busrejse fra forskellige busselskaber ganske automatisk, og du kan vælge, hvilket tilbud der giver mest mening for dig. Det er helt enkelt og lige til, og det er naturligvis uforpligtende.

Vil du leje en af de busser, du bliver tilbudt, kan du booke og betale din tur med det samme. Så skal du blot læne dig tilbage og vente på at blive samlet op på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

tre manuelt indhentede tilbud

Har du brug for at leje en bus i mere end ti timer, eksempelvis fordi dit event inkluderer overnatning, eller fordi der er lang transporttid? Så kan du desværre ikke benytte dig af vores prisberegner, men du kan naturligvis fortsat få gode tilbud på din busleje igennem 3bustilbud.dk.

I tilfælde, hvor prisberegneren ikke kan benyttes, kigger vi personligt på din henvendelse. Vi indhenter således manuelt tilbud hos de busselskaber, vi finder relevante. Grundet vores mangeårige erfaring med busleje, kan vi hurtigt spotte, hvilke af vores samarbejdspartnere der bedst matcher dine ønsker og præferencer.

Inden for 48 timer vil du på mail modtage tre uforpligtende tilbud på din leje af bus til eventet. Vil du takke ja til et af dem, skal du blot lade os det vide, og så sørger vi for at få de praktiske detaljer på plads med busselskabet.

Skræddersy din busleje til events

Uanset hvilken form for event, du har brug for at leje en bus til, kan vi være behjælpelige med at finde god og billig busleje. Vi ser ingen grund til, at du skal betale mere end højst nødvendigt for at leje en bus, men samtidig går vi naturligvis ikke på kompromis med vores høje serviceniveau. Vi vil nemlig ikke blot skaffe dig billig busleje, men også god busleje. Når du lejer din bus igennem 3bustilbud.dk, går vi derfor også gerne den ekstra mil for at sikre os, at din tur bliver helt perfekt. Vi skræddersyr ganske enkelt din bustur efter netop dine ønsker, og du skal bestemt ikke være bange for at stille krav til os.

Skal vi sørge for kaffe, øl eller andre drikkevarer i bussen, klarer vi også det. Det samme gælder, hvis du gerne vil have, at vi står for morgenmaden eller frokosten på vejen. Skal vi stoppe på halvvejen for at samle en del af selskabet op, eller vil I gerne køres rundt på sightseeing? Hvad end der måtte være af ønsker til turen, gør vi alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse. Angiv blot dine ønsker, når du udfylder formularen her på siden.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |