Danish
English
Danish


Lej en bus til BonBon-Land.

Sådan virker Busbooking.

Lej en bus til BonBon-Land

Skal I en skoleklasse til BonBon-Land, eller skal hele familien afsted? Uanset hvad kan det give god mening at leje en bus til at køre jer til forlystelsesparken, hvis I skal en større gruppe mennesker afsted sammen. Dels er det væsentligt mere økonomisk at køre samlet i bus, end det er at køre i flere biler, og dels er det langt mere miljøvenligt. Der er således flere gode grunde til at leje en bus til BonBon-Land. Her hos 3bustilbud.dk har vi specialiseret os i busleje, og har du brug for at leje en bus, er du derfor også kommet til det helt rette sted. Vi kan tilbyde mange forskellige former for busleje til alverdens forskellige arrangementer og ture. Uanset din turs karakter kan vi altså være behjælpelige med at finde frem til den perfekte busløsning.

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber fordelt over hele landet, og det giver os en unik mulighed for at indhente gode bustilbud til vores mange kunder. Vi har et gennemgribende kendskab til de forskellige selskaber, og vi ved derfor også, hvilke selskaber der kan tilbyde lige nøjagtigt dét, du er på udkig efter til den absolut bedste pris.

Ud over busleje som regel er en billig løsning, når man skal en større gruppe afsted, så er det også dejligt nemt. Så er man nemlig fri for at skulle koordinere biler, der er god plads til bagage, og man har en chauffør, som sørger for, at man kommer godt frem. Du skal blot læne dig tilbage og nyde turen.

Find prisen på din bustur på et øjeblik

Hos 3bustilbud.dk har vi et ønske om at gøre det nemmere, hurtigere og mere lige til at leje en bus. Derfor har vi udviklet en helt særlig prisberegner, som kan udregne prisen på din busleje i løbet af blot et øjeblik. For at bruge vores prisberegner skal du blot indtaste informationerne omkring din busrejse, hvorefter prisberegneren ganske automatisk finder frem til de forskellige busselskabers priser på netop din tur. Du vil få vist priserne i en overskuelig liste, hvorefter du nemt kan booke og betale for din leje af bus til BonBon-Land. Dét er busleje gjort nemt.

I visse tilfælde er det desværre ikke muligt for os at beregne prisen på din busleje automatisk. Det gælder eksempelvis, hvis turen samlet set strækker sig over mere end ti timer eller hvis I er over 80-90 mennesker, der skal afsted. Selvom du ikke kan benytte dig af vores prisberegner, kan du heldigvis fortsat nemt og hurtigt få dine bustilbud igennem os. I stedet for at du får en automatisk udregnet pris, kigger vi i disse tilfælde manuelt på din henvendelse, hvorefter vi indhenter tilbud fra de busselskaber, vi finder relevante. Inden for 48 timer vil du modtage tre ganske uforpligtende tilbud på mail. Vil du takke ja til et af dem, giver du os blot besked, så sørger vi for at få alt det praktiske på plads med busselskabet.

Læs om Landsholdet i Undervandsrugby

Tilpas din busleje ned til mindste detalje

Du har mulighed for at leje busser i alverdens forskellige størrelser igennem os. Hvad end der er brug for en minibus, en almindelig bus eller en dobbeltdækker, kan du finde den perfekte løsning igennem os. Ud over at du kan vælge imellem forskellige bustyper, kan du også skræddersy din bustur på mange andre måder. Vi har et ønske om at kunne tilbyde dig busleje, der er noget ud over det sædvanlige, og derfor går vi også gerne den ekstra mil for at sikre os, at din bustur til perfektion lever op til alle dine ønsker og forventninger.

Vil du eksempelvis gerne have, at vi samler passagerer op flere forskellige steder på vejen, eller at vi sørger for, at der er morgenmad til jer i bussen? Hvad end du måtte have af specifikke behov eller krav, gør vi alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse. Når du bestiller din bus her på 3bustilbud.dk, skal du blot angive dine ønsker til turen som en kommentar, så skal vi nok gøre vores ypperste for at få det hele til at klappe

Den perfekte tur til BonBon-Land

Din bustur til BonBon-Land skal gerne være helt perfekt. Det er netop derfor, vi går så langt for at imødekomme dine forskellige krav og ønsker. Vi ønsker ikke blot, at din busleje skal være en praktisk foranstaltning, men ønsker derimod at bidrage til, at I får en gennemført god dag.

Selvom vi gerne vil sikre busleje, der er noget ud over det sædvanlige, ser vi samtidig ikke nogen grund til, at du skal betale mere end højst nødvendigt for at leje en bus til BonBon-Land. Vi vil gerne gøre det billigt for dig at leje en bus, og det kan vi, fordi vi har et tæt samarbejde med alle vores samarbejdspartnere. Når du vælger at leje din bus igennem 3bustilbud.dk, får du således billig busleje, som samtidig er gennemført busleje. Vi går aldrig på kompromis med vores høje serviceniveau, og vi samarbejder naturligvis kun med busselskaber, som har det på samme måde.

Det gælder, at sikkerheden er en topprioritet for alle de busselskaber, vi samarbejder med. Vi vil udelukkende kunne tilbyde sikker og tryg busleje, og derfor forsikrer vi os også altid om, at sikkerheden er i højsædet hos de busselskaber, vi indgår samarbejde med. Du kan således ganske roligt leje en bus til BonBon-Land igennem os og enten selv drage afsted eller sende dit barn ud på eventyr.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |