Danish
English
Danish


Lej en bus til Berlin. Beregn priser her.

Loading...
Loading...
Sådan virker Busbooking.

Lej bus til Berlin billigt, nemt og hurtigt

Berlin er et populært rejsemål, og det er der mange gode grunde til. Berlin byder vitterligt på noget for enhver smag, og hvad end man er til historiske seværdigheder, kunst, undergrundsmiljø eller gastronomiske oplevelser, er der noget at komme efter i Berlin.

Det betyder også, at Berlin er et oplagt valg for mange forskellige typer af grupper. Der er både studieture, firmaudflugter og polterabender,der går til Berlin. Alle kan finde noget at bruge tiden på i Tysklands hovedstad, så det er blot om at få bestilt en billig bus til Berlin og komme afsted.

Når I er en større gruppe mennesker, der skal afsted – alt over ni personer – kan det betale sig at kigge på mulighederne for at leje en (mini)bus. Det vil typisk være billigere end at skulle med offentlig transport eller køre i flere biler. Desuden er det både hyggeligt og behageligt at tage med bus til Berlin. Når I lejer en bus med chauffør til Tysklands hovedstad, kan I nemlig blot læne jer tilbage og nyde hinandens selskab, imens chaufføren sørger for at få jer godt frem til jeres destination.

Læs om Busselskaber på vestsjælland

Lad os om at finde den billigste bus til Berlin.

Her hos 3bustilbud.dk har vi et ønske om at gøre det nemt for dig at leje en bus til Berlin. Samtidig vil vi gerne være med til at sikre dig, at du får din busleje til en god pris. Når du sender din forespørgsel afsted, indhenter vi derfor tilbud til dig hos vores forskellige samarbejdspartnere. Vi har mange års erfaring med busleje, og vi ved derfor, hvilke busselskaber der kan tilbyde lige netop dét, du efterspørger, til den bedste pris.

Når vi har kontaktet vores samarbejdspartnere, sender vi tre uforpligtende tilbud videre til dig på mail. Dem modtager du inden for 48 timer, hvorefter du blot skal tage stilling til, om du vil takke ja eller ej. Vi klarer altså alt det besværlige arbejde for dig ved at varetage kontakten med busselskaberne. Dermed sparer du dig selv for en masse tid ved at overlade din leje af bus til Berlin til os. Så kan du i stedet fokusere på at planlægge selve turen.

Lej bus til Berlin – så let er det med vores prisberegner.

 • Du udfylder formularen/prisberegneren med diverse informationer omkring din tur.

 • Vi indhenter tilbud på din busleje hos vores samarbejdspartnere.

 • Vi sender dig 3 uforpligtende tilbud på din tur på mail inden for 48 timer.

 • Du takker (forhåbentlig) ja til et af tilbuddene.

 • Du bekræfter og betaler din tur med bus til Berlin.

 • Vi sørger for at få aftalen på plads med busselskabet, så du ikke behøver tænke på dét.

 • I bliver afhentet – god tur!

Sådan fungerer det at rejse med bus til Berlin eller en anden udenlandsk destination.

Vælger du at leje en bus til at køre til og fra Berlin, vil I have bussen til rådighed under hele opholdet. Det vil sige, at I for eksempel kan tage på sightseeing i Berlin i jeres egen bus eller kan blive kørt til og fra en seværdighed uden for byen. Dermed behøver I ikke at bekymre jer om offentlig transport under opholdet.

Vil I gøre det så billigt som muligt for jer selv at komme til Berlin med bus, kan I med fordel vælge at stoppe ved grænsebutikkerne på vejen. Det skyldes, at busselskaberne får provision for at stoppe ved butikkerne, og dét kan være med til at gøre jeres samlede pris lavere. Det kan du læse mere om her.

Generelt kan vi skræddersy jeres bustur til Berlin, så den matcher jeres behov og ønsker. Det gælder, hvad end der er tale om grænsehandel, eller det er noget andet, I har i tankerne. Vil I for eksempel gerne stoppe undervejs for at spise frokost, eller ønsker I at køre om natten? Så klarer vi det. Du skal blot fortælle os det, når du udfylder formularen her på siden. Så sørger vi for at sammensætte turen i bus til Berlin, så den bliver helt perfekt.

Læs om Handicapbusser

Derfor skal du leje en bus til Berlin hos 3bustilbud.dk

 • Det er en nem og billig løsning at køre samlet i bus til destinationen.

 • Du får de samme priser hos os, som du får direkte ved busselskaberne.

 • Vi har mange års erfaring med busleje og vægter den gode service meget højt.

 • Du får altid en skræddersyet tur, når du vælger at leje bus til Berlin hos os.

 • Når I lejer en bus med chauffør, skal I ikke bekymre jer om hverken vejvisning eller arkering, men kan derimod blot slappe af og nyde turen i bus til Berlin.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil