Danish
English
Danish


Lej en bus i Aarhus. Beregn din pris her.

Loading...
Loading...

Busleje i Aarhus

Der kan være mange forskellige grunde til, at du har brug for at leje en bus i Aarhus. Måske er I en skoleklasse, der skal på besøg på Aros eller i Den Gamle By. Måske skal I en større gruppe til fodbold eller til koncert i Ceres Park & Arena. Det kan også være, I skal fra Aarhus til Billund Lufthavn eller Kastrup Lufthavn, hvorfra turen går videre. Uanset hvorfor I har brug for busudlejning i Aarhus, kan vi være behjælpelige med at finde den helt rette løsning.

Vi skræddersyr buslejen i Aarhus til jer

Vi går gerne langt for at imødekomme særlige præferencer og ønsker, og derfor skal du endelig også blot lade os det vide, hvis I har nogle konkrete krav eller behov i forhold til jeres bustur. Når du udfylder formularen her på siden, skal du blot skrive – gerne så detaljeret som muligt – hvad I har af ønsker. Er der eksempelvis tale om koncertkørsel, hvorfor I gerne vil have, at der står øl klar i bussen allerede ved opsamlingen, klarer vi den. Vil I gerne gøre et stop på vejen til eller fra Aarhus for at spise frokost, er det selvfølgelig heller ikke noget problem. Kort sagt skræddersyr vi en løsning, der matcher lige netop jeres krav og ønsker.

Lej en bus i Aarhus til for eksempel:

Sådan beregnes prisen på en turistbus med plads op til 64 personer i Aarhus .

Uanset hvilke behov i måtte have, sørger vi altid for at finde den rette løsning for jer. Som et eksempel har vi sammenlignet vores samarbejdspartneres priser i Aarhus på turistbusser med chauffør med plads op til 64 personer, og vi er kommet frem til en gennemsnitspris på 665 kr. i timen for dig som kunde. Forskellige varighed af ture kunne for eksempel se sådan her ud for dig som kunde:

Aarhus

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.

Lej en bus med chauffør i Aarhus.

Når du lejer en bus i Aarhus gennem os, vil lønnen til en chauffør altid være inkluderet i prisen. Det betyder, at I blot kan læne jer tilbage og nyde turen, alt imens chaufføren sørger for at få jer sikkert frem til jeres destination.

Vi samarbejder naturligvis kun med kompetente og pålidelige busselskaber, som kan give jer en rigtig god tur. Det skal nemlig ikke blot være en billig løsning at leje en bus gennem os – det skal også være en god løsning.

Vil du have billig, god og pålidelig busleje i Aarhus? Så kontakt os allerede i dag for at indhente dine 3 uforpligtende tilbud.

Busleje i Aarhus gjort nemt og enkelt.

Grundlæggende er tanken bag 3bustilbud.dk, at det skal være nemt og ligetil at leje en bus i Aarhus eller et andet sted i Danmark. For mange kan det nemlig godt virke som en uoverskuelig opgave at skulle arrangere transport for en større gruppe mennesker. Det vil vi gerne være med til at lave om på. Derfor kan du blot overlade det hårde arbejde til os. Du bliver dermed fri for selv at skulle kontakte diverse busselskaber for at indhente flere bustilbud, for vi gør det gerne for dig. Når du sender din forespørgsel afsted, vurderer vi, hvilke af vores samarbejdspartnere der kan varetage netop din opgave. Vi sender så forespørgslen videre til disse og modtager dine tilbud. Dem kan du derefter takke ja eller nej til, for de er naturligvis ganske uforpligtende.

Hos 3bustilbud.dk gør vi busleje:

 • Nemt

 • Overskueligt

 • Hurtigt.

Sådan lejer du en bus i Aarhus igennem 3bustilbud.dk

Vores primære mål er at gøre det let som en leg for dig at finde den helt perfekte bus. Det skal gerne være nemt, hurtigt og helt ligetil. Skal du leje en bus til en kortere bustur, der ikke samlet set strækker sig over mere end ti timer, kan du benytte dig af vores prisberegner.

Brug prisberegneren ved:

 • One way-ture, hvor bussen kan nå tilbage til sit udgangspunkt inden for ti timer.

 • Returrejser, hvor bussen kan nå tilbage til sit udgangspunkt inden for ti timer.

Vi indhenter tilbud manuelt ved:

 • Ture, der samlet set varer over ti timer.

 • Returrejse, hvor I skal køres afsted én dag og hentes en anden.


Få tilbud på din busrejse med det samme med vores prisberegner Når du benytter dig af vores prisberegner, kan du få prisen på din busleje øjeblikkeligt. Du indtaster en række forskellige oplysninger, hvorefter du får vist forskellige tilbud. Vil du benytte dig af et af disse, kan du gå videre til bookingen.

Prisberegneren fungerer altså således:

 • 1. Du indtaster afhentningssted- og tid samt destination og antal passagerer.

 • 2. Du vælger imellem bustyperne budgetbus, standardbus, VIP-bus og partybus.

 • 3. Du tilføjer eventuelle via-punkter.

 • 4. Du får vist en række tilbud på busser.

 • 5. Du vælger et tilbud.

 • 6. Du indtaster dine kontaktoplysninger.

 • 7. Du betaler din busleje.

 • 8. I drager afsted – god tur!


Lad os indhente tilbud på længere ture i eller til og fra Aarhus
Har du brug for at leje en bus til en tur, der strækker sig over mere end ti timer, eller hvor I skal afsted én dag og hjem en anden – for eksempel fordi I skal til udlandet? Så indhenter vi manuelt tilbud for dig hos vores samarbejdspartnere. Du benytter dig igen blot af prisberegneren. I stedet for at modtage tilbud med det samme, modtager du 3 tilbud på din busleje inden for 48 timer.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil