Danish
English
Danish


Lej en bus til 20 personer. Beregn pris her..

Sådan virker Busbooking.

Lej en bus til 20 personer

Har I brug for at leje en bus til 20 personer? Så er det tilstrækkeligt at leje en minibus En sådan kan I naturligvis leje lige her på siden. Hos 3bustilbud.dk er vi nemlig eksperter i busudlejning i alle afskygninger. Det vil sige, at vi kan klare busleje til både større og mindre grupper. Uanset om I er 20, 55 eller 130 personer, kan vi derfor finde en løsning, som er helt perfekt.

Hos os kan du leje

Sådan beregnes prisen på en bus til 20 personer.

Uanset jeres ønsker og behov, så kan vi altid finde frem til den optimale løsning for dig om kunde. Som et eksempel har vi taget 19 af vores samarbejdspartneres priser på busser med chauffør med pladsop til 20 personer, og er kommet frem til en gennemsnitspris landet over på 733 kr. i timen. Herunder har vi opstillet nogle forskellige priseksempler på ture af forskellige varigheder. Priserne opstillet herunder er vejledende og skal til en hver tid efterregnes i vores prisberegner.

Generelt i hele Danmark

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.

Jylland og Fyn.

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.

Sjælland og Falster.

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.

Prisen er inklusiv alt – også løn til chaufføren.

Når du får en pris på busleje hos os, er alt inkluderet i denne. Det vil sige, at der ikke er nogen uforudsete udgifter, når først buslejen er betalt.

Generelt gælder det, at jo flere I er, des billigere bliver buslejen. Det skyldes, at lønnen til chaufføren altid er medregnet i prisen, og at denne er den samme, uafhængigt af om vedkommende skal køre en minibus, en almindelig bus eller en dobbeltdækker. Kan I samle flere mennesker, er det altså en fordel rent økonomisk.

Er I en gruppe på lige nøjagtigt 20, kan I naturligvis leje en bus til 20 personer til en fornuftig pris også. Faktisk får I den helt samme pris ved at indhente tilbud på jeres busleje gennem os, som I ville gøre, hvis I gik direkte til busselskaberne. I betaler altså ikke noget for vores service, men sparer derimod en masse tid og besvær ved at overlade det hårde arbejde til os. Så kan I i stedet bruge tiden på at planlægge resten af jeres bustur

Sådan gør du buslejen så billig som muligt

 • • Stop ved grænsebutikkerne ved udenlandskørsel.

 • • Undgå at køre om natten og i weekenderne.

 • • Planlæg jeres tur i så god tid som muligt.

 • • Saml så mange mennesker, I kan.

Du kan læse flere gode råd til, hvordan du får billig busleje her.

Find prisen på din busleje med det samme.

Har I brug for at leje en bus til 20 personer i maksimalt ti timer? Så kan I finde prisen på jeres busleje med det samme ved at benytte vores prisberegner her på siden. I vil således få vist forskellige busser og deres tilhørende pris, når I søger efter en bustur. Vil I leje én af busserne, kan I betale med det samme og dermed leje en bus til 20 personer inden for blot få øjeblikke.

I prisberegneren skal du angive en række forskellige informationer om din tur. Det gælder blandt andet afhentningssted og -dato. Vær dog opmærksom på, at bussen skal kunne nå tilbage til sit udgangspunkt inden for de ti timer, for at du kan benytte dig af denne mulighed.

Prisberegneren fungerer således:

 1. Du indtaster informationer om din tur såsom afhentningssted og destination samt antal passagerer.

 2. Du vælger imellem mulighederne partybus, standardbus, budgetbus og VIP-bus.

 3. Du angiver eventuelle via-punkter på din rejse.

 4. Du bliver præsenteret for tilbud på din busleje.

 5. Du vælger et bustilbud.

 6. Du indtaster dine kontaktinformationer og eventuelle bemærkninger til din busleje.

 7. Du betaler din bustur.

 8. Du bliver afhentet på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

Vi indhenter manuelt tilbud på længere ture.

Skal I bruge en bus til 20 personer i over ti timer, indhenter vi tilbud på buslejen for jer manuelt. Ligesom ved de kortere ture, skal du blot udfylde formularen/prisberegnere online. Efterfølgende vil du inden for 48 timer modtage 3 tilbud på busleje pr. mail. Tilbuddene er naturligvis ganske uforpligtende, så send endelig din forespørgsel afsted. Vil I acceptere et af tilbuddene, sørger vi for at få aftalen på plads med busselskabet, og du behøver altså ikke at gøre mere.

Sådan foregår det, når vi indhenter tilbud:

 1. Du udfylder formularen her på siden.

 2. Vi indhenter tilbud på din busleje hos vores samarbejdspartnere.

 3. Vi sender dig 3 helt uforpligtende tilbud.

 4. Du takker forhåbentlig ja til et af de 3 tilbud.

 5. Du bekræfter, bestiller og betaler din tur.

 6. Du bliver afhentet. God tur!

Lej en minibus, og skræddersy din tur.

Noget af det geniale ved at leje en bus til 20 personer fremfor eksempelvis at tage offentlig transport er, at I dermed kan skræddersy turen til netop jeres behov og ønsker. I kan for eksempel selv bestemme opsamlingsstedet og eventuelle stop og pauser undervejs på ruten.

Faktisk kan vi imødekomme langt de fleste krav og ønsker til jeres bustur, og derfor skal I endelig heller ikke holde jer tilbage, hvis I har nogle særlige behov. Skriv dem blot ind, når I sender jeres forespørgsel afsted. Så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at skræddersy busløsningen til jer, så I får lejet den perfekte bus til 20 personer.

Vi kan blandt andet sørge for:

 • Forplejning i bussen.

 • Stop undervejs på ruten, som det passer jer.

 • Sightseeing på jeres bustur.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |