Danish
English
Danish


Busleje til institutioner. Beregn pris her. .

Sådan virker Busbooking.

Busleje til institutioner

Busleje til institutioner Det kan godt virke som en uoverskuelig opgave at skulle indhente tilbud på busleje til institutioner. Skal man have tilbud fra forskellige busselskaber, kræver det ofte, at man ringer til dem ét af gangen for at få en pris på ens tur. Det kan selvsagt nemt komme til at optage en stor del af ens arbejdsdag, og det er der bestemt ingen grund til.

Hos 3bustilbud.dk synes vi nemlig, det skal være nemt at leje en bus – også som institution. Derfor tilbyder vi at indhente tilbud for jer, så I kan bruge tiden på andre ting. I får de helt samme priser ved at lade os indhente tilbud, som hvis I selv kontaktede busselskaberne, I slipper blot for alt besværet.

Få jeres pris med det samme med vores prisberegner

Når I benytter jer af vores prisberegner her på siden, kan I se jeres pris med det samme og derefter bestille og betale bussen. Dette gør sig gældende, hvis busturen samlet set strækker sig over maksimalt ti timer. På denne tid skal bussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt.

Studieture til udlandet

Som regel vil busleje til institutioner ikke strække sig over mere end disse ti timer, medmindre der er tale om ture med overnatning – for eksempel studieture til udlandet. Er der dét, vil I modtage uforpligtende tilbud på turen inden for blot 48 timer. Uanset hvad er det altså nemt og hurtigt at overlade det hårde arbejde til os og derefter blot forholde sig til de konkrete tilbud.

En skræddersyet løsning til jer

Uanset om der er brug for at leje en bus til en børnehave, til en skoleklasse eller til et universitet, kan vi klare den. Sikkerheden på alle busserne er altid helt i top, og derfor kan man som forælder roligt sætte sit barn på bussen på hyttetur, lejrskole eller noget helt tredje. Og som studerende kan man selv have en god fornemmelse i maven.

Er gruppen på mindre end 20 personer, vil I kunne nøjes med at leje en minibus. Derudover kan vi selvfølgelig også hjælpe med leje af både almindelige busser og dobbeltdækkere. Det vil sige, at uanset hvor mange I er, kan vi finde frem til den rette løsning.

I forhold til busstandarden til institutionskørsel, kan vi naturligvis også på dette punkt levere noget forskelligt. Er der tale om kortere ture, vælger mange en budgetbus, da dette er den billigste løsning. Universitetsstuderende vælger typisk også denne mulighed, fordi man må drikke alkohol i budgetbusserne. Skal I på studietur i udlandet, kan det også være værd at kigge på standardbusserne, som for eksempel kan være klassiske turistbusser.

Uanset hvilke krav, behov og forventninger I har, skræddersyr vi løsningen til jer, så den bliver helt perfekt. Angiv blot jeres ønsker og præferencer i jeres forespørgsel, så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse. Har I spørgsmål, må I desuden ikke holde jer tilbage med at kontakte os.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |