Danish
English
Danish


Indkøbstur til Tyskland i bus. Beregn en pris..

Loading...
Loading...
Sådan virker Busbooking.

Indkøbstur til Tyskland i bus

Der er mange danskere, der holder af at tage til den tyske grænse for at handle ind. Man kan spare en god sum penge ved at handle i grænsebutikkerne, og desuden er det for mange familier en hyggelig aktivitet. Gør man noget ud af det, bliver det en fornøjelse at tage på indkøbstur i Tyskland sammen, og I kan tilmed gøre det billigt.

Ved at leje en bus gennem 3bustilbud.dk får I den helt samme pris på busleje, som I ville få, hvis I selv gik direkte til busselskaberne. I betaler således ikke noget for vores service, men til gengæld sparer I jer selv for en masse besvær og tid. Tiden kan I så i stedet bruge på at kigge i tilbudsaviser fra de relevante grænsebutikker.

Vi har mange års erfaring med busleje og samarbejder med en lang række busselskaber i hele landet. Derfor kan vi også foretage en målrettet søgning efter busleje, når du henvender dig til os. Uanset om der er brug for en minibus, en almindelig bus eller en dobbeltdækker, finder vi frem til den rette løsning for jer, og vi samarbejder naturligvis kun med kompetente og pålidelige busselskaber.

Fordele ved at leje en bus til Tyskland

Vil I gerne på indkøbstur til Tyskland, kan det være en stor fordel at leje en bus. Det kræver naturligvis, at I er en større gruppe mennesker, men faktisk kan det som regel betale sig at leje en bus, når man er en gruppe på ni eller derover. Er I mellem ni og tyve personer, vil det typisk være tilstrækkeligt at leje en minibus.

Når man lejer en bus til at køre på indkøbstur til Tyskland fra København eller en anden by i landet, er der også den fordel, at man selv kan tilrettelægge turen. I kan således selv bestemme, om I kun vil på indkøbstur til Tyskland, eller om I samtidig vil benytte chancen for at tage på sightseeing. Det kan også være, I har brug for at stoppe undervejs for at samle nogle flere passagerer op eller for at spise frokost. Vi planlægger turen, så den passer til jeres præferencer.

Det betyder også, at hvis I har nogle særlige ønsker eller krav til jeres indkøbstur til Tyskland fra Horsens eller et andet sted i Danmark, må I endelig give os besked. Vi går gerne langt for at skræddersy turen, så den lever op til jeres forventninger. I skal blot huske at oplyse jeres ønsker og behov, når I udfylder formularen her på siden. Så skal vi nok gøre alt for at imødekomme disse og give jer den helt perfekte indkøbstur til Tyskland. Vi vil ikke blot bidrage til en billig busleje, men også en god bustur.

Indkøbsture til Tyskland gjort nemt

Her på siden kan du finde din pris på busleje i løbet af et øjeblik. Det gør du ved hjælp af vores prisberegner, som kan beregne prisen på busleje, der strækker sig over ti timer eller derunder. Det vil sige, at hvis I eksempelvis skal på indkøbstur til Tyskland fra Aarhus, kan I finde prisen og betale med det samme.

Skal I leje bussen i mere end ti timer – eksempelvis fordi I skal på indkøbstur til Tyskland fra Aalborg eller et andet sted? Så indhenter vi tilbud på busleje for jer manuelt. Vi kontakter således de relevante busselskaber og sender jer derefter 3 uforpligtende tilbud på mail. Vil I acceptere et af tilbuddene, står vi for at arrangere buslejen med busselskabet.

Få den billigste indkøbstur til Tyskland

Vil I gerne gøre det billigt at tage på indkøbstur til Tyskland? Så sørg for at samle så mange mennesker som muligt. Generelt gælder det nemlig, at jo flere I er, desto billigere bliver det. Vil I gerne på indkøbstur til Tyskland fra Sjælland eller på indkøbstur til Tyskland fra Silkeborg, gør I derfor klogt i at finde ud af, om der er andre, der også vil med.

Når I lejer en bus gennem 3bustilbud.dk, er der altid løn til en chauffør med i prisen. Lønnen er den samme, uafhængigt af om vedkommende skal køre en minibus, en almindelig bus eller en dobbeltdækker. Netop derfor giver det god mening at samle en større gruppe til at tage på indkøbstur til Tyskland, hvis I gerne vil gøre det billigt. Vil du have flere tips til, hvordan I gør busturen så god og billig som muligt, kan du læse mere her.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil