Danish
English
Danish


Hedensted Cykelklub lejede bus igennem 3bustilbud.dk

Lørdag klokken 4:30 skulle Hedensted Cykelklub bruge en bus med cykeltrailer, der kunne transportere dem fra Hedensted til Flensborg. Efter ankomsten til Flensborg cyklede de 16 friske herrer hele vejen til Viborg i Danmark, hvor bussen hentede dem og deres cykler, og kørte dem retur til Hedensted igen.

Det lykkedes os, igennem de busselskaber vi samarbejder med, at finde en bus med cykeltrailer, der passede til klubbens behov. Derved fik vi sendt Hedensted Cykelklub trygt og sikkert mod Flensborg, hvorefter den lange cykeltur hjem ventede dem. Super sejt cyklet!

Læs om turistbus jylland

Vi tilpasser buslejer efter kundens behov og ønsker

Vores store netværk af samarbejds-busselskaber gør at vi næsten med garanti kan finde en bus, der lever op til alle de behov og ønsker, I ligger inde med. Vi har bustyper og –standarder, som hver især kan bruges til nogle hvidt forskellige formål. Derudover behandler vi, hos 3bustilbud.dk, alle forespørgsler på busleje personligt og manuelt, således vi via en god dialog med kunde og busselskab kan forsikre begge parter om en god busleje. Vi ligger meget vægt på, at både kunder og busselskaber er glade og tilfredse med vores produkt.

Står I også foran at skulle leje bus som forening, så send os endelig detaljerne om turen her, og vi vil straks kigge på den, og du vil allerede inden for et par timer have modtaget dine første tilbud fra os. Husk vores service er helt uforpligtende og gratis.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |