Danish
English
Danish


Lej en handicapbus. Beregn pris her. .

Loading...
Loading...
Sådan virker Busbooking.

Handicapbus – lej den her.

Her hos 3bustilbud.dk er vores mål at gøre det nemt og hurtigt at leje en bus – uanset hvilken type bus der er brug for. Det vil sige, at hvis I har brug for at leje en handicapvenlig bus, så kan vi naturligvis også hjælpe med det.

Vi samarbejder med en lang række busselskaber i hele landet, og blandt disse selskaber er der selvfølgelig mange, der kan tilbyde udlejning af handicapbusser. Har I brug for at leje en handicapbus, er I dermed kommet det helt rette sted hen.

Vores samarbejdspartnere er alle pålidelige og erfarne busselskaber, som vi stoler fuldt og fast på, kan give jer en god tur. Desuden er sikkerheden i busserne en topprioritet for os, og vi sørger derfor altid for, at det samme gælder hos vores samarbejdspartnere. Det vil sige, at du roligt kan stige ombord på en handicapbus eller en anden bus, der er lejet gennem os.

Find prisen på leje af en handicapbus her.

Har I brug for at leje en handicapbus i op til ti timer, kan I finde prisen med det samme ved hjælp af vores prisberegner. På de ti timer skal bussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt – med eller uden jer som passagerer. Kan den det, vil du med prisberegneren få vist forskellige busser og deres tilhørende priser. Derefter kan du bestille og betale med det samme.

3 uforpligtende tilbud

Skal I leje en handicapbus i mere end ti timer, indhenter vi tilbud for jer manuelt. Vi kontakter således de relevante busselskaber og sender jer derefter 3 uforpligtende tilbud pr. mail. Vil I acceptere et af tilbuddene, sørger vi for at få aftalen på plads med det pågældende busselskab. Det er leje af handicapbusser på en nem og enkel måde.

Skræddersy din tur ved at bestille gennem os.

Når I lejer jeres handicapbus gennem os, kan I være sikre på, at vi går den ekstra mil for at skræddersy turen til jer. Det vil sige, at uanset hvilke behov, ønsker og krav I har til jeres bustur, så gør vi alt for at imødekomme disse.

Når I udfylder formularen her på siden, skal I således blot notere, hvis I for eksempel har et ønske om at stoppe undervejs på ruten for at spise frokost eller tage på sightseeing. Vi vil gerne være med til at sikre, at I får den perfekte bustur, når I lejer en handicapbus gennem os, og derfor må I endelig ikke holde jer tilbage, hvis I har nogle specifikke krav eller præferencer.

Vi vil gerne sørge for, at I får en billig busleje, men vi går naturligvis aldrig på kompromis med den personlige service. Har I et eller flere spørgsmål vedrørende leje af handicapbusser eller til vores service, skal I endelig kontakte os. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål og vejlede, og vores mange år i branchen gør, at vi hurtigt kan hjælpe jer med at finde den helt rette løsning.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil