Danish
English
Danish


En fed fest for Rønde Efterskole

Én af vores tilbagevendende kunder er Rønde Efterskole.

I fredags havde skolen arrangeret fest, for de mange elever på Gæstgivergården i Hornslet. De unge mennesker blev kørt i én en stor bus af 2 omgange – og det fungerede fint. Bussen var der til tiden og der var højt humør fra alle de unge deltagere! Vi har altid forskellige overvejelser inde over når vi skal vælge den rette bus løsning for en kunde som en efterskole, hvor gæsterne skal til en stor fest. Det er først og fremmest sikkerhed, derefter om der må medbringes genstande om bord på bussen.

Vi gør desuden også meget ud af at have en dialog kørende med vore samarbejdspartnere, sådan at de ved lige nøjagtigt at det er en gruppe af unge festglade mennesker de skal hente og bringe. Dette gør hele oplevelsen mere behaglig for både kunde og vognmand, når der er fuldstændigt afstemt omkring hvad man kan forvente af turen!

Vi sidder klar til at hjælpe jer omkring jeres næste leje af bus til fest, så gør endelig brug af vores prisberegner, der regner strakspriser ud på jeres tur. Hvis jeres tur er mere kompleks, er i meget velkomne til at tage kontakt til os på telefon eller mail, hvor vi vil rådgive og guide jer, sådan at bus lejen bliver skræddersyet lige efter jeres behov!

Heidi, der var en del af festudvalgt, skriver bl.a.:
Vi havde en rigtig fin oplevelse af bussen, og de sendte en rigtig fin chauffør.

Læs om leje af dobbeldækker bus her

Se flere billeder på vores facebookside her.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |