Danish
English
Danish


Tag på ferie med bus. Beregn priser her..

Sådan virker Busbooking.

Tag på ferie med bus

Vil du gerne tage på sommer- eller skiferie med bus? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Her hos 3bustilbud.dk er vi nemlig specialister i busudlejning, og derfor kan vi naturligvis også hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til dig. Uanset om I skal på studietur, sommerferie eller skiferie med bus, kan vi være hjælpe jer.

Vi har mange års erfaring med busudlejning, og vi samarbejder med en lang række busselskaber i hele landet. Disse selskaber har vi efterhånden fået et rigtig godt kendskab til, og det betyder også, at vi ved, hvem vi skal gå til for at få den bedste pris på netop det, du efterspørger.

Vi tager ikke noget for vores service. Det betyder, at du betaler det helt samme ved at leje en bus gennem os, som du ville gøre, hvis du gik direkte til busselskaberne. Vi sparer dig blot for en masse tid og besvær med at kontakte diverse selskaber og indhente tilbud. Tiden kan du i stedet bruge på at planlægge din sommer- eller skiferie.

Fordele ved at tage på busferie

Der er mange fordele ved at tage på busferie. Først og fremmest bør vi kigge på de miljømæssige af slagsen. Det er ikke nogen hemmelighed, at vores kære planet er udfordret. Derfor gør mange af os alt for at begrænse vores belastning af miljøet, og det betyder blandt andet, at mange vælger flyrejserne fra. At tage til Prag på busferie er nemlig langt mere miljøvenligt, end det er at flyve dertil.

Ud over den miljømæssige fordel i at tage på busferie er der også den fordel, at man ikke behøver at bekymre sig om bagage. Det er især en fordel at tage på skiferie med bus, da det nemt kan blive dyrt at slæbe skiudstyr med på et fly. Det er selvfølgelig også en fordel på sommerferien, hvor man have cykler, dykkerudstyr eller anden større oppakning med sig.

Sidst, men ikke mindst, kan I også selv planlægge jeres tur, hvis I vælger at leje en bus til at køre på ferie i. Vil I stoppe undervejs for at se forskellige byer eller spise frokost, kan I sagtens gøre det. I skal blot notere jeres ønsker, når I udfylder formularen her på siden.

Tag på ferie med bus

Man kan tage på ferie med bus til mange forskellige destinationer. Fra Danmark kan man køre til en lang række europæiske destinationer på ganske kort tid. Dermed er der rig mulighed for at tage på både kortere og længere ture med bus fra Danmark. At tage på skiferie med bus er en populær løsning, men efterhånden er der også mange, der tager på sommerferie med bus. Eksempelvis tager flere på busferie til Italien frem for at køre selv.

Uanset hvor jeres busferie skal gå hen, kan vi hjælpe jer. Vi finder den rette størrelse på bussen og den rette bustype. På den måde får I den helt perfekte busløsning, hvad end I skal på studietur, polterabend eller på skiferie med bus.

Lej din bus gennem os, og skræddersy din busferie

Vi går altid langt for at imødekomme vores kunders forskellige ønsker og krav. Derfor kan du også forvente at få en busferie, der er noget ud over det sædvanlige, når du lejer din bus gennem os. Vi kender de busselskaber, vi samarbejder med, og vi kan derfor nemt navigere rundt i de mange forskellige muligheder. Med vores ekspertise får du altså den helt rette type busleje.

Har I særlige behov eller krav til jeres bustur, gør vi desuden alt for at imødekomme disse. Det kan eksempelvis være, I gerne vil have kolde drikkevarer i bussen allerede ved opsamlingen. Så klarer vi den. Det kan også være, I gerne vil have en bus, I må spille høj musik i, hvis I eksempelvis skal på polterabend, eller I er en gruppe unge mennesker, der skal på skiferie med bus. Det kan vi også finde ud af.

Uanset hvilke ønsker I måtte have til jeres busferie, kan vi skræddersy en løsning, som er helt perfekt. Vi vil nemlig ikke blot bidrage til en billig busleje, men samtidig vil vi også være med til at sørge for, at I får en rigtig god bustur.

Busleje gjort nemt, hurtigt og billigt

Når du sender din forespørgsel afsted, går vi i gang med at indhente priser hos de busselskaber, vi finder relevante. Inden for 48 timer sender vi dig 3 uforpligtende tilbud på mail. Vælger du at acceptere et af dem, sørger vi for at lukke aftalen med det pågældende busselskab. Det vil altså sige, at du – når først din forespørgsel er afsendt – blot skal forholde dig til de tilbud, vi har indhentet.

Det er en nem og hurtig løsning, og vi kan tilmed garantere dig, at du får en god pris på denne måde. Som vi allerede har været inde på, betaler du nemlig ikke noget for vores service, og vi går naturligvis kun til de busselskaber, der kan give dig den bedste pris.

Vil I gøre busferien billigere, er det uden tvivl en fordel at være så mange som overhovedet muligt. Jo flere I er, desto billigere bliver buslejen pr. person. Det skyldes, at der i vores priser altid er inkluderet løn til en chauffør. Lønnen er den samme, uafhængigt af om vedkommende skal køre en minibus, en almindelig bus eller en dobbeltdækker. Det er således kun driftsomkostningerne, der varierer. Kan I samle en stor gruppe til at tage på skiferie med bus, er det altså en fordel.

At der er en chauffør med, betyder desuden, at I også kan benytte jer af bussen under jeres ophold. Dermed har I mulighed for at blive kørt til spændende seværdigheder eller på sightseeing i jeres egen bus, alt imens I blot læner jer tilbage og nyder turen.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |