Danish
English
Danish


Endagsture med bus. Beregn strakspriser her..

Sådan virker Busbooking.

Endagsture med bus

Er du interesseret i at tage på eksempelvis en endagstur til Tyskland med bus? Er I en større gruppe mennesker, der skal afsted sammen? Så kan det godt betale sig at kigge på mulighederne for at leje en bus. Ved at leje en bus igennem 3bustilbud.dk kan du være sikker på, at du får din busleje til en god pris, og samtidig vægter vi den gode og personlige service utroligt højt.

Vi gør således meget ud af at skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine specifikke behov, krav og præferencer. Derfor må du endelig heller ikke holde dig tilbage, hvis du har nogle særlige ønsker til eksempelvis din endagstur til Tyskland med bus. Lad os blot vide det, når du udfylder formularen her på siden, så skal vi nok gøre vores ypperste for at sikre os, at din bustur bliver helt perfekt.

Find prisen på din endagstur med det samme

Ved hjælp af vores prisberegner er det muligt at finde prisen på eksempelvis en endagstur til Tyskland med bus fra København med det samme. Du kan dermed i løbet af blot få øjeblikke både finde din pris og betale for din busleje. Så kan du bruge din tid på at planlægge selve turen i stedet for at bruge den på at kigge på transportløsninger.

Du kan benytte dig af prisberegneren i tilfælde, hvor hele busturen afvikles inden for ti timer, hvilket som regel er tilfældet med endagsture. Ved at benytte prisberegneren her på siden er du selv fri for at skulle kontakte forskellige busselskaber ét efter ét for at indhente tilbud på din busleje. Vi samarbejder med en lang række forskellige busselskaber over hele landet, og dermed er vi i stand til at give dig en god pris på din busleje, samtidig med at du sparer dig selv for en hel del besvær.

Tilbage til sit udgangspunkt

Det skal i denne forbindelse nævnes, at bussen skal kunne nå tilbage til sit udgangspunkt inden for de ti timer. Er dét ikke muligt, så turen kommer til at strække sig over mere end ti timer, indhenter vi bustilbud for dig manuelt. Så har du dine uforpligtende tilbud inden for 48 timer.

Busleje gjort nemt og ligetil

Formålet med 3bustilbud.dk er at gøre det nemt og enkelt at leje en bus til eksempelvis en endagstur til Sverige med bus. Netop derfor har vi udviklet prisberegneren.

I prisen for busleje er der altid inkluderet lønnen til en chauffør, og dermed kan I blot læne jer tilbage og nyde turen og hinandens selskab. Desuden er I på den måde også fri for at bekymre jer om at finde vej og at skulle parkere. Det er især en fordel, hvis man skal til udlandet. Er der således eksempelvis en endagstur til Tyskland med bus fra Aalborg på programmet, kan I overlade alt det kørselspraktiske til chaufføren, mens I kan koncentrere jer om at nyde turen.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |