Danish
English
Danish


CSR rugbyklub på weekentur til Hamborg.

Vi fik en forespørgsel fra Københavns største rugbyklub CSR rugby, på at finde bus transport til dem fra København til Hamborg til weekenden i uge 28. Vi får ofte forespørgsler ind på ture fra forskellige foreninger, og vi ved hvor vigtigt det er at sørge for at levere en god service, sådan at vi ikke skuffer en masse unge friske mennesker. Derfor tog vi fat i nogle af vores gode samarbejdspartnere i det sjællandske område, som vi ved kan levere en god pris for foreningen og ikke mindst en sikker transport med så mange unge glade mennesker om bord. Med i overvejelserne omkring denne tur var der punkter som sikkerhed, komfort og om der måtte indtages drikkevarer i bussen (som billedet tydeligt illustrerer ikke var et problem!). 

Vores udvalgte samarbejdspartner skuffede ikke og sørgede for en god pris og ikke mindst sikker transport, fra København til Hamburg og retur igen for CSR rugby. Kunden var yderst tilfreds med turen, og hele rejsen foregik med højt humør!

Vi går her hos 3bustilbud.dk meget op i, at forsøge at finde de absolut bedste priser muligt, for de foreninger der sender forespørgsler til os. Vi ved at pengene ofte kan være små i mange af disse foreninger. Derfor er man altid velkommen til at bede om et gratis og uforpligtende tilbud på buskørsel her hos os. Vi sidder klar til at guide og rådgive jer om jeres næste bustur! 

Læs om forenings busleje her

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |