Danish
English
Danish


Lej en minibus. Beregn din pris lige her.

Loading...
Loading...
Sådan virker Busbooking.


.

Leje af minibus

Leje af minibusser er bedst egnet til den mindre gruppe. I kan være op til 19 personer, og formålet med jeres tur er helt underordnet. En minibus kan lejes til polterabender, lufthavnstransfer, udenlandskørsel og selvfølgelig også helt almindelige ture som familie, virksomhed eller andet, der blot ønsker en nem måde at blive transporteret samlet til den fælles destination.

Busleje igennem 3bustilbud.dk giver dig de bedst mulige forudsætninger for at finde det perfekte match mellem dig og busselskab. Alle vores samarbejdspartnere af minibusser er busselskaber med mange års erfaring på bagen, så I hver eneste gang vil blive bragt trygt og sikkert frem til jeres destination.

Sådan beregnes prisen på en minibus med plads op til 19 personer.

Uanset jeres behov kan vi altid finde den perfekte løsning for jer. Som et eksempel har vi sammenlignet vores samarbejdspartneres priser på minibusser med chauffør med plads op til 19 personer, og vi er kommet frem til en gennemsnitspris på 665 kr. I timen for dig som kunde - alt efter hvor du befinder dig henne i landet.

Vi har hos 3bustilbud mange forskellige samarbejdspartnere, som gør, at vi kan dække buskørsel i hele landet. Priserne kan derfor også variere hos os, alt efter hvor du befinder dig henne i landet. Priserne kan variere alt efter kvalitet, ledighed af busser, og hvis i skal køres over Storebæltsbroen eller Øresundsbroen. Vi har herunder prøvet at give dig et indblik i de forskellige priser på leje af minibus, hvis din startdestination enten er i Jylland eller på Sjælland

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.

3 gode råd, når du lejer en minibus.

Før du lejer en minibus, er der flere ting, du bør være opmærksom på indledningsvist, og som uden tvivl kan hjælpe dig til at finde den allerbedste løsning i forhold til jeres ønsker og behov. Nedenfor finder du 3 gode råd, du med fordel kan bruge, når du vil leje en minibus.

Vær præcis i dine rejsedetaljer

Når du vil leje en minibus, er det altid vigtigt, at du er specifik med dine rejsedetaljer, så vi kan beregne den bedste pris og finde den bedste løsning til jer. Indsend derfor ikke din booking, førend du kender alle rejsens detaljer.

1

Undersøg bussens faciliteter

En minibus kan være indrettet forskelligt. Og det er altså langt fra sikkert, at to minibusser ligner hinanden eller kan tilbyde de samme faciliteter Tjek derfor altid indledningsvist bussens faciliteter, inden du booker, så de passer til jeres behov.

2

Bestil din rejse i god tid

Hvis I gerne vil have mulighed for at vælge den allerbedste løsning til jeres busrejse, er bør i bestille bussen i så god tid som mulig. På den måde er der et større udvalg af busser ledige, og I kan derfor også vælge mellem flere muligheder.

3

Priseksempler på ture der er booket.

Nedenfor kan du se nogle eksempler på priser for leje af bus med chauffør. Aarhus – Billund Lufthavn (tur-retur) En gruppe på 19 personer havde brug for transport fra Aarhus til Billund Lufthavn og skulle desuden køres retur en uge senere. Vi sendte forespørgslen ud til vores samarbejdspartnere, og kunden modtog sine 3 uforpligtende tilbud. Herefter valgte de at takke ja til en pris på 5.937,50 kr. inkl. moms.

København – Bakken (tur-retur) En gruppe på 19 personer skulle en tur på Bakken og havde brug for transport til og fra København. Når man er under 20 personer, kan man nøjes med at leje en minibus, og vi sendte derfor forespørgslen ud til de selskaber, der tilbyder leje af minibusser. Kunden endte med at betale 3.000 kr. inkl. moms for turen.

Leje af minibus med chauffør

Hos os er der altid inkluderet chauffør i prisen, når vi står for jeres udlejning af minibus, så I passagerer blot skal nyde busturen. Minibusser kan have mange former og størrelser og er forskellige i kvalitet, og derfor giver vi dig muligheden for at vælge mellem budget-, standard– og VIP-busser. Alt afhængig af jeres budget, ønsker og behov kan I altså finde den bus, der passer netop jer.

Lej en minibus til ture i både ind-og udland.

Hos 3bustilbud.dk står vi for udlejning af minibusser til busture indenfor de danske landegrænser såvel som uden for dem. Vi begrænser altså på ingen måde vores kunder og ønsker at imødekomme alle deres forventninger – også når det gælder busleje til udlandet. Når vi udlejer minibusser til udenlandskørsel, er det hovedsagelig busture til Tyskland og Sverige. Grunden til dette er, at hvis du skal længere væk, vil prisen overstige langt de flestes budget.

Vil du have den billigste busleje muligt, skal du:

- Stoppe ved grænsebutikkerne ved udlandskørsel.

- Planlægge din tur i god tid.

- Samle så mange mennesker, som muligt.

- Undgå hvis muligt, kørsel om natten samt weekender.

- Læs vores gode råd her

Modtag 3 tilbud på længere ture.

Er der tale om en bustur, der samlet set strækker sig over mere end ti timer, fordi I for eksempel skal til udlandet eller skal køres afsted én dag og hentes en anden? Så kan du desværre ikke øjeblikkeligt få tilbud ved hjælp af prisberegneren.

I stedet indhenter vi tilbud for dig manuelt. Du skal igen blot udfylde felterne i prisberegneren, så vi kan blive klogere på din tur. Når vi modtager din forespørgsel, går vi i gang med at kontakte de busselskaber, vi tror kan varetage din opgave. Inden for 48 timer har du 3 uforpligtende tilbud på leje af en minibus liggende i din indbakke.

Sådan fungerer det, når vi indhenter tilbud:

1. Du udfylder formularen/ prisberegneren.

2. Vi indhenter tilbud for dig hos vores samarbejdspartnere.

3. Vi sender dig 3 uforpligtende tilbud på mail.

4. Du takker (forhåbentlig) ja til et af tilbuddene.

5. Du bekræfter og betaler din busleje.

6. Du bliver afhentet – god tur!

Find straks priser.

Find prisen på din leje af minibus øjeblikkeligt Hos 3bustilbud vil vi gerne gøre det nemmere og hurtigere for dig at finde den perfekte minibus. Derfor har vi udviklet en prisberegner, som kan give dig prisen på din busleje med det samme. Prisberegneren kan benyttes, hvis minibussen kan nå tilbage til sit udgangspunkt inden for ti timer – med eller uden jer som passagerer. I prisberegneren skal du angive en række forskellige informationer om din bustur. Herefter vil du få vist tilbud fra forskellige busselskaber. Vil du acceptere et af dem, kan du booke og betale din minibus med det samme – så skal du blot vente på at blive afhentet.

Prisberegneren fungerer således:

1. Du indtaster informationer om din tur såsom afhentningssted og destination samt antal passagerer.

2. Du vælger imellem mulighederne partybus, standardbus, budgetbus og VIP-bus.

3. Du angiver eventuelle via-punkter på din rejse.

4. Du bliver præsenteret for tilbud på din busleje.

5. Du vælger et bustilbud.

6. Du indtaster dine kontaktinformationer og eventuelle bemærkninger til din busleje.

7. Du betaler din bustur.

8. Du bliver afhentet på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

3bustilbud.dk er med dig igennem hele buslejeprocessen

Foretager du leje af en minibus igennem 3bustilbud.dk, vil du til enhver tid kunne kontakte os, hvis der, imod forventning, skulle opstå problemer inden, på eller efter rejsetidspunktet. Hos 3bustilbud.dk vil vi gerne gøre det nemt og billigt for dig at leje en bus. Samtidig ønsker vi at være med til at skabe gode oplevelser, og din bustur skal derfor heller ikke bare være billig, men også god. Det er helt gratis og uforpligtende for dig som kunde at benytte dig af vores service, når du skal leje en minibus. Derudover har vi prisgaranti, således at busselskaberne bevidst giver den samme pris til os, som hvis du henvendte dig direkte til selskaberne. Med andre ord er der intet at tabe ved at overlade din leje af minibus til os.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil