Danish
English
Danish


Lej en dobbeltdækkerbus her. Beregn din pris straks.

Loading...
Loading...
Sådan virker Busbooking.


.

Leje af dobbeltdækker bus med chauffør

Gør busturen til en del af dagens oplevelser ved at leje en dobbeltdækker. Dobbeltdækkere kan rumme helt op imod 89 personer, hvilket betyder, at hele selskabet kan køre samlet til og fra destinationen. På den måde slipper I for at dele jer op i måske 15 biler og skulle køre i grupper af 4-5 personer. Dertil kommer, at I slipper for at skulle bøvle med parkeringspladser og med at finde vej – den klarer chaufføren.

Kort sagt gør leje af en dobbeltdækkerbus turen både nemmere og hyggeligere. Samtidig er det en billig løsning at leje en dobbeltdækker – jo flere I kører samlet, des lavere bliver omkostningerne pr. person, så det kan sagtens betale sig at leje en bus, hvis I skal en stor gruppe på tur sammen.

Derfor skal du leje din bus hos os.

Hos 3bustilbud.dk skræddersyr vi buslejen til lige netop jer, så I får den løsning, der passer jer allerbedst. Der er mange gode grunde til at leje en dobbeltdækker igennem os – du kan se nogle af dem her nedenfor.

- Det er billigt at køre mange mennesker samlet.

- Hyggen starter allerede undervejs til jeres destination.

- I er fri for at skulle bekymre jer om parkering og om at finde vej.

- Vi sørger for at indhente tilbud for jer, så I får den allerbedste pris.

- Vi kan imødekomme en lang række særlige behov og krav til buslejen.

Sådan beregnes prisen på en dobbeltdækkerbus med plads op til 89 personer.

Ligegyldigt hvilke behov i end måtte have, når det kommer til at leje en bus igennem os, så er vores mål altid at vi kan levere den mest perfekte løsning til jer. Vi går meget op i at vores kunder er tilfredse og at de ved hvilke priser de kan forvente på de forskellige bustyper. For at give et indblik i priserne på leje af dobbeltdækkerbusser igennem os, så har vi valgt at sammenligne vores samarbejdspartneres priser på disse. Her er vi kommet frem til en gennemsnitspris på 1.131 kr. I timen for dig som kunde – alt efter hvor du befinder dig henne i landet. Forskellige typer af ture kunne for eksempel se sådan her ud:

Tre gode råd til, når du lejer en dobbeltdækkerbus.

Når du lejer en dobbeltdækkerbus gennem 3bustilbud.dk, er det vigtigt, du er forberedt og afstemt, førend du indsender en endelig booking. Nedenfor finder du 3 gode råd til, hvordan du på bedst mulig vis booker din næste rejse korrekt.

Vær specifik i dine rejsedetaljer

Før man foretager en endelig booking af en dobbeltdækkerbus, er det vigtigt, at man er præcis med sine rejsedetaljer, så man finder den allerbedste løsning. Derfor bør du heller ikke booke en dobbeltdækkerbus, førend du kender alle rejsens detaljer.

1

Bestil din dobbeltdækerbus i god tid

I Danmark er der ikke mange busselskaber, som tilbyder, at du kan leje en dobbeltdækkerbus. Derfor er det også vigtigt, at du forsøger at booke din rejse i god tid - så du er sikker på, at bussen kan køre turen iht. jeres ønsker og behov.

2

Undersøg bussens detaler

Nåår du lejer en dobbeltdækkerbus, har du oftest mulighed for at finde en løsning med ekstraordinære faciliteter sammenlignet med en almindelig turistbus. Og hvis dette er vigtigt for jer, bør du altid undersøge bussens faciliteter, før du vælger.

3

Lej den dobbeltdækker der passer jer.

Ligger I inde med nogle helt konkrete ønsker til, hvilke faciliteter dobbeltdækkeren skal have, eller hvordan bussen skal være indrettet i forhold til sæder, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores fornemste opgave er at sørge for, at I får den helt perfekte bustur, så stil endelig krav til os – det gør vi selv.

Mange dobbeltdækkere er indrettet med sædegrupperinger, hvor man sidder to og to overfor hinanden og har et bord imellem sig. Denne inddeling kan være praktiskpå især længere ture. Desuden er denne inddeling med til at gøre det hyggeligere at være på bustur, da den for eksempel giver mulighed for, at der kan spises og spilles spil ved bordet.

Mulige faciliteter i dobbeltdækkerbusser

Du kan igennem os booke dobbeltdækkere med mange forskelligartede faciliteter. Dermed kan du finde en bus, der matcher jeres præferencer.

Book for eksempel en bus med:.

Læselamper ved de enkelte pladser.

- Tekøkken med mulighed for at tilberede te og kaffe.

- Individuelle klapborde.

- Fodstøtter for særligt god komfort på lange ture.

- Klimaanlæg med mulighed for personlig tilpasning.

- Fladskærme til fx fremvisning af film eller til præsentationer.

Vi skræddersyr busturen til dig og dit selskab

Vi går gerne langt for at imødekomme forskellige behov, krav og ønsker. Vi ønsker nemlig ikke blot at kunne tilbyde billig busleje, men også at kunne tilbyde virkelig god busleje. Ud over at du kan have særlige præferencer i forhold til faciliteter i bussen, kan du naturligvis også have ønsker til for eksempel den rute, bussen skal køre.

Det kan for eksempel være, det giver mening at gøre et stop på ruten for at samle en del af selskabet op, eller måske har I et specifikt sted, hvor I gerne vil spise frokost. Når du lejer en dobbeltdækker igennem 3bustilbud.dk, kan du være sikker på, at ruten og turen bliver skræddersyet til netop dig og dit selskab.

Lej en dobbeltdækker igennem os.

Hos 3bustilbud.dk vil vi gerne kunne give dig en god og billig bustur. Vi tilpasser turen efter jeres ønsker i forhold til alt lige fra rute til faciliteter i bussen. Vil I have en helt perfekt bustur, er du altså landet det rette sted.

Ved at leje en dobbeltdækker igennem os, kan du være sikker på, at I får jeres transport til en god pris. Samtidig har I mulighed for at starte hyggen allerede i bussen. Der er således mange gode grunde til, at I skal leje en bus her hos os, hvis I skal en større flok på tur sammen.

Du kan på denne side finde en række gode råd til, hvordan I klarer buslejen billigst muligt, så det samtidig bliver en økonomisk god løsning.

Sådan fungerer det, når vi indhenter tilbud:

1. Du udfylder formularen/ prisberegneren.

2. Vi indhenter tilbud for dig hos vores samarbejdspartnere.

3. Vi sender dig 3 uforpligtende tilbud på mail.

4. Du takker (forhåbentlig) ja til et af tilbuddene.

5. Du bekræfter og betaler din busleje.

6. I bliver afhentet – god tur!

Planlæg den mest ideelle busrute.

Hos 3bustilbud.dk tilpasser vi ruten til jer. Vi kan for eksempel:

  • Stoppe undervejs for at samle folk op.

  • Gøre holdt et særligt sted for at spise frokost.

  • Sørge for at lægge sightseeing ind i programmet.

  • Stoppe ved grænsebutikkerne ved udlandskørsel

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil