Danish
English
Danish


Lej en VIP bus. Beregn straks din pris her.

Loading...
Loading...

Leje af VIP-bus med chauffør.

Skal deltagerne på busturen forkæles lidt ekstra? Så skal du overveje at leje en lækker VIP-bus, som gør busturen til noget ganske særligt. ”VIP-bus” er begrebet, vi bruger om den højeste standard af busser, vi tilbyder. De kunne også omtales som ”luksusbusser” og udmærker sig altså ved at være noget ud over det sædvanlige i forhold til både komfort og faciliteter.

Ved VIP-busserne er kvaliteten i fokus, og I vil med garanti få jer en fantastisk bustur. VIP-busserne egner sig til både små og store grupper med den ting til fælles: Der skal gøres lidt ekstra ud af alting. Forholdene i VIP-busserne er helt i top, og der er bestemt ikke gået på kompromis på nogen punkter. Det vil sige, at busturen ikke blot bliver en praktisk transportforanstaltning, men derimod en oplevelse i sig selv.

Lej for eksempel en VIP-bus til:

Løft busoplevelsen til et nyt niveau med en VIP-bus.

Man kan ikke komme uden om, at det koster en del mere at leje en VIP-bus, end det gør at leje eksempelvis en almindelig turistbus. Du får imidlertid også en ganske anden oplevelse i de lækre VIP-busser, og derfor vil det som regel også være alle pengene værd. Har du ikke noget imod at give lidt ekstra for at løfte busoplevelsen til et nyt niveau, er det en fantastisk idé at leje en VIP-bus eller luksusbus igennem 3bustilbud.dk.

Når vi indhenter tilbud på leje af VIP-busser for dig, vil det altid være på leje af bus med chauffør. Det vil sige, at I blot kan læne jer tilbage og nyde turen, mens chaufføren sørger for, at I kommer godt og sikkert frem til jeres destination. I behøver ikke bekymre jer om at finde vej eller parkering, men I skal derimod blot fokusere på at hygge jer i den overdådige VIP-bus. Det gør blot busturen endnu mere afslappende, behagelig og hyggelig.

Derfor skal du leje en bus med chauffør

 • I behøver ikke bekymre jer om parkering af VIP-bussen.

 • Chaufføren sørger for at få jer godt frem til jeres destination.

 • I kan læne jer tilbage og nyde turen i luksusbussen

 • I har mulighed for at starte hyggen allerede i jeres VIP-bus.

Lej en VIP-bus til for eksempel virksomhedskørsel.

Enhver kan leje en VIP-bus igennem os. Vi fraråder imidlertid, at institutioner såsom børnehaver og skoler vælger denne form for busser. Det er udelukkende, fordi prisen er højere på VIP-busser end på mange andre typer busser, og institutioner som regel er på udkig efter en god, men billig transportløsning. Er du på udkig efter busleje på vegne af en institution, kan du blandt andet overveje at leje en turistbus, som er en særdeles alsidig bustype.

Til eksempelvis brylluppet eller polterabenden giver det god mening at leje en VIP-bus, hvor passagerne får en særlig luksuriøs bustur, de sent vil glemme. Desuden er det oplagt at gøre brug af denne type busser til virksomhedskørsel. Skal der eksempelvis arrangeres transport for vigtige samarbejdspartnere eller kunder, kan en VIP-bus være et særdeles fornuftigt valg, som er med til at give et godt helhedsindtryk af virksomheden.

Foruden leje af VIP-busser tilbyder vi leje af:

Gode råd inden du lejer VIP-bus.

Skal du ud og køre med en VIP-Bus, har vi samlet nogle gode råd til dig her.

Bestil din rejse i god tid

Når du skal leje en VIP-Bus, er det en god ide, hvis du er ude i så god tid som muligt. På den måde får du et større udvalg af busser, og derfor kan du finde lige den, der passer til de behov, du og dine medrejsende har på jeres tur.

1

Undersøg bussens faciliteter

Skal du på tur med en VIP-bus, har du sikkert også en række krav til den. Derfor vil vi altid anbefale, at du undersøger faciliteterne nøje, når du sidder på prisberegneren, så du finder lige præcis den, som lever op til jeres krav.

2

Vær konkret i dine rejsedetaljer

Når du bruger beregneren, er det vigtigt, at du er så specifik som muligt ift. dine rejsedetaljer. På den måde sikrer du, at din rejse forløber præcis, som du vil have den. Det sikrer desuden, at du får en helt nøjagtig pris på rejsen hver gang.

3

Indhent nemt tilbud på din leje af VIP-bus.

Formålet med 3bustilbud.dk er at gøre det nemt og ligetil for dig at leje en bus – herunder en VIP-bus. Når du vil indhente tilbud på leje af din VIP-bus, skal du derfor også blot udfylde vores formular, hvorefter du vil blive præsenteret for forskellige tilbud fra busselskaber, der kan varetage netop din opgave. Du vælger blot det tilbud, der passer dig bedst, hvorefter du nemt kan booke og betale for lejen af din luksusbus.

Du kan få vist prisen på din busleje øjeblikkeligt, hvis hele busturen samlet set strækker sig over maksimalt 10 timer. På denne tid skal bussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt enten med eller uden jer som passagerer. Skal bryllupsgæsterne for eksempel køres fra vielsesstedet til festlokalerne, kan du altså indhente tilbud på lejen af VIP-bussen med det samme. Det samme gælder, hvis I for eksempel blot skal køres rundt til polterabend i nogle timer, eller hvis virksomhedens gæster skal transporteres fra eksempelvis den nærmeste lufthavn til virksomhedslokalerne.

Sådan benytter du vores prisberegner til leje af VIP-bus.

 • Du indtaster informationer om din tur i formularen – herunder destination og afhentningssted samt antallet af passagerer, der skal kunne være i luksusbussen

 • Du vælger muligheden ”VIP-bus” under ”Busstandard”

 • Du angiver via-punkter, hvis der er sådanne på din rejse

 • Du får vist diverse tilbud på leje af VIP-busser

 • Du vælger det bustilbud, der passer dig bedst

 • Du indtaster dine kontaktinformationer samt særlige bemærkninger til din leje af VIP-bus

 • Du betaler for din bustur, så dét er klaret

 • Du – eller dine gæster – bliver afhentet i en lækker luksusbus – god tur!

Strækker din tur i VIP-bussen sig over mere end 10 timer?.

Hvis bussen ikke kan nå tilbage til sit udgangspunkt inden for 10 timer, kan du desværre ikke benytte dig af vores prisberegner til automatisk at få vist forskellige tilbud. Heldigvis er det fortsat nemt og hurtigt for dig at indhente tilbud på buslejen igennem 3bustilbud.dk. Vi samarbejder nemlig med over 40 forskellige busselskaber og kan derfor også nemt sikre dig leje af VIP-busser til en god pris.

Hvis din bustur er af længere varighed, indhenter vi bustilbud for dig manuelt. Du udfylder fortsat prisberegneren ligesom ved kortere ture, og herefter går vi så i gang med at indhente tilbud på buslejen for dig. I løbet af 48 timer vil du have tre uforpligtende tilbud på leje af VIP-bus i din mail-indbakke.

Sådan indhenter vi manuelt tilbud på leje af VIP-busser for dig

 • Du udfylder formularen, ligesom hvis der var tale om en kortere bustur

 • Vi indhenter tilbud på leje af VIP-busser hos vores samarbejdspartnere

 • Du modtager tre uforpligtende tilbud på leje af VIP-bus på mail

 • Du takker forhåbentlig ja til et af tilbuddene

 • Luksusbussen samler selskabet op på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

Få en skræddersyet bustur, når du lejer VIP-bus igennem os .

Hos 3bustilbud.dk gør vi meget ud af at sikre os, at du og dit selskab får en fantastisk busoplevelse. Derfor går vi også langt for at tilpasse busturen efter netop dine ønsker og krav. Vi kan blandt andet sørge for forplejning i bussen eller sikre os, at VIP-bussen holder ind et særligt sted på ruten for at spise. Ligeledes kan vi selvfølgelig gøre holdt forskellige steder for at samle en del af selskabet op, hvis det er behov for dét. Kort sagt skræddersyr vi busturen til netop jeres selskab.

Ingen ønsker eller krav er for store til os. Vi kan klare lidt af hvert, så hold dig endelig ikke tilbage, når du sender din forespørgsel på leje af VIP-bus afsted. Uanset hvad der gør netop jeres VIP-kørsel helt perfekt, skal vi nok gøre vores ypperste for at imødekomme jeres behov. Hele idéen med luksusbusser er netop, at I får en bustur, der er noget ud over det sædvanlige. Derfor går vi naturligvis også langt for at sikre, at jeres VIP-kørsel bliver lige i øjet.

Vi kan blandt andet sørge for

 • kolde drikkevarer i bussen

 • snacks eller måltider i VIP-bussen

 • at gøre holdt specielle steder

 • at planlægge sightseeing undervejs på ruten.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil