Danish
English
Danish


Book din næste bustur. Beregn pris her..

Busture i lejede busser

Er du i færd med at planlægge eksempelvis en bustur til Hamborg eller en bustur til Amsterdam? Så er du kommet det rette sted hen. Her hos 3bustilbud.dk er vi nemlig specialister i busleje, og derfor kan vi også være behjælpelige med at leje busser til både korte og lange busture.

Der kan være mange forskellige grunde til, at man har brug for at leje en bus. Det kan eksempelvis være, I skal en skoleklasse på studietur eller en gymnastikforening til stævne. Det kan også være, I er en stor familie, der ønsker at tage på ferie enten herhjemme eller i udlandet sammen. Hvad end grunden måtte være, kan vi finde frem til den helt rette løsning, uanset om det er en bustur til Berlin, en bustur til Prag eller måske en bustur til Polen, der er på tegnebrættet.

Find din pris nemt og hurtigt

Det kan godt være en lidt langsommelig proces at finde prisen på ens busleje. Typisk er det nødvendigt at ringe til de enkelte busselskaber for at få en pris på ens bustur. Vil du have flere forskellige tilbud på din bustur, kan det naturligvis komme til at tage lang tid. Det problem er du imidlertid ude over ved at overlade arbejdet til os.

Vi samarbejder med en lang række forskellige for busselskaber fordelt over hele Danmark, og fra dem indhenter vi tilbud på eksempelvis din bustur til Tyskland specifikt til dig. Du betaler ikke noget for denne service, for faktisk får du de helt samme priser gennem os, som du ville få, hvis du gik direkte til busselskaberne selv. Dermed sparer du blot dig selv for en masse tid og besvær ved at lade os stå for kontakten med busselskaberne. Så kan du bruge din tid på at planlægge eksempelvis din bustur til Italien eller din bustur til Østrig i stedet for.

Når du får os til at indhente bustilbud for dig, foregår det ved, at du udfylder denne formular, hvorefter vi går i gang med at indhente tilbud for dig. Disse modtager du på mail inden for blot 48 timer, og de er naturligvis ganske uforpligtende. Vil du have en pris på din bustur nemt og hurtigt, kan du dermed roligt overlade arbejdet til os.

Vend tilbage til sit udgangspunkt

Strækker din bustur sig over maksimalt ti timer, kan du sågar få prisen øjeblikkeligt ved hjælp af vores prisberegner. Det skal dog nævnes, at bussen skal kunne nå tilbage til sit udgangspunkt inden for disse ti timer.

Vi skræddersyr din bustur til dig

Vi vil gerne gøre det billigt for dig at leje en bus til din bustur – uanset hvor den går hen. Det er imidlertid ikke det eneste mål, vi har. Vi vil nemlig også gerne være med til at sikre, at din bustur bliver helt perfekt. Derfor skræddersyr vi naturligvis busløsningen til dig.

Det vil sige, hvis du har nogle særlige krav, behov eller ønsker til eksempelvis din bustur til Sverige eller din Berlin-bustur, skal du blot lade os vide det. Du skriver således ganske enkelt dine ønsker i formularen, og så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme disse.

Det kan eksempelvis være, I har et ønske om at stoppe et bestemt sted på turen for at spise frokost. Det kan også være, der er nogle, der skal samles op et andet sted end det oprindelige opsamlingssted, eller at I gerne vil stoppe ved grænsebutikkerne, hvis turen går til udlandet.

Hvad end jeres specifikke behov og ønsker måtte være, skal vi nok gøre vores ypperste for at skræddersy en løsning, der er helt perfekt. I skal gerne have en rigtig god bustur, og derfor går vi også langt for at tilpasse buslejen til lige netop jer.

Busture med chauffør

Når du indhenter priser på din bustur gennem os, er der altid medregnet løn til en chauffør i prisen. Dermed er der ingen uforudsete udgifter, når først du har fået prisen på din bustur.

En af fordelene ved at have en chauffør med er, at I dermed blot kan læne jer tilbage og nyde busturen, når først I er blevet samlet op. Vi samarbejder udelukkende med erfarne og kompetente chauffører, og dermed kan I være helt rolige, når I lejer en bus til jeres bustur gennem os. Chaufføren skal nok sørge for at få jer sikkert frem til jeres destination, alt imens I blot fokuserer på at nyde hinandens selskab.

En anden fordel ved at leje en bus med chauffør til ens bustur er, at man dermed helt og holdent selv kan tilrettelægge turen. I kan således fuldkommen selv bestemme slagets gang, når I eksempelvis skal på bustur til Hamborg eller på bustur til Berlin. I har bussen til rådighed under selve opholdet også, og det betyder, at hvis I for eksempel vil på sightseeing eller besøge seværdigheder uden for byen, så har I mulighed for at gøre det. Desuden kan I stoppe diverse steder undervejs på jeres bustur, hvis I har et ønske om dét.

De mange forskellige muligheder med busture

Netop fordi I kan skræddersy jeres bustur til jeres specifikke behov og ønsker, kan I også tage på et væld af forskellige ”typer” busture. Busture til Polen er eksempelvis meget populære som polterabender, og busture til Berlin eller busture til Prag er ideelle som studieture.

En bustur til Bornholm er ligeledes en mulighed til en studietur. Kort sagt er det kun fantasien, der sætter grænser.

Ved at vælge at leje en bus til at tage på bustur i har I optimal frihed til at gøre turen til jeres helt egen, og samtidig er det en billig løsning. Vil I eksempelvis gerne på en billig bustur til Berlin, kan I med fordel vælge at leje en bus selv fremfor at købe en bustur gennem et rejseselskab. På den måde bliver det med stor sandsynlighed væsentligt billigere, og samtidig har I mulighed for selv at planlægge busturen. Vil du sikre dig, at I får den absolut billigste – og bedste – bustur, kan du læse en række tips til planlægningen her.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |