Danish
English
Danish


Bustur til Flensborg.

Sådan virker Busbooking.

Tag til Flensborg på bustur

Her hos 3bustilbud.dk er vi specialister i busudlejning. Vi har mange forskellige samarbejdspartnere, som kan stå for udlejningen af busser i både ind- og udland. Derfor kan vi naturligvis også være behjælpelige med at leje en bus til Flensborg.

Vi samarbejder udelukkende med kompetente og pålidelige busselskaber, og når du lejer en bus til Flensborg gennem os, er der altid medregnet løn til en chauffør i prisen. Det vil sige, at I blot kan læne jer tilbage og nyde jeres bustur til Flensborg fra Aarhus eller et andet sted i Danmark.

Netop fordi chaufførens løn er regnet med i prisen, er det en fordel at samle en stor gruppe mennesker, når I lejer en bus til Flensborg. Dermed bliver prisen pr. person nemlig lavere, da chaufføren skal have det samme, uafhængigt af om vedkommende skal køre en minibus, en almindelig bus eller en dobbeltdækker.

Find prisen på din bus til Flensborg øjeblikkeligt

Her på siden kan du få prisen på din busleje at se med det samme ved at benytte dig af vores prisberegner. Det gælder, når du har brug for at leje en bus i ti timer eller mindre. Det vil sige, at hvis du eksempelvis skal på en endagstur med bus til Flensborg fra København eller et andet sted i Danmark, vil du som regel kunne se prisen med det samme. Derefter kan du bestille og betale din tur.

Skal I på en længerevarende bustur til Flensborg – for eksempel fordi I skal overnatte i byen – indhenter vi bustilbud for jer manuelt. Vi kontakter således de relevante busselskaber og sender jer 3 uforpligtende tilbud på mail inden for 48 timer. Vil I takke ja til et af tilbuddene, sørger vi for at få aftalen på plads med det pågældende busselskab.

Skræddersy din bustur til Flensborg

Når du lejer din bus gennem 3bustilbud.dk, kan du forvente at få en bustur, der er noget ud over det sædvanlige. Vi går nemlig langt for at skræddersy en løsning til den enkelte kunde, og det gør vi naturligvis også, når du skal leje en bus til Flensborg.

Det vil sige, at hvis I har særlige krav eller ønsker til jeres bustur til Flensborg, skal I endelig ikke holde jer tilbage. Skriv det blot, når I udfylder formularen her på siden. Så skal vi nok finde frem til en løsning, som er helt perfekt for lige netop jer.

Uanset om I skal på en kort tur med bus fra Sønderborg til Flensborg for at handle ved grænsen, eller I skal på en længerevarende bustur til Flensborgs julemarked, kan vi være behjælpelige. Vi kan finde en bus i den helt rigtige størrelse og med de helt rette faciliteter, således at I kan få den bedste busleje til den bedste pris. Vi nægter at gå på kompromis med vores gode service, og du kan derfor forvente busleje, som både er god og billig, når du lejer din bus til Flensborg gennem os.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |