Danish
English
Danish


Bustransport. Beregn priser her..

Sådan virker Busbooking.

Bustransport nemt og bekvemt

Hos 3bustilbud.dk har vi en ambition om at gøre det nemt at leje en bus og arrangere bustransport. Uanset om der er brug for bustransport i København, eller der er brug for bustransport til Østrig eller en anden udenlandsk destination, skal det være nemt og ligetil. Derfor gør vi gerne alt benarbejdet for dig, når du skal leje en bus.

Hvis du skal have tilbud på bustransport, er det som regel nødvendigt at kontakte de forskellige busselskaber ét efter ét. Det kan naturligvis hurtigt komme til at tage lang tid, og derfor kan du med fordel overlade dette job til os. Du får de helt samme priser på bustransport gennem os, som du ville få ved selv at indhente dine tilbud, du sparer blot dig selv for alt besværet og en stor mængde tid. Derudover sparer du typisk også mange penge på denne måde.

Bustransport med chauffør

Dermed kan du vide dig sikker på, at du får en fordelagtig pris, når du arrangerer din bustransport gennem os. Samtidig behøver du ikke at frygte uforudsete udgifter, når du vælger at lade os arrangere din bustransport. I de tilbud, du modtager, er alt nemlig medregnet – også lønnen til en chauffør.

Netop derfor gælder det også, at jo flere I er, des billigere bliver det at arrangere bustransport på denne måde. Det skyldes, at lønnen til chaufføren er den samme, uanset om vedkommende skal køre en minibus, en almindelig bus eller en dobbeltdækker. Vil I have billig bustransport, er det derfor en fordel at være så stor en gruppe som muligt.

Billig bustransport

Er du interesseret i billig bustransport, er det værd at overlade buslejen til os. Vi samarbejder nemlig med en lang række forskellige busselskaber, som vi efterhånden har et rigtigt godt kendskab til. Det betyder, at vi kan indhente bustilbud fra de helt rigtige selskaber, når du sender din forespørgsel på bustransport afsted. Vi vurderer således, hvilke busselskaber der kan varetage netop den bustransport, du har brug, for til den bedste pris.

Bustransport tilpasset dine behov og ønsker

Når du arrangerer bustransport gennem 3bustilbud.dk, kan du være sikker på, at du får bustransporten til en god pris. Vi vil imidlertid ikke blot levere billig bustransport, men har derimod også et ønske om at sikre os, at busløsningen bliver helt perfekt.

Vi skræddersyr derfor altid bustransporten til at matche den enkelte kundes behov. Har du nogle særlige krav eller ønsker, skal du derfor blot lade os vide det, når du udfylder formularen her på siden.

Få din pris med det samme

Benytter du dig af vores prisberegner, får du prisen på din bustransport at se med det samme, hvorefter du kan betale og bestille turen. Det gør sig gældende, hvis busturen samlet set strækker sig over maksimalt ti timer. På denne tid skal bussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt. Er der således blot brug for bustransport på en kortere tur, vil du kunne få en øjeblikkelig pris.

Er der brug for bustransport på længere ture, vil vi indhente tilbud for dig manuelt. Disse modtager du inden for 48 timer, og de er naturligvis ganske uforpligtende.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |