Danish
English
Danish


Busstandarder. Lej en bus her. .

Busstandarder

Her hos 3bustilbud.dk samarbejder vi med en lang række forskellige busselskaber fordelt over hele landet. De har hver især busser med forskellige faciliteter og i forskellige standarder og størrelser. Derfor kan vi helt sikkert også finde en bus, der passer perfekt til lige netop din bustur – uanset hvilke krav og ønsker du har.

Busstandarder i prisberegneren

Når du benytter dig af vores prisberegner her på siden, vil du med det samme få vist forskellige typer busser. Disse er rangerede med stjerner fra 1 til 5. Busserne med en enkelt stjerne er budgetbusser. Det er den billigste løsning, og har du blot brug for nem og billig transport fra A til B, kan dette være en mulighed. Alle busserne er naturligvis rene og pæne samt fuldt ud sikre at køre i, det er bare ikke busser, der så at sige er ”noget ud over det sædvanlige”.

Stjerne bus

Vælger du en bus med 2-3 stjerner, er der tale om en ”standardbus”. Det er eksempelvis turistbusser, som er ganske glimrende at køre i. Disse kan have mange forskellige faciliteter, og netop derfor strækker denne kategori sig også over både 2-stjernede og 3-stjernede busser.

De 4- og 5-stjernede busser er såkaldte VIP-busser eller luksusbusser. Denne type bus er naturligvis væsentligt mere lækker og behagelig at køre i, end de andre er. Derudover kan der også i disse busser være mange forskellige faciliteter og forhold – igen er det derfor, de strækker sig over to stjerner.

Sådan vælger du den rette bus

Hvad du skal vælge af bustype, afhænger i høj grad af dine præferencer samt naturligvis af budgettet. Jo fleres stjerner, des højere bliver prisen. Luksusbusserne er for eksempel meget populære til bryllupskørsel eller til firmature, hvor de ansatte skal forkæles lidt ekstra.

Budgetbusserne bruges blandt andet til festivalkørsel eller til polterabender, og standardbusserne bruges til lidt af det hele. Disse bruges blandt andet til at køre på udenlandsture i eller til at køre på sightseeing i København i.

Uanset hvilke krav du har til din bus, kan du altså finde den rette løsning igennem os. Vi kan være behjælpelige med at leje mange forskellige bustyper, og dermed kan vi også finde den bus, der lever op til lige netop dine forventninger.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe..

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |