Danish
English
Danish


Lej en bus i Nordjylland. Beregn pris her. .

Sådan virker Busbooking.

Vælg frit mellem flere Busselskaber i Nordjylland

Busselskaber i Nordjylland Har du brug for at leje en bus i Nordjylland? Så er du kommet det helt rette sted hen. Her hos 3bustilbud.dk samarbejder vi nemlig med en lang række forskellige busselskaber – herunder flere busselskaber i Nordjylland. Vi samarbejder udelukkende med kompetente og erfarne busselskaber, og vi stoler fuldt ud på, at de kan være med til at give jer en god tur. Sikkerheden i bussen er en topprioritet for os, og derfor sørger vi selvfølgelig altid for, at det samme gælder hos vores samarbejdspartnere.

Når du lejer en bus hos et busselskab i Nordjylland gennem os, er der i prisen altid medregnet løn til en chauffør. Vi tror ganske enkelt på, at I får en bedre tur ved at have en dygtig chauffør med jer, for dermed kan I blot læne jer tilbage og nyde busturen fra ende til anden.

Find din pris øjeblikkeligt med vores prisberegner

Skal I ud på en kortere tur, som strækker sig over ti timer eller mindre? Så kan du ved hjælp af vores prisberegner her på siden finde din pris i løbet af et øjeblik. Du kan tilmed betale og bestille din tur med det samme. Det er busleje på en nem, hurtig og enkel måde.

3 uforpligtende tilbud

Strækker turen sig over mere end ti timer – eksempelvis fordi I skal til udlandet – indhenter vi tilbud for dig manuelt. Vi kontakter således de relevante busselskaber i Nordjylland for dig og sender dig 3 uforpligtende tilbud pr. mail. Vil du takke ja til et af tilbuddene, sørger vi for at få aftalen på plads med busselskabet i Nordjylland.

Ved at overlade buslejen til os sparer du altså dig selv for en hel del tid og besvær med at kontakte diverse busselskaber i Nordjylland. Du sparer også mange penge, for du betaler ikke noget for vores service. Du får ganske enkelt den samme pris gennem os, som du ville få, hvis du selv gik direkte til busselskabet.

Lej din bus hos et busselskab i Nordjylland her

Uanset hvilke behov og krav du har til din busleje i Nordjylland, kan vi finde den helt rette løsning for dig. Vi gør altid meget ud af at skræddersy løsningen til den enkelte kunde, og derfor må du endelig heller ikke holde dig tilbage, hvis du har nogle særlige behov eller ønsker til jeres bustur.

Skriv blot eventuelle præferencer og krav, når du udfylder formularen her på siden. Så skal vi nok gøre alt for at imødekomme disse og finde frem til en busløsning, som er helt perfekt for jer. Vil I gerne stoppe på halvvejen for at spise frokost eller samle nogle personer op? Så finder vi ud af det. Har I brug for at leje en bus fra et busselskab i Nordjylland til at køre jer til koncert? Så kan vi sørge for, at der er kolde drikkevarer i bussen ved afhentning. Kort sagt, så er det kun fantasien, der sætter grænser.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |