Danish
English
Danish


Lej en bus i København. Beregn pris her..

Loading...
Loading...
Sådan virker Busbooking.

Busselskaber i København

Idéen med 3bustilbud.dk er at gøre det nemt at leje en bus. Uanset hvor stor en bus der er brug for, og hvad formålet med turen er, kan vi hjælpe dig. Vores mangeårige erfaring gør, at vi nemt og hurtigt finder frem til den helt rette busløsning for dig, og dermed sparer du en hel del tid og besvær. I stedet for du selv skal kontakte diverse busselskaber i København for at indhente tilbud, gør vi nemlig benarbejdet for dig. Helt kvit og frit.

Det vil sige, at du får de samme priser ved at leje en bus hos et busselskab i København gennem os, som du ville få, hvis du gik direkte til busselskabet. Vil du leje din bus billigt og nemt, er du altså kommet det helt rette sted hen. Vi kan klare alt lige fra minibusser til dobbeltdækkere, så uanset behovet kan vi finde den helt rette bus til dig.

Busser til ethvert formål

Der kan være mange forskellige grunde til, at man har brug for at leje en bus. Måske er I en større gruppe, der skal til koncert eller på sightseeing sammen? Det kan også være, I er en stor familie, der skal på ferie i udlandet sammen og derfor har brug for at leje en bus hos et busselskab i København. Uanset hvad grunden er, kan vi i fællesskab finde den perfekte løsning.

Vi skræddersyr altid buslejen til den enkelte kunde. Det vil med andre ord sige, at hvis I har nogle særlige krav eller ønsker til jeres busleje, så skal vi nok gøre alt for at imødekomme disse. Gør os blot opmærksom på jeres ønsker og præferencer, når I udfylder formularen her på siden.

Lej din bus fra et busselskab i København gennem os

Skal du leje en bus fra et busselskab i København i ti timer eller derunder? Så kan du ved hjælp af vores prisberegner finde prisen på din busleje øjeblikkeligt. Når du indtaster de praktiske rejseoplysninger, vil du således få vist en række forskellige busser og de dertilhørende priser. Vil du leje en af dem, kan du betale og dermed bestille din tur med det samme.

Strækker turen sig over mere end ti timer, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Vi kontakter således de relevante busselskaber i København for dig, hvorefter vi sender dig 3 uforpligtende bustilbud pr. mail. Vil du acceptere et af tilbuddene, sørger vi for at få aftalen i hus med det pågældende busselskab i København. Så kan I nøjes med bruge jeres dyrebare tid på at planlægge selve turen.

Har du et eller flere spørgsmål til busleje eller til vores service, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi gør meget ud af den personlige service, og vores fornemmeste opgave er at være med til at give jer en rigtig god bustur.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil