Danish
English
Danish


Busselskaber på Fyn. Beregn din pris her.

Sådan virker Busbooking.

Busselskaber på Fyn

Hos 3bustilbud.dk er den grundlæggende tanke, at vi gerne vil være med til at gøre det nemt og ligetil at leje en bus. Vi gør kort fortalt det hårde arbejde for dig, når du skal leje en bus gennem eksempelvis et busselskab på Fyn. Det vil sige, at vi indhenter tilbud for dig ganske kvit og frit, og dermed er du selv fri for at skulle bruge dyrebar tid på at ringe til diverse forskellige busselskaber på Fyn eller et andet sted i Danmark.

Ud over at du på denne måde sparer en hel del tid, kan du også hurtigt spare en stor sum penge. Det skyldes, at vi efterhånden har oparbejdet et virkeligt godt kendskab til vores forskellige samarbejdspartnere, og derfor ved vi, hvem vi skal gå til for at få den bedste pris på lige netop din tur.

Kompetente og erfarne chauffører

Vi samarbejder udelukkende med busselskaber på Fyn – og i resten af Danmark – hvis chauffører er både kompetente og erfarne. Dermed kan du være ganske rolig, når du lejer din bus gennem os. Vi forsikrer os altid om, at sikkerheden er en topprioritet hos et busselskab, inden vi indgår i et samarbejde med dem.

Leje en bus med chauffør

Ved at leje en bus med chauffør gennem et busselskab på Fyn kan I blot læne jer tilbage og nyde turen fra ende til anden. Chaufføren sørger for at få jer sikkert frem til jeres destination, og I behøver hverken at bekymre jer om at finde vej eller om parkering. Uanset om I blot skal på en tur til et andet sted i Danmark, eller I ligefrem skal til udlandet, er chaufføren med til at gøre det til en mere behagelig tur for jer.

Find nemt din pris fra et busselskab på Fyn

Strækker jeres tur sig over maksimalt ti timer? Så kan du ved hjælp af vores prisberegner finde prisen på jeres leje af en bus fra et busselskab på Fyn. Du indtaster således de forskellige praktiske informationer på jeres tur, hvorefter du vil få vist en række forskellige busser og deres tilhørende priser. Vil I leje en af busserne, kan du betale og bestille turen med det samme. Det skal dog nævnes, at bussen skal være tilbage ved sit udgangspunkt inden for de ti timer.

Strækker jeres tur sig over mere end ti timer, vil vi indhente tilbud fra blandt andet busselskaber på Fyn for jer manuelt. Når I har sendt jeres forespørgsel afsted, vil I modtage 3 uforpligtende tilbud pr. mail inden for 48 timer. Vil I acceptere et af dem, sørger vi for at lukke aftalen med det pågældende busselskab på Fyn.

3bustilbud.dk er altså busleje gjort nemt, hurtigt og billigt. Vi går aldrig på kompromis med den gode service, men samtidig ser vi naturligvis gerne, at du får din busleje til en god pris.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |