Danish
English
Danish


Busrejser. Beregn prisen på din næste tur her..

Loading...
Loading...

Busrejser

Hos 3bustilbud.dk har vi en mission om at gøre det nemt og ligetil at leje en bus til eksempelvis en busrejse til Polen eller Berlin. Derfor gør vi gerne benarbejdet for dig, så du kan bruge din tid på at planlægge selve turen. Det er nemt, hurtigt og helt ligetil.

Vi samarbejder med en lang række busselskaber fordelt over hele landet, og fra disse indhenter vi tilbud specifikt til dig. Ved at overlade denne opgave til os sparer du dig selv for en stor mængde tid og besvær – og typisk også penge. Det er som regel nødvendigt at ringe til de forskellige busselskaber for at få en pris på ens busleje, og det kan selvsagt nemt komme til at tage lang tid, hvis du gerne vil have forskellige priser på din busrejse, så du kan sammenligne.

Denne problematik er du ude over ved at lade os indhente tilbud for dig. Samtidig kan du være sikker på, at du får en god pris, når du lejer din bus til en busrejse gennem os. Vi tager nemlig ikke noget for vores service, og dermed får du den helt samme pris gennem os, som du ville få, hvis du gik direkte til busselskabet. Kort sagt overlader du altså blot kontakten og det praktiske til os, men får stadig den samme pris.

De mange muligheder for busrejser

Man kan tage på busrejser til massevis af forskellige spændende destinationer i forskellige anledninger. Busrejser til Polen er eksempelvis populære som polterabend. Man kan også tage på busrejse til Prag, busrejse til Italien eller busrejse til Paris. Busrejser som disse er populære som eksempelvis studieture eller introture i forbindelse med studiestart.

En af fordelene ved at tage på busrejse er, at det er billigt. Generelt gælder det, at jo flere I er, des billigere bliver jeres bustur. Er I således en stor gruppe mennesker, der skal afsted sammen, kan I gøre det til en rigtig fordelagtig pris med bus, sammenlignet med hvis I eksempelvis skulle flyve eller skulle med tog.

En anden fordel er, at det er væsentligt mere miljøvenligt at køre i bus, end det er at flyve, og dét er naturligvis også værd at have med i sine overvejelser. Samtidig er det både komfortabelt og nemt at tage på busrejse. Lejer I en bus til eksempelvis en busrejse til Stettin eller en busrejse til Amsterdam, har I desuden mulighed for at benytte jer af bussen under selve opholdet også. Så kan I for eksempel tage på sightseeing i jeres egen bus eller nemt køre til seværdigheder uden for byen.

Ved at leje jeres egen bus til jeres busrejse har I desuden mulighed for at indlægge stop og pauser undervejs på ruten, som det passer jer. Vil I eksempelvis gerne holde et stop i en bestemt by, kan det sagtens arrangeres, hvis blot I giver besked om det.

Busrejser med chauffør

Når du indhenter tilbud på din busrejse gennem os, er der altid medregnet løn til en chauffør. Det betyder, at I blot kan læne jer tilbage og nyde turen, når først I er blevet hentet. Det betyder desuden, at I ikke behøver at bekymre jer om at finde vej eller om parkering, og I kan være ganske sikre på, at I er i gode hænder. Vi samarbejder udelukkende med kompetente og erfarne chauffører, og dermed kan I roligt tage på eksempelvis busrejse til Bornholm eller busrejse til Østrig i en bus lejet gennem os.

Netop fordi chaufførens løn er lagt ind i prisen, er det en fordel at være så mange som muligt om buslejen. Det skyldes, at chaufføren skal have det samme, uanset om vedkommende skal køre en minibus, en almindelig bus eller ligefrem en dobbeltdækker. Jo flere I kan samle, des billigere bliver prisen pr. mand altså.

Vil du sikre dig, at du får den absolut bedste pris på din busrejse, kan du læse en række tips til, hvordan du gør busturen både god og billig her.

Få prisen på din busrejse nemt og hurtigt

Ved hjælp af vores prisberegner her på siden er det muligt at få prisen på din busleje med det samme. Dette gør sig imidlertid kun gældende i tilfælde, hvor hele busturen afvikles inden for ti timer. Det vil som regel ikke være tilfældet, når der er tale om deciderede busrejser. Til gengæld indhenter vi i sådanne situationer tilbud for dig manuelt og sender dem til dig inden for 48 timer.

Tilbuddene er naturligvis helt uforpligtende, og du kan dermed frit vælge, om du vil takke ja til et af dem eller ej. Vil du dét, booker vi turen for dig, og så er eksempelvis din busrejse til Polen hurtigt arrangeret.

En skræddersyet busrejse

Hos 3bustilbud.dk vil vi gerne give dig en god pris på din busleje. Samtidig vil vi også gerne være med til at sikre, at du får den helt perfekte busrejse. Derfor skræddersyr vi altid løsningen til hver enkelt kunde, således at busturen kommer til at leve fuldkommen op til forventningerne. Det betyder også, at hvis du har nogle særlige ønsker, krav eller behov i forbindelse med din busrejse, så må du endelig ikke holde dig tilbage med at lade os vide det.

Skriv blot eventuelle ønsker, når du udfylder formularen her på siden, så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme disse. Hvad enten du skal på busrejse til Polen, på busrejse til Gardasøen eller måske på busrejse til Berlin, skal det være helt perfekt. Det bliver det, når du overlader buslejen til os.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil