Danish
English
Danish


3bustilbud.dk stod for transporten af 7Digital til deres firmafest

7Digital skulle til en firma sommerfest i en weekend, men manglede transporten derud. Derfor kontaktede 7Digital os her hos 3bustilbud.dk, for at høre om vi kunne arrangere en bus med chauffør der kunne køre dem frem og tilbage. Dette var selvfølgelig ikke noget problem, og efter dialog fandt vi frem til den bedste løsning for 7Digital, som gerne ville have lov til at drikke alkohol i bussen for at starte festen på vej til destinationen.

De busselskaber vi samarbejder med går meget op i renligheden af deres busser, og derfor er det ikke alle selskaber der accepterer alkohol i bussen. En god fingerregel som kunde, er dog altid at forhøre sig inden bestilling af tur hos os, for at sikre sig at det er fuldt ud i orden at medbringe alkohol i bussen. Vi oplever oftest at flere busselskaber er positive overfor dette, hvis de blot får informationen i forvejen. Derfor, skriv altid en kommentar til os omkring dette, hvis i vælger at booke jeres bus igennem 3bustilbud.dk. Vi finder altid en løsning, der tilfredsstiller alle parter!

Cecilie som har stået for kontakten fra 7Digital har efterladt en flot kommentar og 5 stjerner på trustpilot:

“God oplevelse.
Hurtig service og fin kommunikation.
Busserne var rene og pæne og chaufførerne flinke.
Vil bestemt bruge dem igen :-)”

Det var gennem vores store netværk at busselskaber landet over, der gjorde at vi kunne arrangere en billig transport, i en flot bus med en flink chauffør.

Læs om privat buskørsel her

Stort netværk af busselskaber

Hos 3bustilbud.dk har vi et stort netværk af samarbejdspartnere der udlejer busser med chauffører. Det er derfor vi altid kan finde en bus der passer til kundens behov, om det er en dobbeltdækker bus eller om det er en minibus. Vi har også været med til at arrangere busleje til en polterabend, vi står altid klar til at leverer en hurtig og god behandling af hvad end i skal bruge.

Det er altid gratis og uforpligtende at få 3 tilbud på en bustransport, du kan finde vores formular her.

.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

    ©

    |