Character_00000

Generelle spørgsmål

Hvad er køre-hviletid?

Køre-hviletid er et regelsæt for hvor langt chaufførerne må køre inden de er påkrævet at tage et hvil. Reglerne kan være komplicerede og uoverskuelige. Det vigtigste I skal vide er dog følgende tre ting:

  1. Chaufførens uafbrudte køretid må ikke overstige 4,5 timer. Dvs. I bliver nød til at indlægge nogle pauser på jeres rute hvis I skal køre længere tid af gangen end dette.
  2. Den daglige køretid må ikke overstige 10 timer.
  3. Indenfor 24 timer skal chaufføren have en hviletid på mindst 11 sammenhængende timer, hvilket betyder at jeres tur ikke må strække sig over 15 timer.

Samtlige regler kan læses her

Hvor meget bagage er der plads til?

I minibusser (10-19 pers.) vil der som regel kun være plads til bagage inde i bussen. Dvs. under sæder og i hattehylder. I større busser vil der også være plads under bussen, hvilket er nok til at dække de fleste behov. Hvis du har brug for yderligere plads, f.eks. til ski, bedes du tilføje at du også ønsker at leje en trailer.

Hvor hurtigt kører en bus?

I 2013 blev det indført at busser må køre 100 km/t på motorvejen, såfremt de er tempo 100 godkendt. Hvis de ikke er tempo 100 godkendt må de køre 80 km/t. Det kan derfor være en god idé at specificere at I ønsker en tempo 100 bus, hvis I skal på længere ture. Da busser generelt kører langsommere end personbiler, anbefaler vi dog stadig at I lægger ca. 20% oveni den normale køretid.

Hvor store selskaber kan jeg leje bus til?

Du kan leje busser til lige så store selskaber som du ønsker. Hvis I f.eks. er 1000 personer der skal transporteres, kontakter vi blot de busselskaber der har kapaciteten til det.

Følger der chauffør med til bussen?

Ja, medmindre du spørger om andet, følger der altid en chauffør med i prisen.

Ny bruger

Hvad er 3bustilbud.dk

3bustilbud.dk er en online formidlingshjemmeside, hvor du gratis og uforpligtende kan få op til 3 tilbud på busture rundt i hele landet.

Er det gratis?

Ja det er gratis. Du bedes dog have in mente at busselskaberne betaler et mindre beløb for at få lov til at give et tilbud på din forespørgsel, så derfor ønsker vi kun seriøse forespørgsler. Såfremt du blot er interesseret i at få et overslag på hvad din tur koster er du velkommen til at skrive til: info@3bustilbud.dk.

Er det bindende?

Nej, det er helt uforpligtende. Såfremt du vælger at acceptere et af busselskabernes tilbud, er det dog det specifikke selskabs regler der er gældende. Langt de fleste tillader dog at man gratis kan afbestille turen, indtil kort før afgang.

Eksisterende bruger

Hvor lang tid går der før jeg modtager tilbuddet?

Vi bestræber os på, at du modtager tilbuddene indenfor 48 timer, weekender og helligdage undtaget. Det afhænger dog af mange forskellige faktorer, som længden af din bustur og den generelle travlhed hos busselskaberne. Hvis du har brug for tilbuddene hurtigere, er du meget velkommen til at tilføje det i feltet “andre bemærkninger” eller kontakte os telefonisk på 71 99 98 40.

Det valgte busselskab og jeg har uoverensstemmelser!

Såfremt du oplever uoverensstemmelser mellem dig og dit udvalgte busselskab, opfordrer vi først og fremmest til at I ved hjælp af dialog får løst situationen. Hvis I ikke kan få løst situationen, må du tage kontakt til de relevante klageinstanser. 3bustilbud.dk er en formidlingshjemmeside og har derfor intet ansvar, eller beføjelser til at afgøre tvister omkring arbejdets udførsel.

Busselskaber

Hvad koster det?

De første ture i modtager er gratis. Efter et stykke tid skal I dog købe klip for at blive ved med at modtage tilbud. Kontakt os for at høre nærmere og bliv partner i dag!

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på chatten, hvorefter vi vil forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.

Ved mere komplicerede spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os på mail.

Mail: info@3bustilbud.dk Tlf. 71 99 98 40.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Få 3 uforpligtende tilbud inden for 48 timer