Mindre tomkørsel

Her ved 3bustilbud.dk har vi en vision om at bidrage til et grønnere Danmark. Denne vision vil ikke kunne lade sig gøre, hvis det samtidigt indebar fordyrende eller besværlige tiltag for busselskaberne. Derfor har vi prøvet at udarbejde to initiativer, der udover at hjælpe miljøet også bidrager med en større overskudsgrad for hvert enkelt busselskab.

Læs mere om disse initiativer herunder

Mindre tomkørsel

Udover at være en formidlings hjemmeside fungerer 3bustilbud.dk også som en portal, der fylder alle landets tomme busser med kunder. Forestil jer følgende eksempel:

Busselskab 1 skal køre et hold kunder fra Aarhus til København, hvor de først skal hentes igen ugen efter. Samme dag skal busselskab 2 køre et hold kunder den modsatte vej fra København til Århus.

Sådan fungerer det i dag:

Begge firmaer udfører deres tur, og efter aflæsning kører begge busser tomt tilbage over broen til skade for miljø, samt busselskabernes og kundernes tegnebog.

Sådan fungerer det med 3bustilbud.dk:

Busselskaberne koordinerer, via vores portal, turene imellem sig. Således at f.eks. busselskab 1, imod betaling, kører både deres egne kunder men også busselskab 2’s kunder.*

På denne måde slipper begge busselskaber for udgifterne forbundet med tomkørslen, hvilket fører til at du som kunde vil opleve en billigere pris. Samtidigt slipper samfundet for en masse unødvendig CO2 udslip til glæde for fremtidige generationer.

– Det kalder vi en win-win situation!

*Dette sker selvfølgelig kun ved egnede ture og med kundens samtykke. Det står jer frit for at takke nej til denne praksis.

Mere lokal kørsel

Igennem vores mange års erfaring indenfor busbranchen har vi erfaret, at private personer ofte ikke ved hvilke busselskaber, der ligger i deres nærområde. Denne mangel på kendskab har resulteret i, at de ofte er endt med at bestille busser fra busselskaber langvejs fra. Busselskaber som har skulle køre rigtig mange kilometer bare for at komme frem til startdestinationen. Dette har bevirket, at kunderne har fået en dyrere pris end ellers muligt, og samtidigt har alle spild kilometre nogle miljømæssige omkostninger. Men det skal være slut nu!

Når kunder kontakter os med forespørgsler, sørger vi for at kontakte egnede busselskaber i nærområdet. På den måde spares der på miljøet og pengepungen!

Få 3 uforpligtende tilbud inden for 48 timer